Loki

4. syys, 2017

Jos osaisin, niin kurkistaisin itselleni tulevaisuuteen!! Hmm, kukapa ei ✨

No, se ei ole kuitenkaan mahdollista mulle koska jättäisin elämää väliin kun vain odottaisin "ihmettä". Ja niin ei täällä kannata elää 🌷.

Mutta, tässä nyt on tapahtunut niin paljon kaikkea; koska Elämä! Jokainen ymmärtää varmaan sen että elämällä on tapana tapahtua, ja näyttäytyä jännänä sekä kiireisenäkin välillä. Se kuuluu siihen. Joten, edellisen postsuksen jälkeen lensinkin pian suomeen rentoutumaan mökillemme. Jätin blingblingit hetkeksi, ja vedin kumpparit jalkaan ja annoin hiusteni liehua vapaina!! Vapaa! 

Nyt on jo alkusyksy. Outo ajatus kun vasta äsken oli kevät. Ja, suomessa kelit ovat ehkä olleet vähän sateiset, kuulemma 🌩💧💧. Halusin myös muuttaa Ihanakadulta kotitoimistoni muualle ja isompi löytyikin Tammelanpuistokadulta. Joten nyt aina tampereella ollessani, minut tavoittaa sieltä. Numero pysyy samana 045-664 04 11 🍀 Tervetuloa! 

 

Mikä on sinun tarinasi? 🌍❤

Regads

Mia ✨

19. heinä, 2017

Aurinkoista ja upeaa huomenta täältä upeasta satamasta ranskasta! Ette kyllä usko, kuinka mieletöntä on saada kellua täällä jahdin kannella ja nauttia herkullisesta aamupalasta ja samalla katsella tulevia ja lähteviä purjeveneitä! Oi, rakastan!! Tämä on elämää! 

Siirsin nyt toimistonikin tuonne kakkoskannelle, jossa on tilava ja erittäin elegantisti sisustettu työhuoneeni jatkossa. Olen päättänyt jäädä tänne välimeren seuduille pitemmäksi aikaa, ja koska haluan tehdä töitä, niin nyt asiakkaillani on mahdollisuus saapua puitteisiin jolloin voivat myös hetken lomailla, jos siihen tuntuu tarvetta. 

Joten, päätinkin tässä nyt ihan hieman valoittaa miten työni noin simppelisti kerrottuna tapahtuu. Monilla on tässä ajassa outojakin ns ennakkoluuloja, että näkijä olisi jotenkin "erilainen tai outo tai ihmeellinen" otus 😉. No, voin kertoa että en ole. Tunnen itseni tavallistakin tavallisemmaksi omassa elämäni arjessa. Pähkäilen kaupassa yhtälailla toisten perheenäitien kanssa että mitä pitäisi keksiä täksi päiväksi ruuaksi?! Ja, yleensä en keksi yhtään mitään, ja turvaudun perunoihin tai pastaan ja kanakastike eri salaattiversioilla on tapana päättyä koriini. Jep. Syön ihan tavallista suomiruokaa ja voin sillä hyvin. En ole allerginen millekkään, edes! Oma kokemukseni "allergiasta" on ollut se, kun viime kesänä molemmat jalkani vuotivat nestettä ja olivat kirkkaan punaiset, että kroppani putsasi suolistossa olevia vanhoja lääke- myrkkyjäämiä ulos pois. Tunsin sen. Oireet olivat rajut, ja hoidin ihoani huollellisesti voiteilla ja ensimmäistä kertaa jouduin turvautumaan kevyeeseen kortisonituubiinkin. En ole sen fani ollut koskaan. Mutta, tilanteet muuttuvat ja kaikki on välillisesti tuiki tärkeää! Se pitää muistaa. Toki minulla on "salaisia" ihania reseptejä, mm eri öljyjä jotka hellivät kehoa ja sielua ♡ Niistä kerron aina asiakkaille jos kysyvät. 

