Loki

19. heinä, 2017

Aurinkoista ja upeaa huomenta täältä upeasta satamasta ranskasta! Ette kyllä usko, kuinka mieletöntä on saada kellua täällä jahdin kannella ja nauttia herkullisesta aamupalasta ja samalla katsella tulevia ja lähteviä purjeveneitä! Oi, rakastan!! Tämä on elämää! 

Siirsin nyt toimistonikin tuonne kakkoskannelle, jossa on tilava ja erittäin elegantisti sisustettu työhuoneeni jatkossa. Olen päättänyt jäädä tänne välimeren seuduille pitemmäksi aikaa, ja koska haluan tehdä töitä, niin nyt asiakkaillani on mahdollisuus saapua puitteisiin jolloin voivat myös hetken lomailla, jos siihen tuntuu tarvetta. 

Joten, päätinkin tässä nyt ihan hieman valoittaa miten työni noin simppelisti kerrottuna tapahtuu. Monilla on tässä ajassa outojakin ns ennakkoluuloja, että näkijä olisi jotenkin "erilainen tai outo tai ihmeellinen" otus 😉. No, voin kertoa että en ole. Tunnen itseni tavallistakin tavallisemmaksi omassa elämäni arjessa. Pähkäilen kaupassa yhtälailla toisten perheenäitien kanssa että mitä pitäisi keksiä täksi päiväksi ruuaksi?! Ja, yleensä en keksi yhtään mitään, ja turvaudun perunoihin tai pastaan ja kanakastike eri salaattiversioilla on tapana päättyä koriini. Jep. Syön ihan tavallista suomiruokaa ja voin sillä hyvin. En ole allerginen millekkään, edes! Oma kokemukseni "allergiasta" on ollut se, kun viime kesänä molemmat jalkani vuotivat nestettä ja olivat kirkkaan punaiset, että kroppani putsasi suolistossa olevia vanhoja lääke- myrkkyjäämiä ulos pois. Tunsin sen. Oireet olivat rajut, ja hoidin ihoani huollellisesti voiteilla ja ensimmäistä kertaa jouduin turvautumaan kevyeeseen kortisonituubiinkin. En ole sen fani ollut koskaan. Mutta, tilanteet muuttuvat ja kaikki on välillisesti tuiki tärkeää! Se pitää muistaa. Toki minulla on "salaisia" ihania reseptejä, mm eri öljyjä jotka hellivät kehoa ja sielua ♡ Niistä kerron aina asiakkaille jos kysyvät. 

