Uutisia ja tiedotuksia

Voit tilata minut myös tilaisuuksiisi puhumaan ja kertomaan lisää työstäni ja mitä se sisältää ja miten se toimii. Se ei maksa sinulle mitään. Soita ja kysy ihmeessä lisää! 

045 664 04 11 / Mia

Uuden uutukainen ©opyright ® M logo syntyi nyt kesän aikana ja saa isomman päivänvalon lähiaikoina.

 

Sitten uudet lokakuun viikonloppu tulkinta ja konsultaatio-ajat helsingin päässä. Hotelli Clarion. Tarkempi osoite ilmoitetaan aina ajan varaajille sekä kellonajan ja paikan osoitteen.

 

Marraskuu:

4 - 5.11 vkl

11 - 12.11 vkl

18 - 19.11 vkl

Lämpimästi tervetuloa! Tehdään unelmistasi totta! 

045 - 664 04 11 kysy lisää! 

 

Blogissani postauksia, joissa aloitan työni kuvaamisen, sekä kerron miten toimin ja arvoistani sekä ihmisyydestä. 

En ole mikään guru taikka ennustaja, saati meedio, tietäjä, vaan ihminen joka on kokenut niin valtavia vastoinkäymisiä ja luopunut kaikesta saadakseen kaiken ja vielä enemmän, ja johon olen sitten saanut mahdollisuuden valjastaa kokemukseni, herkkyyteni, vaistoni ja sydämeni, tätä isompaa sieluni tehtävää varten. Peilaan sinun omia vastauksia itsellesi, jolloin oma vaistosi vahvistuu sinulle ja olet vapaa muiden odotuksista ja vaatimuksista. Sisällesi astuu asumaan Rauha, jonka kautta koet suurempaa ymmärrystä ja rakkautta, aloittaen sen itsestäsi. Vain siten on mahdollista ymmärtää muita ja levittää rauhaa ympärilleen. 

On isompia Universaaleja lakeja, tarinoita, sanoja, joita minä osaan ja voin käyttää työskennellessäni sinulle tai kenelle, mille tahansa, joka kokee että tarvitsee minua. Kannan mukanani syvempää tietoa jonka olen saanut syntymälahjana. Miksi, se on vielä itsellenikin arvoitus, ja saa ollakin! Ei kaikkea aina tarvitse tietää. Riittää kun luottaa ja uskoo hyvään ja itseensä. Se on jo tässä elämässä tarpeeksi. 

Joten, toivotan sinut ja ystäväsi/ perheesi/ yrityksesi/ lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi tulkintoihini ja luodaan uusi tulevaisuus hyville energioille mahdolliseksi. 

Kiitos!

Mia ☆☆☆