Tarinoita tähtien takaa ©mia

19. kesä, 2018

Olen saanut auttaa, jo muutamia satoja ihmisiä oivaltamaan, mm mielen ja kehon yhteyksiä, ja niissä piileviä suuria, sekä pieniä, pahojakin lukkoja!! Ihminen ei oikeasti itse näe niitä. Aavistaa toki, ja osan oppii kantapään kautta.

Nyt vuosia on vellonut käsitys, että vehnä etc tietyt viljat olisivat pahoja keholle, "turvottaen, lihottaen, allergioiden ja vaikka mitä". Totta. Osalle nuo ovatkin niin tehneet, ja he ovat ihan eri asia, ja lääkärin valvonnassa. Osalle taas eivät. Ja nyt puhun vain tästä ryhmästä. Verikokeet osoittavat ne, joilla todella on keliakia, laktoosi-intoleranssa, pähkinä-allergiat etc. Tosin, mielenkiintoista olisi nähdä, mistä nämä alunperin ovat tulleet??! Osaatteko itse aavistaa. Osa arvailee antibiootteja liikaa syötynä, ja takuulla totta. Osa epäilee rokotuksia, lääkkeitä, osa perimää, ja sitten ovat henkiset syyt. Vehnä ja viljat, pähkinät, tomaatit, kaura, voi, kerma, (ilman lisättyjä gluteeneja, glukooseja, haitallisia lisäaineita) ovat kehollemme tarkoitettuja ravinteita, jotka auttavat meitä huuhteleman myrkkyjä mm munuaisista, maksasta, suolistosta, aivoista etc!! Samalla antamaan vahvistusta ruuan energian muodossa. Yksinkertaista vai mitä?

Eipä nykyään tunnu enää olevan. On takuulla hirveän vaikeaa enää tänä päivänä osata, taikka oppia kuuntelemaan juuri omaa kehoaan, ja mitä se haluaa sanoa, kun mieli pomppii kaikenmaailman fitness-gurujen, joogien, taulukkojen viidakoissa. Apua on onneksi olemassa, ja uskonkin että jokaiselle löytyy juuri se oma, joka auttaa. Minulle se oli oma mieli ja intuitio yhdistettynä kokemuksille. Mun piti kokeilla kaikki mitä muka pidin pahoina, huomatakseni, että ne olivatkin jonkun toisen uskomuksia, taikka kokemuksia. Ei omiani!! Suosittelen samaan. Se opettaa.

Kerron nyt tässä vain muutaman jutun, joka on mm vehnän tehtävä kehossamme. Siis, aito, puhdas vehnä! Vehnä on ravinto, joka tukee lisämunuaisia, ja munuaisia suojelemaan stressihormonin vahingollisia vaikutuksia ihmisessä. Ei sitä turhaan tänne maapallolle ole tuotu ravinnoksi!! Vai mitä olette luulleet. Samalla vehnä on ihan ykkönen ihon kosteuttaja. Kuten perunakin. Työni puolesta omat universaalit Valo-auttajat ovat nämä minulle ihan tuoneet, ja näyttäneet, vaikka olen ne itsekin todennut. Öljyjä suomalaiset juovat edelleen liian vähän. Ettehän te autoakaan aja ilman öljyä!?

Suolisto on peilikuva aivoistamme. Jos mieli on jumissa, takuulla on suolistokin. Tai toisinpäin. Jos uskot muita enemmän, kuin omaa vaistosi taikka kehoasi, se alkaa opettamaan sinua kuuntelemaan. Se on sen tehtävä. Täällä ihan jokaisella on aina jokin tehtävä. Piste. Täällä ollaan ja eletään, että oppisimme!! Mitä sinä olet tullut tänne oppimaan, ota selvää jos et sitä vielä tiedä. Se helpottaa huomattavasti kun tiedät. Ole utelias. Ole rohkea. Luota itseesi.