Mutta siis; perustunti alkaa sillä että kyselen hieman mitä kukin haluaa ensin tietää ja sitten vain näen hänelle vastauksia eri muodoissa. Kuitenkin aina niin, että ihminen itse vaistoaa olleensa oikeassa, koska vain silloin kauttani tulee asiakkaalle vahva olo ja hän huomaa että osaa vahvistua myös itse. Epävarmuus heikkenee ja yksi osa työtäni onkin saada itsetunto ja intuitio kohdilleen! En anna aina ihan valmiita vastauksia, koska se ei johda mihinkään. Vaikka hyvin kyllä voisin vain paukuttaa valmiit vastaukset kaikille. Mutta, ei kuulu minun valikoimiini. Siksi olenkin saanut nämä valtavat avaimet universumilta koska teen asiat niin oikein ja oikeudenmukaisesti kuin täällä vain on mahdollista. Tämä koko paketti on minun lanseeraamani ja metodini hyvään. Tätä ei ole kellään muulla. Siksi uskallan sanoa, että palveluni ovat uskomattoman hyviä ja päteviä. Mestari sanaa ei ole kellään näkijällä vielä ollut tähän päivään mennessä. Kesti viisi pitkää vuotta ansaita tuo mestari. Joten, kannan sitä isolla ylpeydellä. Ja, se että rehellisesti opin kunnioittamaan itseäni ja arvostamaan myös rahallisesti, oli melkoinen kivipolku. Huh! Onneksi takana jo. Mutta, olemme ihmisiä ja opittava on kaikenlaista ihmeellistä, joten vaiva kannattaa aina lopulta. Koskaan, ikinä EI ole liian myöhöistä, muista se. Toki vanhoja Ovia saa paiskoa raa'astikin kiinni, ennenkuin uusia edes pystyy näkemään, mutta siksi meille onkin annettu tuo maailman ihanin intuitio, joka kyllä ohjaa oikeaan suuntaan. Tosin aina se ei tunnu miellyttävälle. Nooot! Yleensä tunne on kauhunsekainen kohmeloinen fiilis, joka jäytää sydäntä ja luita. Kolottaa ja särkee. Huippaa ja mikään ei tunnu onnistuvan. Kunnes; haa! Oivallus syttyy ja sanat saavat teot mukaan. Nimittäin, puhe ei auta kun universumi tahtoo antaa teille ihan jokaiselle parastaan!! Ei. PITÄÄ ALKAA TEHDÄ T E K O J A!!!! Ilman tekoja kaikki on turhaa. Tiedän tämän koska ensinkin minulle on tässä omassa elämässä ne näytetty, ja kun tein niin, alkoi hyvää tulla uskomattomia määriä. Kokeilin empiirisesti senkin, että kun EN tehnyt itselleni oikeita tekoja, hah; hyvä loppui sillä sekunnilla siihen. Hmm... jos ei usko, kokeilkaa. Siinä on vastaukset. Noniin, mutta tämä tällainen on yksi osa työtäni. Kerron asiakkailleni näitäkin vastauksia jolloin on äärettömän paljon helpompaa alkaa tekoihin ja sulkea niitä vanhoja ovia! Ei tarvitse enää yksin niitä murehtia. Olo on uskomattoman kevyt kun huomaa koko ajan olleensa oikeassa. Se on hunajaa sielulle, usko pois. 

No niin, mutta tällä erää tekstit olivat tässä ja siirryn noutamaan uuden Diorin mustan juhlapuvun maista, jonne se tuodaan autolla varta vasten minulle, koska isot partyt ovat tulossa, kunhan saamme jahdin taas liikkeelle uusille, värikkäille vesille! Ooh, muuten sanoinko jo, että näin delfiinejä!! Rakastan! Suosittelenkin viljelemään sanaa "rakastan", koska sitä tulee sitä mukaan takaisin sinulle ☆☆☆

 

Nyt aurinkoon ja lasi kuplivaa!! Suosittelen myös sitä. Toki kohtuudella kaunokaiset ♡

 

Pus 

Mia☆

12. heinä, 2017

Olemme olleet perillä jo hyvän aikaa. Halusin erääseen pieneen kaupunkiin ja satamaan joka on ihana! Olen juhlinut, tanssinut, nauranut, syönyt herkkuja enemmän kuin koskaan elämäni aikana.
Paikan nimi on Port de Calais.

Tästä kohta lisää!

Nyt sanon hyvää yötä kaikille ja kauniita, virkistäviä unia ♡

Mia

5. heinä, 2017

Ohoi! 

Käsi ylös kuinka moni unohtaa kehua ja kiittää aidosti itseään joka ikinen päivä??   

Miksi? 

Tämä ajatus tuli mieleeni nyt aamulla, kun sain uuden ihanan silkkisen aamutakin harteilleni ja jalkaani huikeat kashmir-töppöset. Mietin, että jotain olen osannut tehdä oikein kun tämä ylellisyys on osakseni saapunut. Ja, olen siitä kiitollinen; itselleni!! ♡

Kuinka moni edelleenkin "luulee", että itsekehuminen olisi jotenkin ns itsekästä huonolla tavalla? No, ei se ole. On nykyään aivan tervettä ja suotavaa kiittää ja kehua omaa minää kaikesta kivasta ja hyvästä jota on saanut aikaan. Koska; se lisääntyy eteesi vielä isommassa määrin. Huimaa, eikö? Ja niin huippua! Yhtälailla jos negatiiviset sanat ja ajtukset lisäävät negatiivisiittu jokaisella asteella, myös aito kehu ja ilo lisääntyvät niitä sanoessasi. Ja, se pitääkin aloittaa itse itsellesi. 