Mutta siis; perustunti alkaa sillä että kyselen hieman mitä kukin haluaa ensin tietää ja sitten vain näen hänelle vastauksia eri muodoissa. Kuitenkin aina niin, että ihminen itse vaistoaa olleensa oikeassa, koska vain silloin kauttani tulee asiakkaalle vahva olo ja hän huomaa että osaa vahvistua myös itse. Epävarmuus heikkenee ja yksi osa työtäni onkin saada itsetunto ja intuitio kohdilleen! En anna aina ihan valmiita vastauksia, koska se ei johda mihinkään. Vaikka hyvin kyllä voisin vain paukuttaa valmiit vastaukset kaikille. Mutta, ei kuulu minun valikoimiini. Siksi olenkin saanut nämä valtavat avaimet universumilta koska teen asiat niin oikein ja oikeudenmukaisesti kuin täällä vain on mahdollista. Tämä koko paketti on minun lanseeraamani ja metodini hyvään. Tätä ei ole kellään muulla. Siksi uskallan sanoa, että palveluni ovat uskomattoman hyviä ja päteviä. Mestari sanaa ei ole kellään näkijällä vielä ollut tähän päivään mennessä. Kesti viisi pitkää vuotta ansaita tuo mestari. Joten, kannan sitä isolla ylpeydellä. Ja, se että rehellisesti opin kunnioittamaan itseäni ja arvostamaan myös rahallisesti, oli melkoinen kivipolku. Huh! Onneksi takana jo. Mutta, olemme ihmisiä ja opittava on kaikenlaista ihmeellistä, joten vaiva kannattaa aina lopulta. Koskaan, ikinä EI ole liian myöhöistä, muista se. Toki vanhoja Ovia saa paiskoa raa'astikin kiinni, ennenkuin uusia edes pystyy näkemään, mutta siksi meille onkin annettu tuo maailman ihanin intuitio, joka kyllä ohjaa oikeaan suuntaan. Tosin aina se ei tunnu miellyttävälle. Nooot! Yleensä tunne on kauhunsekainen kohmeloinen fiilis, joka jäytää sydäntä ja luita. Kolottaa ja särkee. Huippaa ja mikään ei tunnu onnistuvan. Kunnes; haa! Oivallus syttyy ja sanat saavat teot mukaan. Nimittäin, puhe ei auta kun universumi tahtoo antaa teille ihan jokaiselle parastaan!! Ei. PITÄÄ ALKAA TEHDÄ T E K O J A!!!! Ilman tekoja kaikki on turhaa. Tiedän tämän koska ensinkin minulle on tässä omassa elämässä ne näytetty, ja kun tein niin, alkoi hyvää tulla uskomattomia määriä. Kokeilin empiirisesti senkin, että kun EN tehnyt itselleni oikeita tekoja, hah; hyvä loppui sillä sekunnilla siihen. Hmm... jos ei usko, kokeilkaa. Siinä on vastaukset. Noniin, mutta tämä tällainen on yksi osa työtäni. Kerron asiakkailleni näitäkin vastauksia jolloin on äärettömän paljon helpompaa alkaa tekoihin ja sulkea niitä vanhoja ovia! Ei tarvitse enää yksin niitä murehtia. Olo on uskomattoman kevyt kun huomaa koko ajan olleensa oikeassa. Se on hunajaa sielulle, usko pois. 

No niin, mutta tällä erää tekstit olivat tässä ja siirryn noutamaan uuden Diorin mustan juhlapuvun maista, jonne se tuodaan autolla varta vasten minulle, koska isot partyt ovat tulossa, kunhan saamme jahdin taas liikkeelle uusille, värikkäille vesille! Ooh, muuten sanoinko jo, että näin delfiinejä!! Rakastan! Suosittelenkin viljelemään sanaa "rakastan", koska sitä tulee sitä mukaan takaisin sinulle ☆☆☆

 

Nyt aurinkoon ja lasi kuplivaa!! Suosittelen myös sitä. Toki kohtuudella kaunokaiset ♡

 

Pus 

Mia☆

12. heinä, 2017

Olemme olleet perillä jo hyvän aikaa. Halusin erääseen pieneen kaupunkiin ja satamaan joka on ihana! Olen juhlinut, tanssinut, nauranut, syönyt herkkuja enemmän kuin koskaan elämäni aikana.
Paikan nimi on Port de Calais.

Tästä kohta lisää!

Nyt sanon hyvää yötä kaikille ja kauniita, virkistäviä unia ♡

Mia

5. heinä, 2017

Ohoi! 

Käsi ylös kuinka moni unohtaa kehua ja kiittää aidosti itseään joka ikinen päivä??   

Miksi? 

Tämä ajatus tuli mieleeni nyt aamulla, kun sain uuden ihanan silkkisen aamutakin harteilleni ja jalkaani huikeat kashmir-töppöset. Mietin, että jotain olen osannut tehdä oikein kun tämä ylellisyys on osakseni saapunut. Ja, olen siitä kiitollinen; itselleni!! ♡

Kuinka moni edelleenkin "luulee", että itsekehuminen olisi jotenkin ns itsekästä huonolla tavalla? No, ei se ole. On nykyään aivan tervettä ja suotavaa kiittää ja kehua omaa minää kaikesta kivasta ja hyvästä jota on saanut aikaan. Koska; se lisääntyy eteesi vielä isommassa määrin. Huimaa, eikö? Ja niin huippua! Yhtälailla jos negatiiviset sanat ja ajtukset lisäävät negatiivisiittu jokaisella asteella, myös aito kehu ja ilo lisääntyvät niitä sanoessasi. Ja, se pitääkin aloittaa itse itsellesi. 

