Tarinoita tähdistä ©mia

2. joulu, 2018

.. Eli, minun kokemukseni,  ja todellisuuteni tapahtumista, sekä kohtaamisistani tällä ns upealla ammattinimikkeellä, josta tietyt piirit ovat edelleen kateellisia. 

Sanon suoraan, älkää olko. Tai, jos olette, soittakaa mulle suoraan, ja kysykää! 

Kirjoitan tähän pieniä otteita, tapahtumia, hetkiä näistä vuosien varrella olleista kohtaamisista. Kaikki ovat totta. En ole todellakaan mikään ainut ihminen, joka näitä energioita on kokenut, vaan ympärilläni jokainen ihminen on. Oikeasti. Minä vain olen antanut niille nimet, ja osannut tuoda ne esiin, jotta niistä pääsisi eroon! 

Elämä on aikalailla outoa, ihanaa, monimutkaistakin, vaikeaa, hankalaa, iloa, surua, rakkautta, kokemuksia, oppimista, olemista, Elämää!! Se on tässä, meissä. Jokaisessa joka nyt täällä maapallolla on ja hengittää. 

Kuka sinä olet oikeasti? Tiedätkö vastauksen?! Mistä oikeasti olet tullut tänne?! Tiedätkö jo vastauksen? Mikä on aito elämäntehtäväsi? Tiedätkö sen? 

Minä tiedän. Omani. 

Tieto ja luuleminen on niin kaukana toisistaan, kuin maa ja avaruus. Mutta, kyllä, minkäkin luulin ennen, ja toivoin, mutta maailma riisui luulemisen minusta kuin nakilta kuoret! Sattuu vieläkin. 

Olen kiltti, liiankin kiltti ihminen, ja no, haluan olla se edelleen. Mutta nyt oikealla tavalla. Kuten niin monet muutkin, ja varsinkin me suomalaiset. Siinä ei ole mitään negatiivista, päinvastoin, mutta kuinka sitä käytetään hyväksi maailmalla. Voi luoja sentään. Se on täällä universumissa väärin. Se on. On lakeja, korkeampia ja sitten ei niin korkeita. Minä teen työni ja elämäni korkeimman mukaan. Se antaa toivoa, sekä helpottaa sisintä oloa huikeasti. Kyllä! 

En ole koskaan valehdellut työstäni, taikka osaamisestani. En. Jotkut ihmiset sen sijaan kyllä pilkkaavat, yrittävät asettaa mut aina todella näyttämään ihan paskalta, sanovat vääristyneitä tekoja, sanojani miten sattuu. Se on heidän vastuullaan, ei minun. Olen superälykäs työssäni, ja olen hioutunut siihen saumattomasti näiden kaikkien vuosien aikana, sekä rakastan sitä, sekä samalla myös minua, joka selvisi ensimmäisenä täysin mahdottomasta maailmannostosta kokonaan uuteen 4D. Sekä tre, jossa 5d ja taivas uusi 7!!

Siellä jokainen saa mahdollisuuden, ja heidän sielunsa voi aina hyvin. Tosin, enää sille Ei voi valehdella, taikka huijata. Sorry! Kuten ihmiset ovat ennen tehneet. Hah... No, tarinani on liian syvä, ja kova, sekä vaihteikas, mutta nyt on hyvä aika raottaa sitä täälläkin. 

Olen nyt 53 vuotta. 48 vuotiaana koin melkoisia tapahtumaketjuja, joita kyllä ymmärsin, kuten olen lapsesta asti omannut syvemmän tietoisuuden lukea energioita, sekä ymmärtää niitä, ja tajuta heti, mistä ja miksi ne ovat joillakin ihmisillä. Se oli yllätys, ja shokki, että nämä ihmiset itse Eivät sitä tienneet! Olin todella äimistynyt. Luulin, silloin todella luulin, että täällä kaikki tietävät, ja näkevät samoin kuin minä. Noot!! 

