19. heinä, 2017

Työni merkitys

Aurinkoista ja upeaa huomenta täältä upeasta satamasta ranskasta! Ette kyllä usko, kuinka mieletöntä on saada kellua täällä jahdin kannella ja nauttia herkullisesta aamupalasta ja samalla katsella tulevia ja lähteviä purjeveneitä! Oi, rakastan!! Tämä on elämää! 

Siirsin nyt toimistonikin tuonne kakkoskannelle, jossa on tilava ja erittäin elegantisti sisustettu työhuoneeni jatkossa. Olen päättänyt jäädä tänne välimeren seuduille pitemmäksi aikaa, ja koska haluan tehdä töitä, niin nyt asiakkaillani on mahdollisuus saapua puitteisiin jolloin voivat myös hetken lomailla, jos siihen tuntuu tarvetta. 

Joten, päätinkin tässä nyt ihan hieman valoittaa miten työni noin simppelisti kerrottuna tapahtuu. Monilla on tässä ajassa outojakin ns ennakkoluuloja, että näkijä olisi jotenkin "erilainen tai outo tai ihmeellinen" otus 😉. No, voin kertoa että en ole. Tunnen itseni tavallistakin tavallisemmaksi omassa elämäni arjessa. Pähkäilen kaupassa yhtälailla toisten perheenäitien kanssa että mitä pitäisi keksiä täksi päiväksi ruuaksi?! Ja, yleensä en keksi yhtään mitään, ja turvaudun perunoihin tai pastaan ja kanakastike eri salaattiversioilla on tapana päättyä koriini. Jep. Syön ihan tavallista suomiruokaa ja voin sillä hyvin. En ole allerginen millekkään, edes! Oma kokemukseni "allergiasta" on ollut se, kun viime kesänä molemmat jalkani vuotivat nestettä ja olivat kirkkaan punaiset, että kroppani putsasi suolistossa olevia vanhoja lääke- myrkkyjäämiä ulos pois. Tunsin sen. Oireet olivat rajut, ja hoidin ihoani huollellisesti voiteilla ja ensimmäistä kertaa jouduin turvautumaan kevyeeseen kortisonituubiinkin. En ole sen fani ollut koskaan. Mutta, tilanteet muuttuvat ja kaikki on välillisesti tuiki tärkeää! Se pitää muistaa. Toki minulla on "salaisia" ihania reseptejä, mm eri öljyjä jotka hellivät kehoa ja sielua ♡ Niistä kerron aina asiakkaille jos kysyvät. 

Mutta siis; perustunti alkaa sillä että kyselen hieman mitä kukin haluaa ensin tietää ja sitten vain näen hänelle vastauksia eri muodoissa. Kuitenkin aina niin, että ihminen itse vaistoaa olleensa oikeassa, koska vain silloin kauttani tulee asiakkaalle vahva olo ja hän huomaa että osaa vahvistua myös itse. Epävarmuus heikkenee ja yksi osa työtäni onkin saada itsetunto ja intuitio kohdilleen! En anna aina ihan valmiita vastauksia, koska se ei johda mihinkään. Vaikka hyvin kyllä voisin vain paukuttaa valmiit vastaukset kaikille. Mutta, ei kuulu minun valikoimiini. Siksi olenkin saanut nämä valtavat avaimet universumilta koska teen asiat niin oikein ja oikeudenmukaisesti kuin täällä vain on mahdollista. Tämä koko paketti on minun lanseeraamani ja metodini hyvään. Tätä ei ole kellään muulla. Siksi uskallan sanoa, että palveluni ovat uskomattoman hyviä ja päteviä. Mestari sanaa ei ole kellään näkijällä vielä ollut tähän päivään mennessä. Kesti viisi pitkää vuotta ansaita tuo mestari. Joten, kannan sitä isolla ylpeydellä. Ja, se että rehellisesti opin kunnioittamaan itseäni ja arvostamaan myös rahallisesti, oli melkoinen kivipolku. Huh! Onneksi takana jo. Mutta, olemme ihmisiä ja opittava on kaikenlaista ihmeellistä, joten vaiva kannattaa aina lopulta. Koskaan, ikinä EI ole liian myöhöistä, muista se. Toki vanhoja Ovia saa paiskoa raa'astikin kiinni, ennenkuin uusia edes pystyy näkemään, mutta siksi meille onkin annettu tuo maailman ihanin intuitio, joka kyllä ohjaa oikeaan suuntaan. Tosin aina se ei tunnu miellyttävälle. Nooot! Yleensä tunne on kauhunsekainen kohmeloinen fiilis, joka jäytää sydäntä ja luita. Kolottaa ja särkee. Huippaa ja mikään ei tunnu onnistuvan. Kunnes; haa! Oivallus syttyy ja sanat saavat teot mukaan. Nimittäin, puhe ei auta kun universumi tahtoo antaa teille ihan jokaiselle parastaan!! Ei. PITÄÄ ALKAA TEHDÄ T E K O J A!!!! Ilman tekoja kaikki on turhaa. Tiedän tämän koska ensinkin minulle on tässä omassa elämässä ne näytetty, ja kun tein niin, alkoi hyvää tulla uskomattomia määriä. Kokeilin empiirisesti senkin, että kun EN tehnyt itselleni oikeita tekoja, hah; hyvä loppui sillä sekunnilla siihen. Hmm... jos ei usko, kokeilkaa. Siinä on vastaukset. Noniin, mutta tämä tällainen on yksi osa työtäni. Kerron asiakkailleni näitäkin vastauksia jolloin on äärettömän paljon helpompaa alkaa tekoihin ja sulkea niitä vanhoja ovia! Ei tarvitse enää yksin niitä murehtia. Olo on uskomattoman kevyt kun huomaa koko ajan olleensa oikeassa. Se on hunajaa sielulle, usko pois. 

No niin, mutta tällä erää tekstit olivat tässä ja siirryn noutamaan uuden Diorin mustan juhlapuvun maista, jonne se tuodaan autolla varta vasten minulle, koska isot partyt ovat tulossa, kunhan saamme jahdin taas liikkeelle uusille, värikkäille vesille! Ooh, muuten sanoinko jo, että näin delfiinejä!! Rakastan! Suosittelenkin viljelemään sanaa "rakastan", koska sitä tulee sitä mukaan takaisin sinulle ☆☆☆

 

Nyt aurinkoon ja lasi kuplivaa!! Suosittelen myös sitä. Toki kohtuudella kaunokaiset ♡

 

Pus 

Mia☆