Uuden ajan uusi alku 2018

Alku

En ole mikään guru taikka ennustaja, saati meedio, tietäjä, vaan ihminen joka on kokenut niin isoja asioita elämässään, ja luopunut kaikesta, saadakseen kaiken ja vielä enemmän, ja johon olen sitten saanut mahdollisuuden valjastaa näkemiseni, kokemukseni, herkkyyteni, vaistoni ja sieluni, tätä isompaa sieluni tehtävää varten. Peilaan sinun omia vastauksia itsellesi, jolloin oma vaistosi vahvistuu sinulle ja olet vapaa muiden odotuksista ja vaatimuksista. Sisällesi astuu asumaan Rauha, jonka kautta koet suurempaa ymmärrystä ja rakkautta, aloittaen sen itsestäsi. Vain siten on mahdollista ymmärtää muita ja levittää rauhaa ympärilleen. 

On isompia Universaaleja lakeja, tarinoita, sanoja, joita minä osaan ja voin käyttää työskennellessäni sinulle tai kenelle, mille tahansa, joka kokee että tarvitsee minua. Kannan mukanani syvempää tietoa jonka olen saanut syntymälahjana. Miksi, se on vielä itsellenikin arvoitus, ja saa ollakin! Ei kaikkea aina tarvitse tietää. Riittää kun luottaa ja uskoo hyvään ja itseensä. Se on jo tässä elämässä tarpeeksi. 

Joten, toivotan sinut ja ystäväsi/ perheesi/ yrityksesi/ lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi tulkintoihini ja luodaan uusi tulevaisuus hyville energioille mahdolliseksi. 

Kiitos!

Mia ☆☆☆