No, asiaan. Löysin 2012 netistä Kaija Juurikkalan ilmoituksen, jossa haettiin Pro-ryhmään osallistujia, jotka halusivat avaimia työhönsä. Kuulosti huikealta, ja Kaijasta tykkäsin heti! Aivan kuin olisi hyvin vanha tuttu, joka oli ollut kadoksissa liian kauan!? Olin ikionnellinen. Pääsin ryhmään sisälle. Olimme sähköpostitse tekemisissä, ja odotin ensimmäistä tapaamistamme hurjan jännittyneenä. Olihan hän se kuuluisia taiteilija, ja elokuvaohjaaja. 

Näimme Mäntyharjulla studiolla. Koko ryhmä. Aivan huikeaa porukkaa. Pääsin ns omieni joukkoon, ja olo oli kevyt, ja luulin, että vuosien yksinäisyys olisi vihdoin ohi, ja saisin itselleni todellisia ystäviä! 

Ei kannata olettaa täällä mitään. Sain lunta tupaan, ja naamalle moneksi vuodeksi. Jouduin maailmoihin, joista en tiennyt mitään, sekä kohtasin niin tummia, ja synkkiä astraalimaailmoja, joita näkee vain elokuvissa, sekä kauhuleffoissa, mutta siellä olin, eikä ollut ulospääsyä mihinkään. Olin ns Tyhjässä. Olo oli jäätävän hirveä. Sitä kesti muutamia vuosia. Muistan, kuinka Kaija yritti pitää minut ryhmässä, mutta se jokin valtava, iso, suuri seinä työnsi minut pois. Halusin mennä takaisin, mutta en päässyt. Mihinkään. Kaijakaan ei osannut neuvoa. Ei kukaan. 

Olin yksin. Vaistosin kuitenkin että jos luotan omaan älyyn, sisimpääni, se auttaa joskus mut jonnekin, joka voisi olla avuksi. Kolusin suomen, ja ulkomaat apua hakien. Ei löytynyt. Aloin muistamaan omia sanojani, kuinka pyysin Universumilta itselleni tähän työhön ns maailman parhaan Opettajan!!? No. Arvaattekin jo vastauksen. Sain itseni, sekä todellakin tämän koko maapallon. Minulle näytettiin välillä vihjeitä, joita pitkin pääsin aina hetken eteenpäin. Yleensä kyllä menin takapakkia aika vauhdilla. Siellä Kaijan kurssilla nimittäin näin, kun mut ja Kaija pyöritettiin sielunenergioilla yhteen. Tai, nyt sen olen käsittänyt oikein: se tuli siellä esille! Siksi Kaija tuntui niin tutulta. Olimme olleet joskus samoissa tähdissä tekemässä näitä samoja hommia. Silloin en tiennyt sanoja, taikka vastauksia. Toivon että olisin. Olisi säästynyt monta hukkavuotta pelkkään järkytykseen! 

Nyt jo tiedän, mitä nuo oudot voimat olivat välissämme. Aika on hyvä opettaja myös. Tosin, täällä pallolla on ollut älyttömiä, ja vaarallisia virheitä, joita olen nyt siivonnut, ja korjannut. Välillä yksin, välillä kaverini Silmun kanssa. Hän on Tähteläinen.Vain tähdistä suoraan tullut saa tehdä tätä. Muut kyllä yrittivät, mutta saivat aikaan vain suurempaa vahinkoa. Valitan. Jouduin sulkemaan henkikanavia, portaaleja, sairauksia, mustia aukkoja, feikkivaloja, aluksia, maailmoja, miten vaan, kaikki meni pois. Ei täällä kuulu olla mitään henkiä. Eikä ainakaan mitään kuolleita energioita kertomassa, miten täällä kuuluisi elää!?? Eikö? Näin ihan terveellä järjellä ajateltuna. Rakastan tervettä maalaisjärkeä. Näen ihmisistä heti, jos he ns leijuvat. Täällä kuuluu olla jalat maassa. Silloin pää voi olla tähdissä. 