Tähän liittyy myös ajatukseni rahasta ja mm ostamisesta. Olen hieman eri mieltä tuosta vallalla olevasta buumista nyt. Tosin siinäkin pätee sääntö, että ihan jokainen tekee kuten itse tuntee parhaimmaksi! Se pitää aina muistaa. Ja, itselleni olen sallinut että saan rakastaa shoppailua ja ylellisyyttä ihan avoimesti ja siitä tykkäämällä aidosti saan sitä lisää. Ja hitsi, se on toiminut! Heti kun pistin ajatukseni myös käytäntöön asioita alkoi tapahtumaan! Sehän ei siis riitä, että istutaan kotisohvalla ja siellä kyllä tehdään upeita ja jaloja päätöksiä oman hyvinvoinnin suhteen. Ei. Toki siitä kaikki lähtee. Mutta: ajatukset laitetaan toimeksi. Ajatus - käytäntöönpano. Oli se mikä tahansa ajatus jonka haluat toteutuvan, se alkaa konkretisoitua vasta kun käyttäydyt ja teet sen todeksi teoillasi. Ja, tämä ei ole vaikeata. Kokeile. Pienin askelin. Huomaa, että tämä on hauskaa!! Sen ei tarvitse olla missään nimessä hankalaa, tai pakkoa!  Oppiminen SAA siis olla kivaa, ja mukavaa ja lisätä omaa hyväntuulisuutta sekä iloa omaan mieleesi!! Olet sen arvoinen. Me kaikki olemme yhtä arvokkaita. Tittelistä tai rahasäkistä huolimatta ♡

Joten. Tehdään itsellemme ihana arvolupaus, joka pitää sisällään pieniä, mutta ah niin isoja muutoksia loppupelissä, ja että annamme vain hyviä sanoja itsellemme ja korvillemme. Emmekä tarvitse enää puolustuksia tai selityksiä, tai muiden arvosteluja osaksemme. Saamme olla rauhassa. Se riittää. 

Nyt saan mennä ostoksille erääseen ihanaan kaupunkiin, josta kerronkin seuraavaksi. Olemme matkanneet jo muutaman päivän, ja ensimmäinen etappimme häämöttää. Luvassa on juhlia ja kuohuvaa mielinmäärin! En malta odottaa ☆ Sain jo hankituksi kyllä suomesta ennenkuin lähdimme uudet valkoiset housut ja sitten todella makean mekon, joka vilahtelee takuulla tulevissa postauksissa! Rakastan asuja ja asusteita! Takuulla verenperintönä jo edesmenneeltä isoäidiltäni, jolta olen saanut tietyt Fashiongeenit ja modelistan vaikutukset. Samaten äitini on huikea pukeutuja, joka on ollut aina hieman aikaansa edellä! Näitä perittyjä ominaisuuksia ei mikään raha korvaa ♡ Iso kiitos heille! 

Joten, kohta rantaudutaan ja pitää ehtiä laittautua valmiiksi 😍! Aurinkoista päivää kaikille. Nautitaan hyvästä olosta. 