Tähän liittyy myös ajatukseni rahasta ja mm ostamisesta. Olen hieman eri mieltä tuosta vallalla olevasta buumista nyt. Tosin siinäkin pätee sääntö, että ihan jokainen tekee kuten itse tuntee parhaimmaksi! Se pitää aina muistaa. Ja, itselleni olen sallinut että saan rakastaa shoppailua ja ylellisyyttä ihan avoimesti ja siitä tykkäämällä aidosti saan sitä lisää. Ja hitsi, se on toiminut! Heti kun pistin ajatukseni myös käytäntöön asioita alkoi tapahtumaan! Sehän ei siis riitä, että istutaan kotisohvalla ja siellä kyllä tehdään upeita ja jaloja päätöksiä oman hyvinvoinnin suhteen. Ei. Toki siitä kaikki lähtee. Mutta: ajatukset laitetaan toimeksi. Ajatus - käytäntöönpano. Oli se mikä tahansa ajatus jonka haluat toteutuvan, se alkaa konkretisoitua vasta kun käyttäydyt ja teet sen todeksi teoillasi. Ja, tämä ei ole vaikeata. Kokeile. Pienin askelin. Huomaa, että tämä on hauskaa!! Sen ei tarvitse olla missään nimessä hankalaa, tai pakkoa!  Oppiminen SAA siis olla kivaa, ja mukavaa ja lisätä omaa hyväntuulisuutta sekä iloa omaan mieleesi!! Olet sen arvoinen. Me kaikki olemme yhtä arvokkaita. Tittelistä tai rahasäkistä huolimatta ♡

Joten. Tehdään itsellemme ihana arvolupaus, joka pitää sisällään pieniä, mutta ah niin isoja muutoksia loppupelissä, ja että annamme vain hyviä sanoja itsellemme ja korvillemme. Emmekä tarvitse enää puolustuksia tai selityksiä, tai muiden arvosteluja osaksemme. Saamme olla rauhassa. Se riittää. 

Nyt saan mennä ostoksille erääseen ihanaan kaupunkiin, josta kerronkin seuraavaksi. Olemme matkanneet jo muutaman päivän, ja ensimmäinen etappimme häämöttää. Luvassa on juhlia ja kuohuvaa mielinmäärin! En malta odottaa ☆ Sain jo hankituksi kyllä suomesta ennenkuin lähdimme uudet valkoiset housut ja sitten todella makean mekon, joka vilahtelee takuulla tulevissa postauksissa! Rakastan asuja ja asusteita! Takuulla verenperintönä jo edesmenneeltä isoäidiltäni, jolta olen saanut tietyt Fashiongeenit ja modelistan vaikutukset. Samaten äitini on huikea pukeutuja, joka on ollut aina hieman aikaansa edellä! Näitä perittyjä ominaisuuksia ei mikään raha korvaa ♡ Iso kiitos heille! 

Joten, kohta rantaudutaan ja pitää ehtiä laittautua valmiiksi 😍! Aurinkoista päivää kaikille. Nautitaan hyvästä olosta. 

Pus

Mia☆

4. heinä, 2017

Huomenia kaunokaiset! Toivottavasti nukuitte hyvin. Eilisen myrskyn jälkeen kaikkihan tietävät, että tulee tyyntä ja aurinkoa. Istuin vielä pimenevässä illassa yksin ja sain katsella kun yö pyyhkiytyi taivaan ylle. Miljoonat tähdet mukanaan! Kuinka moni tunnistaa sen tunteen kun nostaa katseen taivaalle öisin, ja näkee tuon valtavan kaikkeuden?! Kuinka moni tunnistaa silloin miten sydän ja sielu nousevat silmiin ja tulee luja luottamus, sekä huikea nöyryys tätä ihan "kaikkea" ääretöntä kohtaan? Miten tämä kaikki täällä on mahdollista, ja näin mielettömän kaunista? Ja saamme olla osana täällä jakamassa hyvää keskenämme? ♡ Rakkaus on. Ei se katoa minnekkään tai poistu. Kun sille raivaa tilaa itsessään ja elämässään, se tulee aina näkyviin. Riippuu miten kukin mitäkin tunnettaan haluaa "ruokkia"! Se Lisääntyy aina, mihin Kiinnität huomiosi!! 