Näkijän suurin tehtävä onkin saada toinen ihminen siivilleen, ja luottamaan omaan vaistoonsa. Aito näkijä ei esim rahasta rahan vuoksi, vaan taitonsa sekä kykynsä vuoksi. Aidot näkijät ovat kullan arvoisia. Onneksi heitä on nykyään enemmän! Ylipäätään näkijän työ on ollut vainottua, sekä aliarvostettua, häpeilyä, jota on ollut aivan hirveä seurata!! Miksi, en voi koskaan ymmärtää. Näkijä ei ole uhka, vaan mahdollisuus. Tosin epäilen juurikin näitä ns selvänäkijöitä, joissa valitettavan usein liikkuu huijareita, ja rahastajia. Mutta, he kyllä paljastavat itse itsensä, koska kaikki epäaito lopulta karisee pois. No, tämä on jo onneksi muuttunut, ja muuttuu koko ajan valoisammaksi tieksi kulkea.

Eli, mikäli sinua kiinnostaa kokea mitä suolistosi, ja mielesi välissä on lukkoja, joihin osaan olla avuksi, kerro toki. Olen enemmän kuin mielelläni avuksi!

Toivon kaikille tasapainoista ja rauhallista kesää! #masterseer #fashionista #healer 

15. kesä, 2018

Olen vuosia, vuosia saanut miettiä mielen ja kehon, sielun yhteyksiä. 

Kun keho voi huonosti; turvottaa, kipuilee, väsyttää, uuvuttaa, stressaa etc, mielellä on silloin hurjiakin lukkoja, uskomuksia, jotka EIVÄT ole omiasi! Mieti. Tarkkaan. Kenen uskomuksia taikka luuloja luulet, taikka kannat. Mietipä hetki oikeasti tarkkaan. Väitän, että sinun omiasi ne eivät ole.

Tapaan päivittäin ihmisiä, joilla näen todella pahojakin lukkoja mielentasolla. Näen heti miten koko keho reagoi niihin. 

Ole rohkea. Tosin mietin, miksi juuri Suomessa pitää hitto olla Rohkea, että uskaltaa olla omanlaisensa!? Muualla sekin on helpompaa!! Täällä vallitsee tuomion ilmapiiri. Yök. Yök.

Joka tapauksessa osaan hetkessä auttaa, ja avata mitä tahansa mielen, kehon tai sieluntason solmuja. Kuka mitenkin haluaa tai toivoo. 

Mitä sinä haluat? 

4. kesä, 2018

Olen erittäin harvoin, tuskin ikinä, kirjoittanut tällaista ulos, pois sisältäni. Puhunut toki olen, ja varsinkin itselleni asian rehellisesti kohdannut. En muuten voisi tietää näitä energioita. Syöpiä pahempia!

Rakkauden kerjäläinen. Raakile. Itseinho koska en jaksanut. Oppiläksy kuolemaa hurjempi. 

Rujo, alas vajonnut. Rukoillen. Anoen polvillaan madellut. Kuka huomaisi aidon minuuteni, sydämmeni, sen kaiken surun ja tuskan alta, jota jo aivan pienestä lapsesta asti olen sisälläni raahannut, ja piilottanut. Toivoen ihmettä. 

Jännä on tuo alentava, huumaava, koukuttava rakkaus. Energiaa vain sekin. Mistä se tulee, ja mihin se menee. Ei mihinkään. Se vain ON. Odottaen, koska kasvat, ja huomaat sen itsesssi. Sinä olet ja sinulla on rakkaus aina taskussasi. Käytä sitä. Jos et käytä, se pysyy hiljaa.

Kerjäsin rakkautta kaikilla mahdollisilla huonoimmilla keinoilla. Auts. Voi luoja ihmisen tyhmyyttä. Tein ne sadat, tuhannet virheet aina uudestaan ja uudestaan. Alensin itseni ja minuuteni alas, vajosin syvyyksiin, jossa hukutaan  Siellä ei ollut ilmaa mitä hengittää. Ei valoa, eikä pimeyttä. Tyhjää. Se kumisi onttona kaikuna sielulleni, joka janosi vastauksia. Sydäntäni ei enää silloin ollut. Sen menetin jo kauan sitten.

Rakkaus kasvaa sisällä sitä vaaliessa, ja hoivatessa. Sitä kuuluu hoitaa. Sinun kuuluu hoitaa itseäsi. Miten arvostat, siten rakastat. Sinun pitää sallia itsesi rakastaa sinua. Aidosti. Ei vääristyneellä kaavalla enää. Se kaikki kasvaa Sinussa itsessäsi. Muut ovat vain peilejä. Eivät he määritä arvoasi tai rakkautesi määrää itseesi, tai mihinkään muuhunkaan. Sinä määräät. 