Olin sidoksissa Kaijaan pitkään. Liian pitkään. Etsin aidosti ja hädissäni ulospääsyä. Kaijan asenne minua kohtaan muuttui kylmäksi, enkä ihmettele. Minut suorastaan mustamaalattiin näyttämään joltain mitä en todellisuudessa ollut. Kaija näki minut myös noitana, jolloin tosissani pelästyin. Se oli liikaa herkälle sielulleni. On edelleen. Parin vuoden jälkeen hiukan puristus jo hellitti. Tein työtä 24/7. Jouduin sulkemaan jokaisen Kaijan maalaaman maalauksen, koska sieltä valui outoa liisteriä minuun joka päivä,  ja yö. Yritin kirjoittaa sähköposteja Kaijalle,  ja varoittaa, sekä pyysin lopettamaan tuon maalaamisen, koska tiesin, että jollain tasolla se venyi liian pitkäksi. Se ei ollut täällä alunperin se korkein tarkoitus. Sitten oli ainut mahdollisuus pyytää ns Omilta tähdiltä sellaista apua, että se loppuisi, taikka ainakin se loppuisi minun elämästäni. Kaija maalasi minulle 2 taulua, jotka poltin ja tuhosin heti. Vieläkään en saata käsittää tuota valtavaa vastavoimaa, joka nyt on tuhottu, ja onneksi pois! 

Halusin pois nuo hirveät harhojen maailmat koska niitä täällä oli, ja paljon!! 

Tietyllä tavalla osa elämääni on ollut kammottavaa, ja pelkkää selviytymistä. Mutta niin on monen muunkin. Iso kiitos kuuluu asiakkailleni, joilla on huikea vaisto hyvään, ja älyä vaikka muille jakaa. He näkivät minut sellaisena kuin olen. Ihminen, joka pystyy muuttamaan maailman. Tiedän sen. Tunnen sen. Pyysin satoja kertoja mukaan tyyppejä, jotka toimivat tällä alalla, ja aina sain kieltävän vastauksen. Näin egoja, vallan kahvasta ei haluttu luopua, vaikka yhteistyöllä olisi saatu huikeampi lopputulos. No, sitten tein yksin, ja kesti 2 vuotta pitempään. Tosin sain, ja löysin ihmeellisen ystävän, josta oma tarina tulossa. Lopputyön teimme yhdessä, joka kesti vajaan vuoden! 

Sanotaan, että elämäsi on omassa kädessäsi. Hyvin pitkälti totta. Tosin myös ei ole totta. Riippuu sielusi matkasta, mistä tulet, ja ennenkaikkea, mitä tahdot?! 

Näkijäksi synnytään. Se lahja annetaan vain omata Tähdeltä. Selvänäköisyys on puhdasta harhaa! Samoin meediot, ns enkelikanavat etc etc. Tiedän mistä puhun. Kävin nuo tasot itse alusta loppuun asti läpi!!! Jos joku epäilee, tee perässä! Sen jälkeen saat tulla sanomaan mitä ikinä haluat. Tämä planeetta ei ole aina sitä, miltä se Saattaa näyttää, taikka Tuntua! 

Mutta, todellakin tiedän ja ymmärrän, että jokaisen kuuluu käydä myös sitä omaa tietään läpi, ja oppia asioita. Tottakai!! Mutta, minun kauttani saa vain niin ison harppauksen hyvään, sekä eteenpäin, että soisin sitä jokaiselle, suurella tähtirakkaudella. Sielulla kun ei ole hintaa. 

Vai, onko sinulla? 

