3. loka, 2017

Lokakuussa tapahtuvaa

Pitkästä aikaa täällä! 

Niin paljon kaikkea tullut esille, ja tapahtunut. Huh! Helpottavaa ja ihanaa. Kaikin puolin. 

Suomessa vielä hetki ja sitten lämpöön. Olen tehnyt kyllä pienempiä työmatkoja pitkinpoikin ja se tekee kyllä hyvää. Paljon kaikkea uutta. Olen saanut asiakkaita uusilta urilta ja heidän asiansa ovatkin loksahdelleet hyvin paikoilleen. Ihaninta työssäni on saada olla läsnä kun asiat vahvistuvat hyvällä tavalla ja palaavat uomilleen. 

Olen myös hetkeksi jäähdyttänyt vaate-, ja muodin maailman, vaikka koko ajan seuraankin silmä tarkkana mitä kulisseissa tapahtuu. Kutsuja olenkin joutunut nyt perumaan näihin tapahtumiin. On kiva tehdä aina välillä muutakin. Säilyy niin paremmin mielenkiinto! Eikö? 

Siirryin myös nyt enemmän tulkinnoista konsultoinnin pariin joka on isompaa ja laajempaa, sekä vaikutukseltaan voimakkaampaa ja sitä kautta hyvä asettuu paremmin tekemisiini. Lokakuu on erittäin hyvää aikaa kaikenlaisille muutoksille, jotka sitä ovat elämäänsä halunneet. Suosittelen! 

Olen myös löytänyt nyt aivan uusia, huippuja osaajia melkeinpä joka lähtöön, ja joita lämpimästi suosittelen kun kohtaamme jos näihin palveluihin on tarvetta ja halukkuutta. Ihan hierojista lääkäreihin asti. Ihanaa että asiat ja uudet ihmiset pulpahtavat pintaan näkyville! Huippua! 

Nyt höpötys poikki ja lähden liikenteeseen uusille urille! 

Pus

Mia 🦄