Vastaa hyvällä kun sataa paskaa niskaan. Ole itsellesi parempi esimerkki ja huomaat nopeasti, kuinka saat voimaa. Ihan uutta ja ihanaa. Ole rehellinen itsellesi. Muille ei aina edes tarvitse, koska hyvin harvat tunnistavat sinun totuuttasi heti. Siihen voi mennä vuosia ja vuosia. Tuhlaat vain omaa aikaasi. Mene kauniisti eteenpäin. Sinä saat. Sinä annat vain itsellesi luvan. Muut antavat myös vain itselleen.

Oivalluksia. Ne ovat avaimet itseesi. Sinä saat kasvaa. Mennä eteenpäin vaikka muut nököttävät asemalla ikuisesti. Ole lempeä. Mutta, muista että ensin itsellesi. Oppi onkin, että vasta kun olet ensin kaikki hyvät energiat itsellesi, sen jälkeen voit olla sitä muille. Kukaan muu ei anna sitä sinulle ensin. 

Tämä on ollut takuulla elämäni vaikein asia ja tunne oppia. Tuskin se koskaan valmiiksi tulekaan. Ihmiset ja tilanteet, asiat kun muuttuvat. Yritä siinä sitten pysyä perässä.

Aika näyttää. Aika on aina armollinen. 

Se, kuinka totta jokin tunne on juuri Sinulle, on sinun sen hetkinen totuus. Ei muiden. Vaatii uskomatonta taitoa osata lukea kaikkia näitä energioita, ja sen jälkeen mm yhdistää se johonkin tapahtumaan, ja saada se muutettua positiiviseksi. Sitä mä teen luonnostani. Siksi minä olen juuri minä. Se tekee minusta sen, joita muut ovat mm kadehtineet, ja olen pienentänyt itseäni, koska en ole jaksanut kateutta, taikka mustaukkaisuutta yhtään enempää! Voin tosi huonosti sellaisten äärellä. 

Aito minäni on ihanan flirttaileva, mustaa huumoria viljelevä, iloinen, erittäin joustava, oikeudenmukainen, lempeä, ymmärtäväinen sielu. Olen tehnytkin kovasti töitä, jotta löytäisi nuo kaikki uudestaan. Ne kyllä ovat minussa! Jännää onkin, että kun olen vuosikymmenien aikana saanut vain puolustaa itseäni joka suhteessa toisiin etc, vedän vieläkin heti suojan päälleni, kun aavistankin tuon alemman energian läsnäolon. Haluan jättää sen nyt kokonaan pois. Ei sellaista saa olla kenelläkään ihmisillä. Täällä saa uskaltaa olla jumankauta oma, villi itsensä! 

Osaa sukuani varjostaa kuningas alkoholi. Pidin lapsuuttani ja nuoruuttani sen suhteen normaalina. Oletin että kaikilla on samat sävelet. Epänormaalista tuli minulle normia. Shokki oli se päivä, kun tajusin, ettei se menekkään niin. Siitä alkoi toipumisen, joka kaiketi jatkuu kunnes saan itselleni tilit selväksi. Työni pelasti minut ja on edelleen pelastava enkeli. 

Suurinta Rakkautta täällä on uskallus puuttua jos näkee, taikka kuulee epäoikeudenmukaisuutta. Ihan missä tahansa. Välittäminen on puuttumista. Suurinta välinpitämättömyyttä on sulkea silmänsä, vaikka tietää ja näkee asioita, joihin voisi jopa liiankin helposti ojentaa auttavaa kättä. Pyysin aikoinani apua. Surullista oli, etten sitä saanut mistään. Hetkellisiä valonpilkahduksia toki oli, mutta jos sisäinen vaistosi tietää, niin siihen auttaa vain totuus. Mikä se kenenkin totuus on, jokainen kaivaa sen itse. Tosin, työni on juurikin auttaa asiakkaitani tässä. Silloin he pääsevät helpommalla! 

Rakkaus on voimakas ja mieletön ase, kun sitä osaa käyttää oikein! Se on paras ase kaikkeen täällä. Ja, rakkauttakin on niin montaa eri lajia, tai tasoa. Itse käytän vai korkeinta. Siellä siihenkuuluuki myös että rakkaus saattaa olla iso opettaja. Rakkauden pelikenttä on aivan oma lukunsa. Siinä pitää ohittaa juuri mustasukkaisuudet, kiristykset, vainoharhaisuudet, likaiset ajatukset, kosto, pelot, vääristymät etc, name it!!