 

 

#kaijajuurikkala #sielunmaalaukset #art #love #universumi #kolikontoinenpuoli #minuntarinani #truestory #life #näkijä #seerness 

 

28. marras, 2018

Kukapa uskoisi, jos oikeasti kerron mitä ihan todellisuudessa täällä on nyt tapahtunut? Tuskin kukaan, takaan sen. Koska, minäkään en tahdo uskoa, vaikka itse olenkin ollut tässä mukana! Mutta siis, tähdissä kerran kaksi kaverusta päätti yrittää tehdä maapallosta oikeasti paremman paikan elää, ja asua. Toinen niistä omistaa nimen Silmu, ja noh, taidattekin arvata sen toisenkin, eli minä, Mia. Meillä oli alkujaan kyllä enemmänkin porukkaa tätä uutta energiaa hakemassa, ja nostamassa, mutta kuinkas sattuikaan, se egonpuolikas ottikin heistä isomman korren. Joten, viimeiset vuoden verran ollaan ihan kaksistaan painettu muille hommia. 

Kuten olen jo aikaisemminkin antanut ymmärtää, tarina on liian iso ja valtava tännekään kirjoitettavaksi. Siksi siitä tulee elokuva, kunhan löydän, ja saan uuden osoitteen itselleni. Heh. Muuttaminen on ihanaa. Kaikki saa uuden alun, ja huikeat kuviot. Nythän siis asun Tampereella, ja täältä haen isompaa taloa etc. Toki teen tulkintoja koko ajan. Muutot eivät siihen liity. Sitten on meno Jenkkeihin, joissa ollaan tälle työlleni paljon myönteisempiä, ja siellä oikeasti halutaan itselleen aidosti hyvää, sekä menestystä joka saralla. Suomi tulee hiukan tässä kyllä valitettavasti nyt jäljessä. 

No, mutta siis asiaan; ystäväni Silmun kanssa, joka omistaa Rosenin tähdistön, ja minä Turkoosinsiniset, olemme tehneet työmme, ja luoneet uuden taivaskanavan. Sille, joka siihen energiaan haluaa mukaan, on vapaa tahto, ja tekee itselleen kyllä huiman nousun! Maa oli vielä viime tammikuussa vanhassa 4, mutta nyt olemme nostaneet sen jo uuteen 5D, sekä 7D!! Mieletöntä, eikö totta! Nyt kauttani siis jokaisella on tilaisuus saada itselleen ihan sitä aidointa, ja puhtainta tähtienergiaa, kirkasta taikka kultaista, mitä ikinä sielusi sitten halajaakaan! Huikeaa! 

Tiedättekö sitäs että me ihmiset pystymme ihan mihin vain tahdomme, jos uskallamme yrittää!! Pahinta taitaa ollakin se yrittämättä jättäminen. Elämä on aivan liian lyhyt vain paikallaan olemiseen, sekä sohvalla etc lojumiseen, taikka ns pleikalla pelaamiseen, koska vain yrittämällä saat, ja voit tavoittaa Tähden. 

Toivotan huikeaa, tähtikirkasta viikkoa teille sinne kaikille! 

Pus Mia

10. loka, 2018

Valoja ja varjoja. 

Tummaa ja hämärää, valoisaa ja aurinkoa. 

Miten vain. Tai kuinka vain. 

Olen monasti, tuhansia, tuhansia kertoja pääni sisällä miettinyt, ja joutunut jättämään kesken ajattelun, joka meinasi tehdä ihan hulluksi! Silti TIESIN, etten suinkaan ole ainoa, yksin, missään nimessä, vaan useilla tuhansilla ihmisillä on ihan samoja, outoja, inhottavia kokemuksia jostain helvetin syvyyksistä tulleita, vääryyksiin meneviä tunkeilijoita, joita täällä EI saisi olla!! Ei. Ja ei.

Mistä ne tulevat? Mitä ne ovat? Miksi?! Luoja, miksi. Synnyin valoon. Vahvaan, aitoon. En muuhun. Olin vain kahden vuoden, kun sain selkääni ensimmäiset mustat jäljet. En ole niistä oikein vieläkään pystynyt kunnolla puhumaan, koska se on ollut liian julmaa, liian väärin. Liian kaikkea. Liian pienelle. Liian iloiselle ja rakkautta täynnä olevalle ihmisalulle. Se olin.

