25. marras, 2017

0-koon oletusarvo sekä pohdintaa "kovasta työstä"!

Jo nuorena likkana mallintöitä hieman tehdessä, sisuksissa velloi outo, aavistuksen  paha olo. Tuskinpa mikään yllätys?! 18 vuotiaana luulee tietävänsä, mutta ei lähimainkaan ole lähellä totuutta. Halusin jo silloin malliksi catwalkeille New Yorkiin. Enpä päässyt, kun olin vain 179 cm, ja sinne haluttiin silloin vain 180 ja yli! Nyt myöhemmin oivalsin, että se olikin ehkä mulle pelastus!? Ties minkälainen ihmisraunio musta oiskaan kehkeytynyt? Tai, menestynyt... who knows! 

Kun sulle kukaan ei juttele elämästä, tai ylipäätään mistään elämässä olevista asioista, ja et osaa oikeita kysymyksiä esittää, on täällä oleminen aika hankalaa. Jopa ihan mahdotonta. Täällä oppii ettei täällä opeteta. Tai, oppii olemaan oppimatta! Miten vain. Olet sellainen näkymätön möhkäle, joka liikuttaa jalkojaan mutta menet taaksepäin. 

No, jokatapauksessa vallalla on siis edelleen tämä KAUHISTUTTAVA 0-koko!! Jos et mahdu tähän muottiin, olet hitto vähintään epäkelpo, ruma läski. Näin todella siellä mallimaailman verhoissa ajatellaan. Toki, o s a ihmisistä, jotka ovat nollakoon helvetin läpikäyneet, unohtavat mieluummin koko episodin. Niin hirveä syöpä se on alitajunnalle ja keholle. 

Ei meidän kroppaa ole tarkoitettu tuollaiseen kokoon! Me synnymme tänne ihan tiettyjä tarkoituksia varten, ja suurin sekä tärkein asia on saada olla Onnellinen ja ihana ♡. Jos sitten synnyt nollakokoon, se on hieno juttu, mutta niin OVAT KAIKKI MUUTKIN KOOT TÄÄLLÄ. 

Vaateteollisuudella ja brändeillä, muotitaloilla, sekä varsinkin markkinoinnin ammattilaisilla ja mallitallien johtajilla etc onkin tässä iso vastuu. Kuka ON se, joka puhuu ensimmäisenä täällä?!  Sieltä sen muutoksen on joskus lähdettävä, tähän mallien ympärillä kiehuvaan paino ja koko- asiaan kiinni! Toki on jo luojan kiitos XL malleja, jotka on huikeen kauniita kurveineen ja runsaine muotoineen! Olen heitä aina ihaillut! Mutta, missä ovat ihan tavalliset ja normaalipainoiset mallit. Eri kokoja ja eri mittaisina? Olenkin leikitellyt ajatuksella, että kun tässä eräänä päivänä taas keikun tuolla mallimaailman isommalla tuolilla, repäisen kunnolla nollat alas! Minä johtajana palkkaisin ihan oikeita arjen malleja koska siinä jokainen todellinen kuluttaja saisi itselleen tarttumapintaa, sekä tämä on nyt nähdäkseni ainoa keino myös menestyä tulevaisuudessa! Hah, kuka ehtii ensimmäisten joukkoon, on takuulla maalissa ison rahasäkin kanssa! Ja, se raha on hyvää ☆ Mutta, laumasieluina täällä vaeltaa sama kehä uudelleen ja uudelleen.... ... ... 

 

Pientä pohdiskelua myös ns "Kovasta työstä"!? Käsi ylös joka on kuullut lauseen: vain KOVA TYÖ PALKITAAN? Taikka, kova työ tuo ainoastaan leivän pöytään? 

Joo,o! Toki Työtä vaaditaan. Työtä on monen sorttista. Työ on jokaiselle ihan erilaista! Vaan, miten kohtaat työn, tai mietit siittä? Jos todella olet ostanut itsellesi päähän vanhan ajatuksen: teen kovaa työtä, SE takuulla, ihan sata varmasti ON SITÄ!! Tunnet sen joka solullasi! 

Entä, jos ottaisitkin uuden kulman työhösi!? Haastaisit omat asenteesi ja ajatuksesi?? Uuhh... eka ajatus on: eeeiiii...no, en kyllä ala. Kauheen vaivalloista tollanen... etc! Just. Kuulkaa: Kun Mitään Täällä EI TAPAHDU SULLE jos et ota sitä Omaa Lusikkaa käteesi ja EDES YRITÄ! Näin se vaan menee. Tiedän sen, koska mä olin yhtä hölmö uskomaan nuo vanhat asenteet ennenkuin oli pakko uskoa omia vaistojaan!! Huh! Onneksi ymmärsin olla oikeassa itselleni! Kun vaihdatkin haitalliset uskomukset toisiin, kevyempiin, helppouteen, ihanuuksiin, terveeseen laiskuuteen... Haa! Sä saat sen myös. Jos et heti, niin takuulla jonakin päivänä Universumi antaa upean tilaisuuden ♡ Ja, loppu onkin sitten historiaa 🦄

Jos haluut kuulla enemmän, ja muuttaa omia luutuneita käsityksiä, niin tervetuloa meille juttelemaan lisää! 

Pää-asiassa on tulossa kampaamojuttuja seuraavaksi! Löysin nimittäin ihanan kampaajan Raisa Äijälän Rasiasta, joka on aivan käsittämättömän upea tyyppi! Hänestä kuullaan vielä isosti tulevaisuudessa ☆☆☆ Häneltä tullaan löytämään myös huikeet Enkelikortti-tulkinnat jossain vaiheessa kun ehtii niitä pyöritellä! 

Kuullaan!

T. Mia ☆