Tähtitulkinnat & Stars consultings ☆

Hinnat:

 

☆Tähtikarttatulkinnat kaikki alkaen 110€ / 50 min. & 240€ / 100 min.

• Sisältää analyysin sen hetkisestä tilanteesta, ja toivomuksen mukaan katsotaan mm rakkaus/työ/ura/perhe taikka unelmat. 

 

☆ ValonSoturitulkinta 110 € / 50 min. & 240€ / 100 min.

• Yhdisty sieluntehtävääsi. Uran vaihto. Isoja kysymyksiä. Rakkaushuolia. Menneet elämät etc.

 

♡ Jääkuningatar valohoito 110€ / 50 min. & 240 € / 100 min.

• Jos koet olevasi äärimmäisen stressaantunut/ huolia/ unettomuutta/ hikoilua/ paniikkihäiriötä/ kaipaat kuuntelijaa tai haluat vain lisäenergiaa ja rentousta! 

 

♡ Tähtivalosuihku 110 € / 50 min. & 240 € / 100 min.

• Kaikkiin yleisiin väsymysoireisiin/ päänsärkyyn/ migreeniin/ kolotuksiin/ ruokailuun liittyvät asiat/ paino/ turvotukset etc.

 

◇ Halutessasi erikoistulkintoja / mestaritulkintoja, kerro se ennen tilaustasi. Hinnat ovat niissä samat ko edellä. Myös 3h ja koko päivänkin max 8h tilattavissa. Ne on kuitenkin suunnattu yrityksille ja heidän konsultointiin! Teen yrityksille erikseen menestys/ rahatulkintoja! 

 

◇ Tulkinnoissa on valinnan varaa ja hoidot saa myös yksilöllisesti räätälöitynä juuri sinulle! Kysy ihmeessä lisää! Kerron mielelläni ◇

 

 

 

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Laskutuksen saa 7 vrk maksuajalla ja ylimenevästä 7,5 % 14 vrk huomautusaika. Peruutukset tehtävä vuorokautta ennen tulkintaa. Jos ei peruuta, maksu on 50% normaalihinnasta. Muuten maksu suoritetaan paikanpäällä joko pankkitunnuksilla (ota ne mukaan), tai käteismaksulla jolloin saat kuitin. Kiitos! Sovittaessa myös muutkin maksutavat kyllä käyvät. 

▪(*tapauskohtaisesti saan muuttaa hintojani) Kysy *oma* hintasi niin keskustellaan. 

Jos sinulla on lääkitys taikka olet terveydenhuollon valvonnassa, otathan heihin yhteyttä ongelmatilanteissa.  Nämä tulkinnat eivät ole korvaavia. Ainoastaan täydentävät kokonaisuutta. Kiitos! 

 

 

 

Seuraa instassa, instastory @miaelinak / facebookissa Yritys Mia Kuusisto / linkedin:ssä Mia Kuusisto

 

 

 

 

 

Y-tunnus 2469788-5