Puhdas rakkaus sallii, hyväksyy, iloitsee toisen puolesta, nauttii, suo toiselle hyvää mieltä, auttaa, nostaa jos kaadut, pyyteettömästi antaa!!! Tunnen näitä ihmisiä vähän, mutta; heitä ON olemassa!!! Olen siunattu, että he hyväksyvät minut joukkoonsa, koska en tiedä mitä tekisin ilman näitä rehellisiä tyyppejä. Osa on jopa niin rehtejä, että jopa muakin pelottaa! Tosin, joskus vaatii rohkeutta osata siinä tilanteessa näyttää, että olen vain ihminen ja inhimillinen. 

Toivon että riitä tällaisena kuin nyt olen. En voi tehdä muutakin yrittää parhaani. 

T. Mia 🌴

 

29. touko, 2018

Kerron teille pienen tarinan. 

Pojasta. 

Rakkaimmastani. Suuresta lahjasta. 

Jospa kaikki ihmiset näkisivät sen saman, jonka minäkin näen. Jospa kaikki ihmiset ymmärtäisivät saman minkä itse ymmärrän. Jospa. Vaan, niin ei täällä asiat mene. Jokainen omalla polullaan, omia askeleita kuunnellen, ja eteenpäin pyrkien. 

Tiedän, koska luotan autenttiseen ja aitoon tunteeseen. Puhtaimpaan. Hyvään. Jos tuntuu iholla hyvältä, Se On Hyvää!! Jos tuntuu epämiellyttävältä, alhaiselta, jätän sen omaan arvoonsa. Annan olla. Suosittelen.

Lapsi on aina puhdas ja lahja. Se, kuinka ison lahjan lapsi vanhemmilleen sallii, tai haluaa antaa, riippuu siitä, miten vanhemmat kohtelevat ja puhuttelevat pientä ihmistä. Lapsi on ihminen. Ei aikuinen, mutta sielultaan suurempi kuin kukaan aikuinen. Muistakaa se. Ja, jokainen lapsi ja nuori tarvitsee aidot rakkauden rajat. Minä tein ne itse itselleni. Siksi tiedän. 

Poikani syntyessä jaksoin vain ihmetellä. Hän on minun suurin ihme. Aina. Ihmettelen häntä ihan jokainen päivä. Se tulee jatkumaan niin kauan kuin saan olla täällä. Hänen kanssaan. Hän on vapaa. Vapaa tahtomaan ja tekemään valintoja. Voin vain olla, ja tukea ja auttaa. Se on aina suurin tehtäväni ja suurin kunniani saada olla olemassa. Toki olen samoin tytöllekin. Molemmille. He tietävät sen sanattomasti. Vapaus olla, olla oma itsensä, on rakkaudesta suurinta. Toivon että siinä olisin onnistunut. Minä en ole ollut sitä vapautta saanut. Mutta senkin sitten kaivoin itse. Nyt olen. Se riittää.

Poikani lahjan vastaanotin tässä kuussa. Hän oli pitänyt sitä itsellään piilossa, vain oikeaa hetkeä odottaen. Täällä kaikki tapahtuu aina oikeaan aikaan. Aika on olemassa. Suurella tarkoituksella.

Kaikella on aina tarkoitus. Muista se. Lapseni lahja ylitti kaiken täällä. Sain häneltä kultaisen tähden. Tunnistan sen. Meillä on sielujen sopimus. Hyvin, hyvin kaukaa ja aikojen takaa solmittu rakkaus. Hän tietää. Enemmän kuin kukaan voi edes aavistaa.

Muista, lapsi on IHME. Hän kantaa sitä ihmettä sisällä, omassa maailmassaan. Hän antaa sen vain silloin, jos kokee että olet sen rakkauden arvoinen. Ole ihmiselle nöyrä. Hän on sitä sinulle. 

Olen onnekas. Minulla on ihme. 

26. touko, 2018

*lupa saatu.

 

Kuulin hänestä ensimmäisen kerran vuonna 2012. 

Ääni oli pieni ja hentoinen. Hieman hätääntynyt. Nuoren naisen ääni. Hän pyysi apuani mikrosta saatuun palovammaan kaulallaan. Autoin parhaani mukaan. Vamma kuulemma sitten häipyikin!

