Tähtitulkinnat & Stars consultings ☆ Hoidot

Hinnat:

HINNAT OVAT KAIKKI PYSYVIÄ ERIKOISTULKINTAAN, SEKÄ ENERGIANVAIHTOHOITOIHIN. 

AKUUTTEIHIN TILANTEISIIN HINNAT ALK. 110€ - 400€ / 4500 € / 15 min - 60 min

Kerrothan selkeästi tilanteesi aikaa tilatessasi, kiitos! 

Hoidot sopivat miehille, naisille, tytöille, pojille, kaikelle elolliselle. Ne tehdään aina puhtaimman tähtirakkauden kautta.

HOIDOT OVAT KAIKKI TÄYDENTÄVIÄ, SEKÄ ENERGIAA LISÄÄVIÄ HOITOMUOTOJA LÄNSIMAISEN LÄÄKETIETEEN RINNALLE. NE EIVÄT KOSKAAN KORVAA MILLÄÄN TAVALLA SAIRAALA, TAIKKA LÄÄKÄRIEN HOITOJA! NÄMÄ TÄYDENTÄVÄT SIKSI, KOSKA ENERGIAA SAADAAN SUORAAN SIELUN TASOLLE JOKA MAHDOLLISTAA OMAAN VOIMAAN PALAAMISTA, JA IHMINEN SAA UUTTA VIRTAA ITSENÄISEEN ELÄMÄÄN. 

 

☆Tähtikarttatulkinnat kaikki alkaen 110€- /550€   1h/ 1,5h

• Sisältää analyysin sen hetkisestä tilanteesta, ja toivomuksen mukaan katsotaan mm rakkaus/työ/ura/perhe taikka unelmat. Toki tehdään aina siten, kuten asiakas parhaaksi näkee kysyä. Sinä olet Tähti.

 

☆ ValonSoturitulkinta alk 110€/550€   2h

• Yhdisty sieluntehtävääsi. Yhdisty sieluusi uudestaan. Uran vaihto. Isoja kysymyksiä. Rakkaushuolia. Menneet elämät etc.

 

♡ Jääkuningatar/ Kuningas - valohoito 400€  1-2h

• Jos koet olevasi äärimmäisen stressaantunut/ huolia/ unettomuutta/ hikoilua/ paniikkihäiriötä/ kaipaat kuuntelijaa tai haluat vain lisäenergiaa ja rentousta! 

 

♡ Tähtivalosuihku 400€   1-2h

• Kaikkiin yleisiin väsymysoireisiin/ päänsärkyyn/ migreeniin/ kolotuksiin/ ruokailuun liittyvät asiat/ paino/ turvotukset etc.

Tavallisiin näkijätapaamisiin, sekä tulkintaan, on mahdollista saada aikoja hintaan180€ - 220€ 50 Min. Kysy tästä lisää. 

Onko sinulla *liikaa* henkisyyttä? Liikaa näkymätöntä, joka vie energiasi? Miksi jahtaat sellaista, jota ei edes ole? Keskity näkyvään maailmaan. Ole ihminen. Osaan vetää sinut tähän hetkeen, ja näyttää, kuinka käännät takkisi. Lakkaa uskomasta muiden totuuksiin, ja anna omasi tulla eteesi. Olet sen arvoinen! 

~ Pottertulkinnat nuorille alk 110 € 50 min. Pidemmät ajat 230 € - 340 €

Mm. Viisasten kivi

Tylypahkan tuvat, erikoiset kokemukset joille ei ole löytynyt mitään konkreettista selitystä etc etc. 

Ystäväkuviot, koulutukset, tyttö-, poikaystävät, lemmikit, perhe tms. 

 

◇ Halutessasi erikoistulkintoja / mestaritulkintoja, kerro se ennen tilaustasi. Hinnat ovat niissä erityishinnoissa, alk 550€. Myös 3h ja koko päivänkin max 8h tilattavissa. Ne on kuitenkin suunnattu yrityksille ja heidän konsultointiin! Teen yrityksille erikseen menestys/ rahatulkintoja! Niihin hinnat tiedusteltaessa. Kiitos. 

Nro: 045 168 0002 tai 045 168 46 77 

 

◇ Tulkinnoissa on valinnan varaa, ja hoidot saa myös yksilöllisesti räätälöitynä juuri sinulle! Kysy ihmeessä lisää! Kerron mielelläni ◇

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

Laskutuksen saa 7 vrk maksuajalla ja ylimenevästä 7,5 % 14 vrk huomautusaika. Peruutukset tehtävä vuorokautta ennen tulkintaa. Jos ei peruuta, maksu on 50% normaalihinnasta. Muuten maksu suoritetaan paikanpäällä joko pankkitunnuksilla (ota ne mukaan), tai käteismaksulla jolloin saat kuitin. Kiitos! Sovittaessa myös muutkin maksutavat kyllä käyvät. 

▪(*tapauskohtaisesti saan muuttaa hintojani) Kysy *oma* hintasi niin keskustellaan. 

Jos sinulla on lääkitys taikka olet terveydenhuollon valvonnassa, otathan heihin yhteyttä ongelmatilanteissa.  Nämä tulkinnat eivät ole korvaavia. Ainoastaan täydentävät kokonaisuutta. Kiitos! 

 

#queenseer #mymethod #stars #myown #potter #icepower #puresoulenergy #fashions #amazingjob #finishgirl #universe #gift #purelove #purelight #northenstars #everyone

Seuraa instassa, instastory @miaelinak / facebookissa Yritys Mia Kuusisto / linkedin:ssä Mia Kuusisto

 

 

 

 

 

Y-tunnus 2469788-5

Ajantilausnumerot

Mia Kuusisto 

Arkisin nro 045 168 46 77 tai 045 168 0002 

10:00- 11:00 

Tai

18:00 - 19:00

Kiitos ja kuullaan!