Alkoi elämä. Ehkä väärään aikaan, ehkä liian myöhään, ehkä..? Olen aina tiennyt tietoja, joita täällä ei ole ollut saatavilla niin kuin niiden kuuluisi olla. Kaikille. Että selviytyisimme. Mistä sitten ylipäätään pitäisi selviytyä?! Elämästäkö? Täällä oikeasti kuuluisi saada elää ilman taisteluita, ilman sotaa. Ilman mitään vaikeuksia. Ilman hirviöitä. Tiedättekö lapsen, joka pelkää että sängyn alla asuu hirviö? Mä tiedän. Tai ihmisen, joka alitajuisesti pelkää pimeää, mutta ei välttämättä yötä? Mä tiedän. Ihmisen vaisto EI ole väärässä. Eikä ainakaan lasten!! Vaikka hirviötä ei näy, ei se silti sulje pois sitä energiaa, joka saattaa asua siellä sängyn alla. Paras keino tähän onkin sanoa, että siirrytään johonkin muuhun paikkaan nukkumaan, ja jättää yövalo päälle, taikka vaihtaa vaikka huonetta. Aikuisen sanat parantavat, ja niitä saa käyttää oikein. Pelko ei ole koskaan leikin asia. Se on hänelle totisinta totta. Lapsi on ihminen, huomisen Aikuinen. Nyt, tämän päivän aikuiset, suurin osa on hiukan hukassa, liian kiireisiä ihmisiä. Joiden vaistotkin on tukahdetettu jonnekin autojen, ja markettien hyllyjen väliin. Mutta, sekin on silti ok.

No, asiaan siis. 

Tiedättekö sen selittämättömän tunteen, joka väijyy jossain, ja joka kertoo aivoillesi, että jokin ei ole hyvin. Hyvä jos tiedätte. Vielä parempi jos ette, koska silloin olette säästyneet paljolta. Synnyin tänne ilman ns vanhaa sielua. Sielun energiakin on niin raiskattua satojentuhansien vuosien aikana, että hirvittää. Sitä, miksi niin harvat käsittävät tämän, on mulle arvoitus. Ehkä ihmiset eivät jaksa, tai halua kyseenalaistaa elämää täällä. En tiedä. Mutta sen tiedän, että osaan auttaa todella isosti. Jokainen vastaanotollani ollut ihminen, taikka ns elollinen on voimaantunut aidosti. Jokaisella kohtaamallani ihmisellä on ollut vaikeita kokemuksia astraalimaailmojen kanssa. Emme ole yksin näiden *hysshyss* ilmiöiden kanssa! Uskokaa jo, NÄISTÄ SAA JA VOI PUHUA!!! HYVÄNEN AIKA. Emme elä enää millään hemmetin keskiajalla, vaan vuotta 2018, kohta vuotta 2020!! Haloo! 

Näkymätön maailma on täällä. Halusit tai et. Se on. Se ei kysele kenenkään mielipiteitä, taikka uskottele mitään. Se on, ja sillä on monet kasvot. Halusit taikka et. Näkymättömään kuuluu tiettyjä lakeja. Lait, joita ei näe, mutta se ei sulje pois niitä. Siksi meille on annettu VAISTO. Hyvänen aika, käyttäkää sitä! Ihminen on nerokas rakennelma. Kunnioita omaa kehoasi ja varsinkin vaistojasi. Pää ei ole aina todellakaan oikeassa, jos sitä ja mieltä ei ole valjastettu aitoon vaistoon. Monet ovat näinä päivinä täällä ihan hukassa. Liikaa infotulvaa, liikaa kaikkea mihin uskoa. Aloita sillä, että uskot vain ITSEESI! 

Tai, voit soittaa mulle, ja keskustellaan mikä on agenda. 