Hän soitteli muutamia kertoja myöhemminkin. Kerran sain nähdä hänelle lapsia. Nyt heitä on jo kaksi. Vuosia kului. Vuonna 2016 kuulin hänestä taas. Minulle sanottiin, että hän alkaa tekemään samaa kuin mitä itse teen! Tuli hassu fiilis! Osaamiseni on niin harvinaislaatuista, että on ihanaa, jos törmää samanenkiseen ihmiseen

No, tapasimme ekaa kertaa 2016, mutta se jäi harmillisesti yhteen kertaan silloin. Kunnes 2017 joulukuussa puhuimme taas, ja tapasimme tammikuun lopulla 2018. Siitä alkoikin elämämme mittainen seikkailu!!

Saimme korkeammalta tehtävän, joka päihittää Star Warsin mennen tullen, ja vielä enemmän. Saimme nähdä ja kokea asioita, jotka eivät oikeasti ole olleet täällä ihmisille ennen mahdollisia. Trust me, I know what Im saying! Olimme todellisia sotureita, vastassa tuntematon pimeys. Tämä tarina on tosi, ja siitä enemmän sitten tuonnempana. Ei koskaan pidä aliarvioida pientä ihmistä. Sielujen voima on katkeamatonta, jos sen valjastaa aitoon totuuteen sekä rakkauteen. Sitä ei voita ikinä mikään. Ei edes ääretön pimeys ja mustat aukot. Sen kaiken me saimme käydä läpi. Emme pyytäneet tätä. Emme halunneet. Se Annettiin meille. Jonkun oli se tehtävä. Ja, me teimme mahdottoman mahdolliseksi.

Nainen on nimeltään Silmu. Hänellä on suurimpia kykyjä mitä olen ikinä nähnyt. Hän on saanut käsiinsä suuren lahjan. Parantamisen, joka on puhdasta. Tällaisen lahjan saaminen kuitenkin edellyttää valtavia vastoinkäymisiä, sekä tuhansia kuolemia, elävänä palamista ja satoja helvettejä. Hän kävi läpi sellaista, että kukaan muu ei siitä olisin selvinnyt. Näin sen. Hän kävi läpi paljon samaa, mitä itsekin. Sisäinen kuolema on pahinta mitä voi kohdata. Se voi jatkua jopa vuosia jollei löydä siihen avainta. Parastahan on se, että Siihen Ei ole avainta. Se nimittäin pitää takoa itse!

Nyt, toukokuun laukatessa kohti loppua, olemme valmiita, mutta väsyneitä. Emme lopettaneet silloin kun olisi ollut aika. Lopetimme vasta kun se oli viisasta, ja oikein. Teimme ihan omat, uudet säännöt. Oikeille asioille.

Silmun hoidoissa nuo puhtaat energiat ovat peräisin kaukaa. Hyvin kaukaa. Hänen omalta galaksiltaan Roseneilta. He ovat iättömän, ja äärettömän kauniin rakkauden aitoja valoja, sekä lähettiläitä. Silmu on todella ainoa, jonka annan hoitaa itseäni. Hoitoa on hankala selittää, koska vaivun aina nirvanaan, ja niin rennoksi että leijun. Hän osaa hoitaa saumattomasti sieluni haavat niin, että en edes muista niitä enää. Hänen käsissään voimistuu ja parantuu. Sitä ei tarvitse selittää. Se pitää vain kokea.

Hänen äänensä on myös tuolta kaukaa peräisin. Se kuulostaa kuin kissa keräisi silkkiä. Sekin pitää itse tulla kuulemaan. Suosittelen. Tuon mystisen äänen nimittäin nappasimme mukaamme eräältä pienemmältä tähdeltä, ja se on jo oma tarinansa. Hassua, miten vähän ihmiset viitsivät raottaa itselleen omaa selunvalojaan, taikka voimiaan? Siellä se meidän kaikkien taika on piilossa, eikä missään muualla!

Siksi näkijänä olenkin nöyrä, kun saan katsoa ja kertoa ihmisille heidän huikeita tarinoita, juuri heille itselleen. 

Voikaahan hyvin siellä blogin toisella puolella, ja nautitaan lämmöstä!

Pus.