8. marras, 2017

Stressivatsan super-rauhoittajat

Olen stressannut takuulla koko maailman edestä. Tuttu tunne, eikö? Ja varsinkin kun omistaa tällaisen supertunnollisen luonteen, saa takuulla vatsahaavan itselleen. 

No, tosin osaan myös hoitaa ja tietää syyn stressin alkuperälle. Se on iso avain tähän vatsantoimintaan. Mutta, olen myös supertarkka öljyjen ja puurojen etc suhteen, jotka hellivät hermostoja ja vatsaani.

Mutta, siis. Nyt löysin aivan ihanan avun! Hain sen eilen ja koska olen todella herkkä, tunsin kyllä jo yhden käyttökerran jälkeen kuinka suolistoni alkoi hiljalleen rauhoittua! Ahh! Ihana tunne. Tämä tuote on nimeltään Valioravinnon Sunwick 3 in 1 💚. Vihreä purkki. Ja siitä on kakkosversio, joka on jatkuvaan käyttöön ja isompi ja se on keltainen purkki 💛! Hintaluokka on n 21e. Sen seurana otan jokapäivä Pascoeta, joka hellii myös isosti rauhoittaen suolistoa. Samaten kalanmaksaöljyä, oliiviöljyä, sekä nyt pitkästä aikaa Saksanpähkinäöljyä. Sillä on ihan oma tehtävänsä aivojen sekä hermoston suhteen, kuten jokaisella öljyllä erikseen on. 

Toisaalta olen saanut saavutettua sellaisen olon, että tiedän stressin jäävän pois ikuisiksi ajoiksi omasta elämästäni. Olen kauniisti hyvästellyt sen ja tehnyt rauhan asioiden kanssa, jotka alunperin ne aiheutti. Kiitos opista! 

Rauhaisaa viikkoa ystävät hyvät!

Pus