No, mutta, jatketaan.. Lapsena siis sain selkääni ns hyökkäyksiä. En voinut mitään. Uskoin ja luotin kuitenkin johonkin valtavaan hyvään, ja suureen, josta olin tullut. Vuosia, vuosia kului ja paskan määrä vain jatkoi kasvuaan. Olin kai liian hyvä tänne. Alistuin tuohon valtavaan harmaanmustaan verkkoon. Luovutin osittain myös. Säästin kaiketi voimiani. Luovuttaminen ei koskaan tarkoita, että olisin hävinnyt. Päinvastoin. Tuo toinen pimeä puoli on oikeasti tyhmä. Luottakaa siihen. Sen voittaa viisaudella ja järjellä. Aina. Välillä myös suurella rakkaudella. Niillä energioilla ei ole rajoja. 

Vesa-Matti Loirilla on joitain samoja kokemuksia, mitä itsellänikin lapsena ja nuorena. Olin myös vanhemmilleni suoja. Tiesin, että jos mua ei olisi ollut siinä heidän edessään, he olisivat saaneet nuo iskut. Näkymättömän ja sen näkymättömän suojissa tehdyt iskut, ovat tämän maailman pahimpia hyökköyksiä. Voitte kysyä keneltä tahansa, jotka niitä ovat kokeneet. Tämä on tosi asia. Kukaan ei viitsisi tällaista enää nykyään edes valehdella. On nuoria, jotka kokevat kauhun öitä, koska saavat ns unihalvauksia etc! Harvapa tietää, mistä ne tulevat ja miksi. No, mä tiedän. Olen näkymättömän maailman näkyvä osa, ja silmät. Jonkun on pitänyt olla ensimmäinen, joka tietää, ja puhuu, ja osaa nuo lain väärät puolet, että niitä saa oikaista ja korjata. Olen korjannut satoja ihmisiä jo. Enkä lopeta. 

Se, miten olen selvinnyt, on se energia, jota täällä ei voi milloinkaan tuhota. Se liittyy tuonne alkuperäiseen vaaleanturkoosiin tähteen LightBlue nimiseen, ja se on kovempaa kuin timantit täällä. Se on se pienin murunen, jota kannan sisälläni, ja se on katkeamaton side ylös, ja tähtiin. Olen saanut kunnian myös jakaa tätä aitoa energiaa niille, jotka sitä ovat halunneet. Tosin, siinä on myös aitoa kultaa ja muitakin iloisia, aitoja tähtivärejä! 

Tulen jatkossa puhumaan näistä paljon, ja tarinani on tarkoitus levitä, ja antaa toivoa ympäri planeetan. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Hyvällä on joskus paholainen selän takana, ja se saattaa hämätä, jos ei luota siihen autenttiseen vaistoon. Täällä on sattunut aikoinaan liikaa virheitä, eikä niitä korjata hetkessä. Mutta, hyvällä alulla jo ollaan. Varsinkin Suomi, ja Tampere. Harva tulee koskaan käsittämään, että kaikki alkoi juuri täältä, Tampereelta. Se alkoi Tornista ja hyvästä kahvista! 

 

Kiitos. 

 

4. loka, 2018

Olen aina ollut ihmeellisellä tavalla salaa kateellinen ihmisille, jotka kertovat mulle, että he lentävät öisin!??

Ooh. Myönnän, etten ole ikinä lentänyt missään muualla kuin lentokoneissa!! Ja, noh, heh.. työtehtävissä tottakai. Mutta, se on ihan eri lukunsa.

Kunnes tajusin, ettei se ehkä olekaan ihan hyvä juttu. Tuo outo lentäminen. Sen jälkeen olen taas huokaillut Omilleni Tähtiläisille syvää kiitollisuutta, että olen saanut heidät mukaani tänne viimeiselle kierrokselleni! Niin. Olen nimittäin täällä viimeistä kertaa. Olen nyt saattanut loppuun sen työn, jonka aloitin joskus n yli 700.000 vuotta sitten Atalntiksella. Olin sen paikan ensimmäinen Kuningatar. Hyvä sellainen. Ainahan hyvä kohtaa pahan, ja lopputulos on ollutkin täällä nähtävissä. Isoja virheitä, joita nyt on korjattu, ja suuntaa vaihdettu. Hyvä niin.

