Tähtitulkinnat & Stars consultings ☆ Hoidot

Hinnat:

HINNAT OVAT KAIKKI PYSYVIÄ ERIKOISTULKINTAAN, SEKÄ ENERGIANVAIHTOHOITOIHIN. 

AKUUTTEIHIN TILANTEISIIN HINNAT ALK. 350€ / 3500 € / 15 min - 60 min

Kerro tilanteesi aikaa tilatessasi, kiitos! 

 

☆Tähtikarttatulkinnat kaikki alkaen 330€ /550€   1h/ 1,5h

• Sisältää analyysin sen hetkisestä tilanteesta, ja toivomuksen mukaan katsotaan mm rakkaus/työ/ura/perhe taikka unelmat. 

 

☆ ValonSoturitulkinta alk 350€/550€   2h

• Yhdisty sieluntehtävääsi. Yhdisty sieluusi uudestaan. Uran vaihto. Isoja kysymyksiä. Rakkaushuolia. Menneet elämät etc.

 

♡ Jääkuningatar valohoito 300€   1-2h

• Jos koet olevasi äärimmäisen stressaantunut/ huolia/ unettomuutta/ hikoilua/ paniikkihäiriötä/ kaipaat kuuntelijaa tai haluat vain lisäenergiaa ja rentousta! 

 

♡ Tähtivalosuihku 340€   1-2h

• Kaikkiin yleisiin väsymysoireisiin/ päänsärkyyn/ migreeniin/ kolotuksiin/ ruokailuun liittyvät asiat/ paino/ turvotukset etc.

Tavallisiin näkijätapaamisiin, sekä tulkintaan, on mahdollista saada aikoja hintaan180€ - 220€ 50 Min. Kysy tästä lisää. 

Onko sinulla *liikaa* henkisyyttä? Liikaa näkymätöntä, joka vie energiasi? Miksi jahtaat sellaista, jota ei edes ole? Keskity näkyvään maailmaan. Ole ihminen. Osaan vetää sinut tähän hetkeen, ja näyttää, kuinka käännät takkisi. Lakkaa uskomasta muiden totuuksiin, ja anna omasi tulla eteesi. Olet sen arvoinen! 

 

◇ Halutessasi erikoistulkintoja / mestaritulkintoja, kerro se ennen tilaustasi. Hinnat ovat niissä erityishinnoissa, alk 550€. Myös 3h ja koko päivänkin max 8h tilattavissa. Ne on kuitenkin suunnattu yrityksille ja heidän konsultointiin! Teen yrityksille erikseen menestys/ rahatulkintoja! Niihin hinnat tiedusteltaessa. Kiitos. 

Nro: 045 664 04 11 Mia Kuusisto

 

◇ Tulkinnoissa on valinnan varaa, ja hoidot saa myös yksilöllisesti räätälöitynä juuri sinulle! Kysy ihmeessä lisää! Kerron mielelläni ◇

 

 

 

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Laskutuksen saa 7 vrk maksuajalla ja ylimenevästä 7,5 % 14 vrk huomautusaika. Peruutukset tehtävä vuorokautta ennen tulkintaa. Jos ei peruuta, maksu on 50% normaalihinnasta. Muuten maksu suoritetaan paikanpäällä joko pankkitunnuksilla (ota ne mukaan), tai käteismaksulla jolloin saat kuitin. Kiitos! Sovittaessa myös muutkin maksutavat kyllä käyvät. 

▪(*tapauskohtaisesti saan muuttaa hintojani) Kysy *oma* hintasi niin keskustellaan. 

Jos sinulla on lääkitys taikka olet terveydenhuollon valvonnassa, otathan heihin yhteyttä ongelmatilanteissa.  Nämä tulkinnat eivät ole korvaavia. Ainoastaan täydentävät kokonaisuutta. Kiitos! 

 

 

 

Seuraa instassa, instastory @miaelinak / facebookissa Yritys Mia Kuusisto / linkedin:ssä Mia Kuusisto

 

 

 

 

 

Y-tunnus 2469788-5

Uusi mestaripalvelu alk 1.5.2018

Saanko esitellä Silmu Venesranta alias Rosen, joka valmistui Suomessa ensimmäisenä, uuden ajan Rosenmestariksi, joka tarkoittaa Sydäntaajuuden, sekä uusien sydänenergioiden mestaria. Luonnonlahjakkuus vailla vertaa.

Koulutus kesti vuodesta 2012, huhtikuun 30pv 2018. Mestariksi täytyy syntyä. Koulutamme nyt yhdessä muita mestareiksi tahtovia. 

Meidät saa myös tilata yhteistulkintaan, taikka hoitoon erillisellä hinnastolla. Alk 3500 €

Joissain tapauksissa 1500€. Kysy rohkeasti lisää.

Erikoisuutena mm Kaksoiliekkien energianvaihdot / karmalliset hoidot ja tulkinnat / sydänongelmat / rakkaus / raha / terveys / tuplakaksoisliekit etc

Silmun tavoittaa nro +358 46 524 214 3

Mian tavoittaa    nro +358 45 664 041 1

 

Olemme puhtailla, ja aidoilla sielunenergioilla aina liikkeellä, sekä autenttisella ja kirkkaimmilla tähtienergioilla, jotka takaavat parhaan lopputuloksen. 

Olemme syntyneet auttamaan juuri Sinua!

 

Kiitos!