4. heinä, 2017

Pelko

Huomenia kaunokaiset! Toivottavasti nukuitte hyvin. Eilisen myrskyn jälkeen kaikkihan tietävät, että tulee tyyntä ja aurinkoa. Istuin vielä pimenevässä illassa yksin ja sain katsella kun yö pyyhkiytyi taivaan ylle. Miljoonat tähdet mukanaan! Kuinka moni tunnistaa sen tunteen kun nostaa katseen taivaalle öisin, ja näkee tuon valtavan kaikkeuden?! Kuinka moni tunnistaa silloin miten sydän ja sielu nousevat silmiin ja tulee luja luottamus, sekä huikea nöyryys tätä ihan "kaikkea" ääretöntä kohtaan? Miten tämä kaikki täällä on mahdollista, ja näin mielettömän kaunista? Ja saamme olla osana täällä jakamassa hyvää keskenämme? ♡ Rakkaus on. Ei se katoa minnekkään tai poistu. Kun sille raivaa tilaa itsessään ja elämässään, se tulee aina näkyviin. Riippuu miten kukin mitäkin tunnettaan haluaa "ruokkia"! Se Lisääntyy aina, mihin Kiinnität huomiosi!! 

Samaten käyttäytyy pelko. Pelko lisääntyy vain sitä ruokkimalla. Se myös hitto tarttuu, jos lähipiirissäsi on pelkojaan ruokkivia kanssakulkijoita. Saa olla todella vahva, että oivaltaa koko paletin, sekä osaa päästää irti. Joku menneestään tai ihmisestä, asioista, tai suvustaan. Jokainen tuntee tavallaan. Nythän näistä onkin vasta aloitettu isommat keskustelut. Ihmiset ovat heränneet huomioimaan onneksi, omia ajatuksiaan ja niiden kautta tulleita tunteita! Se on yksi osa täällä olemisen isompia "oppeja". Meidän kuuluukin päästä elämässämme eteenpäin ja saada oppia. Hyvällä tavalla! 

Mutta, pelko on myös hyvä asia ja tarpeellinen! Itse kunnioitan mm merta niin paljon, että en lähde sinne yksinäni seikkailemaan, saati pelleilemään. Samaten pelko pelastaa silloinkin kun vaistoaa vaaran lähettyvillä, ja osaa poistua paikalta. Se on vain yksi vaisto muiden rinnalla. Eläimet ovat hyvä esimerkki. 

Itse olen saanut omat pelkoni näkyviin ja hyväksymällä ne. Ne ovat jo menneessä ja ne pitääkin vain ymmärtää ja käsittää, että niillä on ollut oma oppinsa, jotta osaan olla itselleni taas parempi versio. Ei ne selkäänsä kääntämällä häviä! Tai että muistamattomuudella?! Ei. Vain katsomalla sitä silmiin ja lempeästi päästämällä irti. Olen halunnut muuttua. Luuleeko joku, että voi muuttua niin ettei tekisi asialle tai omalle itselleen mitään?? Olen myös sanonut ääneen muutakin mitä haluan. Haluan parasta itselleni. Jokaisella, ihan jokaisella on nämä samat mahdollisuudet, eikö? Eikö jokainen saa sanoa ääneen näitä ihan samoja asioita? Saa kyllä! Ja, mikä sen hienompaa! Minä menestyn kun saan asiakkaani menestymään. Kenenkään muun menestys ei ole itseltäni pois. En ole kateellinen kenellekkään huipulla olijalle, kun sen tietää mitä työtä se on ja on ollut. Jokainen nyt voi yrittää. Se vaatii tekoja! Ei pelkkiä sanoja. 

Sitten on pelkoja jotka kohdistuvat esim toisiin ihmisiin. Mistä ne pelot kumpuavat? Jokainen takuulla vaistoaa itse. Olen ihan varma siitä.  Se voi johtua siitäkin, että on tullut vuosia torjutuksi, ja kokemuksena että ei saa olla se oma autenttinen (totuudellinen) itsensä, vaan on yrittänyt miellyttämällä saada mm perheensä hyväksyntää. Se ei vie eteenpäin. Päinvastoin. Tai, kun ihminen vaistoaa isoja ristiriitoja puheen ja elekielen välillä. Suu sanoo toista mutta keho toista. Ihminen voi huonosti silloin jo alitajuisesti. Ristiriita on melkoinen. Se ei tee hyvää oloa. Samoin jos päällepäin kohteliaan käytöksen takana onkin pahasti sanottuja sanoja, joita on viljelty vuosikausia, eikä niistä kyetä, haluta, osata puhua kun taas "pelätään" isompaa riitaa etc konfliktia, huutoa; syntyy vielä isompi "pelkojuopa" kaikkien niiden ihmisten keskelle, ja se tilanne ei voi eheytyä ennenkuin mätäpaise puhkaistaan rohkeasti ja saadaan tunteet puhuttua. Liian yksinkertaista mielestäni. Mikä tässä voi olla enää vaikeaa?? Kasvojensa menettäminenkö? Aika kallis hinta onnellisesta ja aidosta elämästä ♡

No, onneksi voimme lähteä pois ja jatkaa polkuamme kuten tahdomme. Eikö? Ei ole pakko jäädä paikalleen kun saa liikkua. Mieli on välillä kummallinen kapine 😉 Sitä voi, ja saa harjoittaa aloittamalla ajattelua kaikilla hyvillä ajatuksilla!!! Ruoki hyvää ITSESSÄSI. Samalla jaat hyvää ympärillesi ☆☆☆

 

Ja, nyt saa riittää tältä erää syvällisemmät höpötykset, ja tarjolla kuuman höyryävää kahvia kuohukermalla ja hunajalla! Se on sitä Enkelikahvia a la Mia! Nautinnollisia lomahetkiä sekä paljon lämpöisiä ajatuksia teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! 

Adios

Mia