Kuka tietää, että esim kristusenergia tulee sanasta kristalli, ja se kanavoituu suoraan muinaisesta Atlantiksesta edelleen!! Ei hirveän puhdasta ja hoitavaa energiaa, ei. No, jokainen voikin sitten päätellä uskontojen maan alaiset kanavoinnit itse. Itse en ole onneksi uskonut koskaan mihinkään uskontoon. Huh. Vain tuonne tähtiin kirjoitettuihin sanoihin. Ylipäätään täällä ei saisi pyöriä mitään ns vanhoja sieluja, vaan jokaisen sielun kuuluu päästä takaisin omalle tähdelleen loistamaan ja saamaan voimiaan takaisin, ja sen jälkeen palata tänne. No, täällä on ollut valtavia virheitä, joiden vuoksi vain harvat ovat päässeet kotiinsa vuosien jälkeen takaisin. Onneksi nyt on tullut aika, jolloin voimme jo valita. Kauttani saa tankattua puhtainta tähtivoimaa itselleen, mikäli kokee tarpeelliseksi!

Hieman mm hoidoista. Jotkut luulevat, että kun olen ollut ns auttamassa ilman virallista ajanvarausta, hoitoni olisi jotenkin pysyvää. No, eipä ole ei. Olen yrittäjä. Aikani maksaa. Ethän mene autokorjaamoonkaan, ja jätä volvoasi sinne, ja huikkaat, että jarrut on rikki, ja odotat että miehet fiksaa sen kuntoon..? Vaan, tilaat ajan, ajat auton sisään, pojat korjaa, maksat homman ja asia on kunnossa. Se, että teen ensiapua akuutteihin tilanteisiin, auttaa vain pienen tai tietyn ajan, jonka jälkeen ihminen sitten itse tajuaa, että hänenkin pitää ehkä tehdä jotain? Ainoastaan ajan tilanneilla asia on täysin eri juttu. Homma hoidetaan mitä pyydetään, ja se jää pysyväksi hyväksi oloksi. Eihän kampaajankaan kaveripiireissä hiuksia silitellä kauniiksi ilman aikaa. No, mutta onneksi minulta saa aina kysyä, ihan mitä tahansa. Kannattaakin kysyä sillä silloin ei tarvitse ainakaan arvailla mitään, mikä EI pidä paikkaansa!

Lokakuu on huimaa menoa. Toisille velat lankeavat maksuun, toiset saavat lisää palkkioita. Kumpaan sinä kuulut?

Täällä kuulutaan tuohon jälkimmäiseen isommin kuin kukaan arvaakaan. Kiitos!

Adios amigas °°° Mia

16. elo, 2018

From Stars. How to everything start. 

We all came there. All beginnings start from the Stars. 

When will be your time?

Ps. I so need to practise my english!! Sorry about that. But, now in finnish! I want some translater In here <3 

 

Tähdet. 

Yksi minun. Jäätävän kauniin sininen. Light Blue. Missä on kaikki maailman värit sisällä. Sininen on ollut aina minun värini. Niin kauan kuin muistan. Samoin äitini väri. Kaikilla muilla oli ruskeat silmät, paitsi hänellä. Perin silmäni värit sieltä.

Kaikella on todella tarkoituksensa. Hassua onkin, että vain ja vasta jälkeenpäin selviää suuri kysymys: miksi? Se selviää kyllä. 

Me kaikki tulemme tuolta tähdistä. Jokainen omasta universumin, taikka galaksin nurkastaan tänne oppimaan. Jokainen omalla tavallaan, omia juttujaan. 

Täällä on vain historia hieman mennyt joskus sekaisin. Kuten esmes uskonnot, sodat, uskomukset, harhat, ovat sekoittaneet suuriakin totuuksia, sekä yksinkertaisia viisauksia. Elämän ei pitäisi olla yhtään vaikeaa. Kuten, se itseasiassa ei olekkaan. Täällä on vain vähän liikaa kaikkea. 