Pus

Mia☆

4. heinä, 2017

Huomenia kaunokaiset! Toivottavasti nukuitte hyvin. Eilisen myrskyn jälkeen kaikkihan tietävät, että tulee tyyntä ja aurinkoa. Istuin vielä pimenevässä illassa yksin ja sain katsella kun yö pyyhkiytyi taivaan ylle. Miljoonat tähdet mukanaan! Kuinka moni tunnistaa sen tunteen kun nostaa katseen taivaalle öisin, ja näkee tuon valtavan kaikkeuden?! Kuinka moni tunnistaa silloin miten sydän ja sielu nousevat silmiin ja tulee luja luottamus, sekä huikea nöyryys tätä ihan "kaikkea" ääretöntä kohtaan? Miten tämä kaikki täällä on mahdollista, ja näin mielettömän kaunista? Ja saamme olla osana täällä jakamassa hyvää keskenämme? ♡ Rakkaus on. Ei se katoa minnekkään tai poistu. Kun sille raivaa tilaa itsessään ja elämässään, se tulee aina näkyviin. Riippuu miten kukin mitäkin tunnettaan haluaa "ruokkia"! Se Lisääntyy aina, mihin Kiinnität huomiosi!! 

Samaten käyttäytyy pelko. Pelko lisääntyy vain sitä ruokkimalla. Se myös hitto tarttuu, jos lähipiirissäsi on pelkojaan ruokkivia kanssakulkijoita. Saa olla todella vahva, että oivaltaa koko paletin, sekä osaa päästää irti. Joku menneestään tai ihmisestä, asioista, tai suvustaan. Jokainen tuntee tavallaan. Nythän näistä onkin vasta aloitettu isommat keskustelut. Ihmiset ovat heränneet huomioimaan onneksi, omia ajatuksiaan ja niiden kautta tulleita tunteita! Se on yksi osa täällä olemisen isompia "oppeja". Meidän kuuluukin päästä elämässämme eteenpäin ja saada oppia. Hyvällä tavalla! 

Mutta, pelko on myös hyvä asia ja tarpeellinen! Itse kunnioitan mm merta niin paljon, että en lähde sinne yksinäni seikkailemaan, saati pelleilemään. Samaten pelko pelastaa silloinkin kun vaistoaa vaaran lähettyvillä, ja osaa poistua paikalta. Se on vain yksi vaisto muiden rinnalla. Eläimet ovat hyvä esimerkki. 

Itse olen saanut omat pelkoni näkyviin ja hyväksymällä ne. Ne ovat jo menneessä ja ne pitääkin vain ymmärtää ja käsittää, että niillä on ollut oma oppinsa, jotta osaan olla itselleni taas parempi versio. Ei ne selkäänsä kääntämällä häviä! Tai että muistamattomuudella?! Ei. Vain katsomalla sitä silmiin ja lempeästi päästämällä irti. Olen halunnut muuttua. Luuleeko joku, että voi muuttua niin ettei tekisi asialle tai omalle itselleen mitään?? Olen myös sanonut ääneen muutakin mitä haluan. Haluan parasta itselleni. Jokaisella, ihan jokaisella on nämä samat mahdollisuudet, eikö? Eikö jokainen saa sanoa ääneen näitä ihan samoja asioita? Saa kyllä! Ja, mikä sen hienompaa! Minä menestyn kun saan asiakkaani menestymään. Kenenkään muun menestys ei ole itseltäni pois. En ole kateellinen kenellekkään huipulla olijalle, kun sen tietää mitä työtä se on ja on ollut. Jokainen nyt voi yrittää. Se vaatii tekoja! Ei pelkkiä sanoja. 

