5. heinä, 2017

Itseensä ihastuminen

Ohoi! 

Käsi ylös kuinka moni unohtaa kehua ja kiittää aidosti itseään joka ikinen päivä??   

Miksi? 

Tämä ajatus tuli mieleeni nyt aamulla, kun sain uuden ihanan silkkisen aamutakin harteilleni ja jalkaani huikeat kashmir-töppöset. Mietin, että jotain olen osannut tehdä oikein kun tämä ylellisyys on osakseni saapunut. Ja, olen siitä kiitollinen; itselleni!! ♡

Kuinka moni edelleenkin "luulee", että itsekehuminen olisi jotenkin ns itsekästä huonolla tavalla? No, ei se ole. On nykyään aivan tervettä ja suotavaa kiittää ja kehua omaa minää kaikesta kivasta ja hyvästä jota on saanut aikaan. Koska; se lisääntyy eteesi vielä isommassa määrin. Huimaa, eikö? Ja niin huippua! Yhtälailla jos negatiiviset sanat ja ajtukset lisäävät negatiivisiittu jokaisella asteella, myös aito kehu ja ilo lisääntyvät niitä sanoessasi. Ja, se pitääkin aloittaa itse itsellesi. 

Tähän liittyy myös ajatukseni rahasta ja mm ostamisesta. Olen hieman eri mieltä tuosta vallalla olevasta buumista nyt. Tosin siinäkin pätee sääntö, että ihan jokainen tekee kuten itse tuntee parhaimmaksi! Se pitää aina muistaa. Ja, itselleni olen sallinut että saan rakastaa shoppailua ja ylellisyyttä ihan avoimesti ja siitä tykkäämällä aidosti saan sitä lisää. Ja hitsi, se on toiminut! Heti kun pistin ajatukseni myös käytäntöön asioita alkoi tapahtumaan! Sehän ei siis riitä, että istutaan kotisohvalla ja siellä kyllä tehdään upeita ja jaloja päätöksiä oman hyvinvoinnin suhteen. Ei. Toki siitä kaikki lähtee. Mutta: ajatukset laitetaan toimeksi. Ajatus - käytäntöönpano. Oli se mikä tahansa ajatus jonka haluat toteutuvan, se alkaa konkretisoitua vasta kun käyttäydyt ja teet sen todeksi teoillasi. Ja, tämä ei ole vaikeata. Kokeile. Pienin askelin. Huomaa, että tämä on hauskaa!! Sen ei tarvitse olla missään nimessä hankalaa, tai pakkoa!  Oppiminen SAA siis olla kivaa, ja mukavaa ja lisätä omaa hyväntuulisuutta sekä iloa omaan mieleesi!! Olet sen arvoinen. Me kaikki olemme yhtä arvokkaita. Tittelistä tai rahasäkistä huolimatta ♡

Joten. Tehdään itsellemme ihana arvolupaus, joka pitää sisällään pieniä, mutta ah niin isoja muutoksia loppupelissä, ja että annamme vain hyviä sanoja itsellemme ja korvillemme. Emmekä tarvitse enää puolustuksia tai selityksiä, tai muiden arvosteluja osaksemme. Saamme olla rauhassa. Se riittää. 

Nyt saan mennä ostoksille erääseen ihanaan kaupunkiin, josta kerronkin seuraavaksi. Olemme matkanneet jo muutaman päivän, ja ensimmäinen etappimme häämöttää. Luvassa on juhlia ja kuohuvaa mielinmäärin! En malta odottaa ☆ Sain jo hankituksi kyllä suomesta ennenkuin lähdimme uudet valkoiset housut ja sitten todella makean mekon, joka vilahtelee takuulla tulevissa postauksissa! Rakastan asuja ja asusteita! Takuulla verenperintönä jo edesmenneeltä isoäidiltäni, jolta olen saanut tietyt Fashiongeenit ja modelistan vaikutukset. Samaten äitini on huikea pukeutuja, joka on ollut aina hieman aikaansa edellä! Näitä perittyjä ominaisuuksia ei mikään raha korvaa ♡ Iso kiitos heille! 

Joten, kohta rantaudutaan ja pitää ehtiä laittautua valmiiksi 😍! Aurinkoista päivää kaikille. Nautitaan hyvästä olosta. 

Pus

Mia☆