En ole hirveän hyvä kirjoittamaan. Näen asioita, ja sanoja, mutta en osaa pukea niitä niin tänne kuin tahtoisin. Olen näkijä. En kirjoittaja. En ehkä haluakkaan olla. Mutta, olen kirjoittanut aina. Se on tapa purkaa tuntojaan, ajatuksiaan ulos itsestään. Suosittelen kaikille!! Näen nuo valtavat galaksit, tähdet, planeetat, kiertoradat, tähtisumut, jotka kiemurtelevat käärmeen lailla koko maailmankaikkeuden kosmosta vastaan. Pieni pallommekin on liittynyt suurten voittajien joukkoon. Pieni sininen planeettamme. Rakastan siinä jokaista maan kolkkaa, sekä vesien pisaroita. Sen siirtyminen kokonaan viidenteen ulottuvuuteen on nyt totista totta. Jäinen virtaus muuttuu lämpimämmäksi, ja kuumuus viileämmäksi. Planeetta kokee tasapainon uudella tavalla, jota se on hakenut ja kaivannut jo yli 700.000.vuotta. Kun maanalainen normaali valotiheys on jo ulkona, ja saavuttanut uloimman keskuksen taivaankannella 7:teen ulottuvuuteen, saadaan aikaan jopa uusia puhtaita kerroksia hyvin lyhyessä ajassa. Toki tämä prosessi kestää kauan, ja vaatii tietoa, sekä kärsivällisyyttä sulautumiseen, mutta tämä on planeettamme tarkoitus ja toive. Se on nyt vääjäämätön totuus. 

Jokainen elollinen kokee tämän nousun joko haastavana, utuisena, väsyneenä, etc etc, mutta kun tietoisuus tavoittaa ko ihmisen, eläimen, olo kyllä helpottuu. Kaikelle täällä on selitys ja tarkoitus. Itse kerron näistä aina tapaamisilla asiakkaan kanssa, mikäli hän niin haluaa tietää. Olemmehan osa tätä suurta luontoa, ja näytelmää! 

Tämä on omaa erikoisosaamistani. Tunnen tämän planeetan ja nämä tähdet. Olenhan yksi näistä, jotka tätä olivat uudelleen rakentamassa. Omieni tähtiläisteni rinnalla. 

Maan syvyyksissä piilee ihania salaisuuksia. Niitä on varjeltu kauan. Yhtä lailla tuolla taivaalla on suuria salaisuuksia! Nekin ovat vain odottaneet aikaa tullakseen esiin. Kaikki aina ajallaan. Elokuu lähenee kohta loppuaan, ja niin minunkin aikani suomessa. Olen lähdössä ulkomaille, jossa kuunnellaan jo odottavin mielin mitä puhun. Ei voi mitään, että vaikka pohjoinen on puhdas, ja upea alue, ihmiset tahtovat hieman jumittaa. Silläkin on tarkoituksensa. Ymmärrän sen. Jokaisella on aito tieto, ja se tulee esille kun ihminen on oppinut itsestään taas uutta. 

Syyskuussa tapahtuu isoja kuvioita. Tähtien taival on alkanut. Syyskuu nostaa esille ne vaikeudet, joita on yritetty ns lakaista pinnan alle. Taikka ei ole kohdannut itsestään sellaista, joka on huutanut huomioita. Muista, että sinulla on aina vastauksesi mukanasi. Ole rohkea. Puhu itsellesi. Ja, kuuntele vastaus. Rakkaudella! 

Täällä on aina rakkautta. Keskity siihen. Unohda vanha kauna, viha, katkeruus. Ole lempeä. Armollinen. Olet tärkeä. Opi puhumaan. Opi olemaan hiljaa. Kuule. 

Ole. 

Se riittää. 

Suurella rakkaudella

Mia