Sitten on pelkoja jotka kohdistuvat esim toisiin ihmisiin. Mistä ne pelot kumpuavat? Jokainen takuulla vaistoaa itse. Olen ihan varma siitä.  Se voi johtua siitäkin, että on tullut vuosia torjutuksi, ja kokemuksena että ei saa olla se oma autenttinen (totuudellinen) itsensä, vaan on yrittänyt miellyttämällä saada mm perheensä hyväksyntää. Se ei vie eteenpäin. Päinvastoin. Tai, kun ihminen vaistoaa isoja ristiriitoja puheen ja elekielen välillä. Suu sanoo toista mutta keho toista. Ihminen voi huonosti silloin jo alitajuisesti. Ristiriita on melkoinen. Se ei tee hyvää oloa. Samoin jos päällepäin kohteliaan käytöksen takana onkin pahasti sanottuja sanoja, joita on viljelty vuosikausia, eikä niistä kyetä, haluta, osata puhua kun taas "pelätään" isompaa riitaa etc konfliktia, huutoa; syntyy vielä isompi "pelkojuopa" kaikkien niiden ihmisten keskelle, ja se tilanne ei voi eheytyä ennenkuin mätäpaise puhkaistaan rohkeasti ja saadaan tunteet puhuttua. Liian yksinkertaista mielestäni. Mikä tässä voi olla enää vaikeaa?? Kasvojensa menettäminenkö? Aika kallis hinta onnellisesta ja aidosta elämästä ♡

No, onneksi voimme lähteä pois ja jatkaa polkuamme kuten tahdomme. Eikö? Ei ole pakko jäädä paikalleen kun saa liikkua. Mieli on välillä kummallinen kapine 😉 Sitä voi, ja saa harjoittaa aloittamalla ajattelua kaikilla hyvillä ajatuksilla!!! Ruoki hyvää ITSESSÄSI. Samalla jaat hyvää ympärillesi ☆☆☆

 

Ja, nyt saa riittää tältä erää syvällisemmät höpötykset, ja tarjolla kuuman höyryävää kahvia kuohukermalla ja hunajalla! Se on sitä Enkelikahvia a la Mia! Nautinnollisia lomahetkiä sekä paljon lämpöisiä ajatuksia teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! 

Adios

Mia

3. heinä, 2017

Ooh! Ette arvaa kuinka kaunista voi merellä olla kun taivas on mustaakin mustempi! Saankin nauttia nyt aikamoisesta merenkäynnistä, kun sää muuttui aivan yllättäin eilisen aikana. No, se kuuluu tänne luonnon oikkuihin, kuten me ihmisetkin monasti huomaamme että matalapaineen iskiessä mielikin voi hippasen painua nollan puolelle! Mutta, ei hätää! Ne menee aina ohitse! 

Eli, istuskelen nyt sitten täällä alakannella, jossa on kivan suojaisaa, ja saan seurata merenkäyntiä aitiopaikalta kun aalloilla on vaahtopäitä! Mikään ei voita näkymää näin livenä. Täällä on supermukava pöytä ja lepotuoli jossa saan naputella tekstini rauhassa. Eilen pulpahti taas päähäni tunteita ja ajatuksia menneestä. Olen jo tovin osannut ratkaista noita siteitä ja säikeitä omakehittämälläni tekniikalla ja energialla, jolloin ne vain napsahtavat katkipoikki! Ovat penteleet välillä olleetkin tiukassa! Tosin opin sen, että ensin niiden on sallittava nousta pintaan. Ei ne muuten poikki mene. Takaan, että kaikki ymmärtävät mistä puhun! Huh. Se kokonaisvaltainen "nasty" tunne ei ole yhtään kiva! Ei. Mutta kun sen saa siihen silmien eteen ja tuntee kuinka napsahdukset leviävät ympärilleni ja minuutin kuluttua jäljellä on enää hyväksyntä ja rauha, ah, sitä voiman tunnetta!! 

Olen tehnyt valtaisaa työtä itseni kanssa. Aivan luonnottoman vaikealta alusta huolimatta, seison omilla jaloillani voittajana. Mikään maailmassa ei ole upeampaa tunnetta kuin tämä! Mieli on ihanan tyyni, seesteinen ja sydän pomppii vapaana kaikesta menneestä irtipäässeenä. Tätä on työni parhaimmillaan! Juuri tätä varten olen täällä. Oivallukset vievät voittoon kenet tahansa! Kokeilet ja hämmästyt 😍. 