Samaten käyttäytyy pelko. Pelko lisääntyy vain sitä ruokkimalla. Se myös hitto tarttuu, jos lähipiirissäsi on pelkojaan ruokkivia kanssakulkijoita. Saa olla todella vahva, että oivaltaa koko paletin, sekä osaa päästää irti. Joku menneestään tai ihmisestä, asioista, tai suvustaan. Jokainen tuntee tavallaan. Nythän näistä onkin vasta aloitettu isommat keskustelut. Ihmiset ovat heränneet huomioimaan onneksi, omia ajatuksiaan ja niiden kautta tulleita tunteita! Se on yksi osa täällä olemisen isompia "oppeja". Meidän kuuluukin päästä elämässämme eteenpäin ja saada oppia. Hyvällä tavalla! 

Mutta, pelko on myös hyvä asia ja tarpeellinen! Itse kunnioitan mm merta niin paljon, että en lähde sinne yksinäni seikkailemaan, saati pelleilemään. Samaten pelko pelastaa silloinkin kun vaistoaa vaaran lähettyvillä, ja osaa poistua paikalta. Se on vain yksi vaisto muiden rinnalla. Eläimet ovat hyvä esimerkki. 

Itse olen saanut omat pelkoni näkyviin ja hyväksymällä ne. Ne ovat jo menneessä ja ne pitääkin vain ymmärtää ja käsittää, että niillä on ollut oma oppinsa, jotta osaan olla itselleni taas parempi versio. Ei ne selkäänsä kääntämällä häviä! Tai että muistamattomuudella?! Ei. Vain katsomalla sitä silmiin ja lempeästi päästämällä irti. Olen halunnut muuttua. Luuleeko joku, että voi muuttua niin ettei tekisi asialle tai omalle itselleen mitään?? Olen myös sanonut ääneen muutakin mitä haluan. Haluan parasta itselleni. Jokaisella, ihan jokaisella on nämä samat mahdollisuudet, eikö? Eikö jokainen saa sanoa ääneen näitä ihan samoja asioita? Saa kyllä! Ja, mikä sen hienompaa! Minä menestyn kun saan asiakkaani menestymään. Kenenkään muun menestys ei ole itseltäni pois. En ole kateellinen kenellekkään huipulla olijalle, kun sen tietää mitä työtä se on ja on ollut. Jokainen nyt voi yrittää. Se vaatii tekoja! Ei pelkkiä sanoja. 

Sitten on pelkoja jotka kohdistuvat esim toisiin ihmisiin. Mistä ne pelot kumpuavat? Jokainen takuulla vaistoaa itse. Olen ihan varma siitä.  Se voi johtua siitäkin, että on tullut vuosia torjutuksi, ja kokemuksena että ei saa olla se oma autenttinen (totuudellinen) itsensä, vaan on yrittänyt miellyttämällä saada mm perheensä hyväksyntää. Se ei vie eteenpäin. Päinvastoin. Tai, kun ihminen vaistoaa isoja ristiriitoja puheen ja elekielen välillä. Suu sanoo toista mutta keho toista. Ihminen voi huonosti silloin jo alitajuisesti. Ristiriita on melkoinen. Se ei tee hyvää oloa. Samoin jos päällepäin kohteliaan käytöksen takana onkin pahasti sanottuja sanoja, joita on viljelty vuosikausia, eikä niistä kyetä, haluta, osata puhua kun taas "pelätään" isompaa riitaa etc konfliktia, huutoa; syntyy vielä isompi "pelkojuopa" kaikkien niiden ihmisten keskelle, ja se tilanne ei voi eheytyä ennenkuin mätäpaise puhkaistaan rohkeasti ja saadaan tunteet puhuttua. Liian yksinkertaista mielestäni. Mikä tässä voi olla enää vaikeaa?? Kasvojensa menettäminenkö? Aika kallis hinta onnellisesta ja aidosta elämästä ♡

No, onneksi voimme lähteä pois ja jatkaa polkuamme kuten tahdomme. Eikö? Ei ole pakko jäädä paikalleen kun saa liikkua. Mieli on välillä kummallinen kapine 😉 Sitä voi, ja saa harjoittaa aloittamalla ajattelua kaikilla hyvillä ajatuksilla!!! Ruoki hyvää ITSESSÄSI. Samalla jaat hyvää ympärillesi ☆☆☆

 

Ja, nyt saa riittää tältä erää syvällisemmät höpötykset, ja tarjolla kuuman höyryävää kahvia kuohukermalla ja hunajalla! Se on sitä Enkelikahvia a la Mia! Nautinnollisia lomahetkiä sekä paljon lämpöisiä ajatuksia teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! 

Adios

Mia