3. heinä, 2017

Mennyttä lopultakin

Ooh! Ette arvaa kuinka kaunista voi merellä olla kun taivas on mustaakin mustempi! Saankin nauttia nyt aikamoisesta merenkäynnistä, kun sää muuttui aivan yllättäin eilisen aikana. No, se kuuluu tänne luonnon oikkuihin, kuten me ihmisetkin monasti huomaamme että matalapaineen iskiessä mielikin voi hippasen painua nollan puolelle! Mutta, ei hätää! Ne menee aina ohitse! 

Eli, istuskelen nyt sitten täällä alakannella, jossa on kivan suojaisaa, ja saan seurata merenkäyntiä aitiopaikalta kun aalloilla on vaahtopäitä! Mikään ei voita näkymää näin livenä. Täällä on supermukava pöytä ja lepotuoli jossa saan naputella tekstini rauhassa. Eilen pulpahti taas päähäni tunteita ja ajatuksia menneestä. Olen jo tovin osannut ratkaista noita siteitä ja säikeitä omakehittämälläni tekniikalla ja energialla, jolloin ne vain napsahtavat katkipoikki! Ovat penteleet välillä olleetkin tiukassa! Tosin opin sen, että ensin niiden on sallittava nousta pintaan. Ei ne muuten poikki mene. Takaan, että kaikki ymmärtävät mistä puhun! Huh. Se kokonaisvaltainen "nasty" tunne ei ole yhtään kiva! Ei. Mutta kun sen saa siihen silmien eteen ja tuntee kuinka napsahdukset leviävät ympärilleni ja minuutin kuluttua jäljellä on enää hyväksyntä ja rauha, ah, sitä voiman tunnetta!! 

Olen tehnyt valtaisaa työtä itseni kanssa. Aivan luonnottoman vaikealta alusta huolimatta, seison omilla jaloillani voittajana. Mikään maailmassa ei ole upeampaa tunnetta kuin tämä! Mieli on ihanan tyyni, seesteinen ja sydän pomppii vapaana kaikesta menneestä irtipäässeenä. Tätä on työni parhaimmillaan! Juuri tätä varten olen täällä. Oivallukset vievät voittoon kenet tahansa! Kokeilet ja hämmästyt 😍. 

Menneet voivat sitoa meitä niinkin paljon, että jotkut menettävät kaikki voimansa sinne. Eikä aina auta että vain sanotaan, älä mieti niitä, tai älä sano niin etc. Koska, on olemassa sellaisiakin säikeitä joita pitkin ajatuksia on aikoinaan voitu tahallaankin ns hallita tai viedä. Niihin pitää osata käyttää aivan eri tekniikoita kuin mitä on täällä ollut edes saatavilla. Siksi tämä tekniikka on omiaan juuri tähän tiettyyn katkaisuun. Rakastan sitä vapautta joka syntyy tämän jälkeen! Huumaavaa! Kiitos!

Monet eivät ymmärrä että tällaisen työn vastaanottaminen on vaatinut itseltäni eniten. En ole enää se sama ihminen joka olin vuosi, kuukausi tai edes päivä sitten. Olen aina vain parempi versio itsestäni 😍. Mikä voi olla ihanampaa kuin sallia itselleen se kaikki rikkaus ja rakkaus jota voi täältä saada ja ammentaa?! Se on meillä kaikkilla sisällämme. Ihan kaikilla! Kukaan ei ole tässä erilaisempi kuin toinen. Tiedon määrä ja kulku vain vaihtelevat kuka sitten onkaan kyseessä. Mutta olemme kaikki samanlaisia täällä omilla poluillamme. Se on huojentavaa tietää, niin huojentavaa. Se antaa armoa ajatuksillemme ja saamme rauhan, kun ymmärrämme ettemme ole suinkaan yksin kipujemme tai mietteiden, tunteiden kanssa. Meillä on oikeus olla kuten olemme valinneet ja samalla oikeus muuttua tai olla muuttumatta. Ja silloin myös uskaltaa ja haluaa antaa kanssakulkijoillekin sen oman aikansa heidän omalla polullaan, ja tajuamme ettei meidän tarvitse olla huolissaan heistä tai hoputtaa mihinkään. Kaikki kulkevat aina omaan tahtiinsa. Se on meidän jokaisen sydänoikeus! Kunnioitetaan itseämme ja sitä kautta toisiamme. 

Ohhos..! Tulipas nyt diippiä tekstiä! 😄😄. Välillä se vain nousee tuolta selkäytimestä tähän näppikselle ja voilá! Mutta, vaikka elämä on aika ajoin vaikealta tuntuvaa ja tuntuu että läheisemmätkin ovat meitä kohtaan täysin kiittämättömiä etc, niin Älä jää siihen ajatukseen kiinni. He eivä sitä näe tai ymmärrä! Se on vain sinun omassa päässäsi omine tunteineen. Älä turhaan myrkytä mieltäsi koska se leviää muihinkin. Salli itsellesi ensin ajatuksia joissa vain olet. Sitten vain ymmärrystä. Olet jo alulla ja oikealla polulla. Pyydä, niin saat vastauksia. Puhu sellaiselle joka osaa kuunnella. Se on ihmeistä suurin kuinka paljon ihmisiä parantuu pelkästään sillä että joku osaa kuunnella! Se on suorastaan Ihme! Jos lähelläsi ei ole ketään sellaista, nykyään on valtavia, valtavia määriä mm sairaanhoitajia, lähihoitajia, psykologeja jotka tekevät huikeaa työtään. Sinua varten. Ota hetkestä kiinni ja tee itsellesi hyviä päätöksiä. Ne ovat tulevaisuuden rakkautta ja hedelmiä itsellesi ❤

Nyt tuli stoppi, ja kevyempää menoa luvassa paapuurin puolella! Nälkä kurnii vatsassa ja menen tilaamaan lounaan noista kymmenistä makoisista vaihtoehdoista, joita pääkokkini valmisteleekin jo esille. Suosittelen syömään vahvasti ja hyvin koska se pitää miehen tiellä 😊

Ihanaa viikkoa ja besos 😍😎

Mia