Menneet voivat sitoa meitä niinkin paljon, että jotkut menettävät kaikki voimansa sinne. Eikä aina auta että vain sanotaan, älä mieti niitä, tai älä sano niin etc. Koska, on olemassa sellaisiakin säikeitä joita pitkin ajatuksia on aikoinaan voitu tahallaankin ns hallita tai viedä. Niihin pitää osata käyttää aivan eri tekniikoita kuin mitä on täällä ollut edes saatavilla. Siksi tämä tekniikka on omiaan juuri tähän tiettyyn katkaisuun. Rakastan sitä vapautta joka syntyy tämän jälkeen! Huumaavaa! Kiitos!

Monet eivät ymmärrä että tällaisen työn vastaanottaminen on vaatinut itseltäni eniten. En ole enää se sama ihminen joka olin vuosi, kuukausi tai edes päivä sitten. Olen aina vain parempi versio itsestäni 😍. Mikä voi olla ihanampaa kuin sallia itselleen se kaikki rikkaus ja rakkaus jota voi täältä saada ja ammentaa?! Se on meillä kaikkilla sisällämme. Ihan kaikilla! Kukaan ei ole tässä erilaisempi kuin toinen. Tiedon määrä ja kulku vain vaihtelevat kuka sitten onkaan kyseessä. Mutta olemme kaikki samanlaisia täällä omilla poluillamme. Se on huojentavaa tietää, niin huojentavaa. Se antaa armoa ajatuksillemme ja saamme rauhan, kun ymmärrämme ettemme ole suinkaan yksin kipujemme tai mietteiden, tunteiden kanssa. Meillä on oikeus olla kuten olemme valinneet ja samalla oikeus muuttua tai olla muuttumatta. Ja silloin myös uskaltaa ja haluaa antaa kanssakulkijoillekin sen oman aikansa heidän omalla polullaan, ja tajuamme ettei meidän tarvitse olla huolissaan heistä tai hoputtaa mihinkään. Kaikki kulkevat aina omaan tahtiinsa. Se on meidän jokaisen sydänoikeus! Kunnioitetaan itseämme ja sitä kautta toisiamme. 

Ohhos..! Tulipas nyt diippiä tekstiä! 😄😄. Välillä se vain nousee tuolta selkäytimestä tähän näppikselle ja voilá! Mutta, vaikka elämä on aika ajoin vaikealta tuntuvaa ja tuntuu että läheisemmätkin ovat meitä kohtaan täysin kiittämättömiä etc, niin Älä jää siihen ajatukseen kiinni. He eivä sitä näe tai ymmärrä! Se on vain sinun omassa päässäsi omine tunteineen. Älä turhaan myrkytä mieltäsi koska se leviää muihinkin. Salli itsellesi ensin ajatuksia joissa vain olet. Sitten vain ymmärrystä. Olet jo alulla ja oikealla polulla. Pyydä, niin saat vastauksia. Puhu sellaiselle joka osaa kuunnella. Se on ihmeistä suurin kuinka paljon ihmisiä parantuu pelkästään sillä että joku osaa kuunnella! Se on suorastaan Ihme! Jos lähelläsi ei ole ketään sellaista, nykyään on valtavia, valtavia määriä mm sairaanhoitajia, lähihoitajia, psykologeja jotka tekevät huikeaa työtään. Sinua varten. Ota hetkestä kiinni ja tee itsellesi hyviä päätöksiä. Ne ovat tulevaisuuden rakkautta ja hedelmiä itsellesi ❤

Nyt tuli stoppi, ja kevyempää menoa luvassa paapuurin puolella! Nälkä kurnii vatsassa ja menen tilaamaan lounaan noista kymmenistä makoisista vaihtoehdoista, joita pääkokkini valmisteleekin jo esille. Suosittelen syömään vahvasti ja hyvin koska se pitää miehen tiellä 😊

Ihanaa viikkoa ja besos 😍😎

Mia