Tarinoita tähtien takaa ©mia

10. loka, 2018

Valoja ja varjoja. 

Tummaa ja hämärää, valoisaa ja aurinkoa. 

Miten vain. Tai kuinka vain. 

Olen monasti, tuhansia, tuhansia kertoja pääni sisällä miettinyt, ja joutunut jättämään kesken ajattelun, joka meinasi tehdä ihan hulluksi! Silti TIESIN, etten suinkaan ole ainoa, yksin, missään nimessä, vaan useilla tuhansilla ihmisillä on ihan samoja, outoja, inhottavia kokemuksia jostain helvetin syvyyksistä tulleita, vääryyksiin meneviä tunkeilijoita, joita täällä EI saisi olla!! Ei. Ja ei.

Mistä ne tulevat? Mitä ne ovat? Miksi?! Luoja, miksi. Synnyin valoon. Vahvaan, aitoon. En muuhun. Olin vain kahden vuoden, kun sain selkääni ensimmäiset mustat jäljet. En ole niistä oikein vieläkään pystynyt kunnolla puhumaan, koska se on ollut liian julmaa, liian väärin. Liian kaikkea. Liian pienelle. Liian iloiselle ja rakkautta täynnä olevalle ihmisalulle. Se olin.

Alkoi elämä. Ehkä väärään aikaan, ehkä liian myöhään, ehkä..? Olen aina tiennyt tietoja, joita täällä ei ole ollut saatavilla niin kuin niiden kuuluisi olla. Kaikille. Että selviytyisimme. Mistä sitten ylipäätään pitäisi selviytyä?! Elämästäkö? Täällä oikeasti kuuluisi saada elää ilman taisteluita, ilman sotaa. Ilman mitään vaikeuksia. Ilman hirviöitä. Tiedättekö lapsen, joka pelkää että sängyn alla asuu hirviö? Mä tiedän. Tai ihmisen, joka alitajuisesti pelkää pimeää, mutta ei välttämättä yötä? Mä tiedän. Ihmisen vaisto EI ole väärässä. Eikä ainakaan lasten!! Vaikka hirviötä ei näy, ei se silti sulje pois sitä energiaa, joka saattaa asua siellä sängyn alla. Paras keino tähän onkin sanoa, että siirrytään johonkin muuhun paikkaan nukkumaan, ja jättää yövalo päälle, taikka vaihtaa vaikka huonetta. Aikuisen sanat parantavat, ja niitä saa käyttää oikein. Pelko ei ole koskaan leikin asia. Se on hänelle totisinta totta. Lapsi on ihminen, huomisen Aikuinen. Nyt, tämän päivän aikuiset, suurin osa on hiukan hukassa, liian kiireisiä ihmisiä. Joiden vaistotkin on tukahdetettu jonnekin autojen, ja markettien hyllyjen väliin. Mutta, sekin on silti ok.

No, asiaan siis. 

Tiedättekö sen selittämättömän tunteen, joka väijyy jossain, ja joka kertoo aivoillesi, että jokin ei ole hyvin. Hyvä jos tiedätte. Vielä parempi jos ette, koska silloin olette säästyneet paljolta. Synnyin tänne ilman ns vanhaa sielua. Sielun energiakin on niin raiskattua satojentuhansien vuosien aikana, että hirvittää. Sitä, miksi niin harvat käsittävät tämän, on mulle arvoitus. Ehkä ihmiset eivät jaksa, tai halua kyseenalaistaa elämää täällä. En tiedä. Mutta sen tiedän, että osaan auttaa todella isosti. Jokainen vastaanotollani ollut ihminen, taikka ns elollinen on voimaantunut aidosti. Jokaisella kohtaamallani ihmisellä on ollut vaikeita kokemuksia astraalimaailmojen kanssa. Emme ole yksin näiden *hysshyss* ilmiöiden kanssa! Uskokaa jo, NÄISTÄ SAA JA VOI PUHUA!!! HYVÄNEN AIKA. Emme elä enää millään hemmetin keskiajalla, vaan vuotta 2018, kohta vuotta 2020!! Haloo! 

Näkymätön maailma on täällä. Halusit tai et. Se on. Se ei kysele kenenkään mielipiteitä, taikka uskottele mitään. Se on, ja sillä on monet kasvot. Halusit taikka et. Näkymättömään kuuluu tiettyjä lakeja. Lait, joita ei näe, mutta se ei sulje pois niitä. Siksi meille on annettu VAISTO. Hyvänen aika, käyttäkää sitä! Ihminen on nerokas rakennelma. Kunnioita omaa kehoasi ja varsinkin vaistojasi. Pää ei ole aina todellakaan oikeassa, jos sitä ja mieltä ei ole valjastettu aitoon vaistoon. Monet ovat näinä päivinä täällä ihan hukassa. Liikaa infotulvaa, liikaa kaikkea mihin uskoa. Aloita sillä, että uskot vain ITSEESI! 

Tai, voit soittaa mulle, ja keskustellaan mikä on agenda. 

No, mutta, jatketaan.. Lapsena siis sain selkääni ns hyökkäyksiä. En voinut mitään. Uskoin ja luotin kuitenkin johonkin valtavaan hyvään, ja suureen, josta olin tullut. Vuosia, vuosia kului ja paskan määrä vain jatkoi kasvuaan. Olin kai liian hyvä tänne. Alistuin tuohon valtavaan harmaanmustaan verkkoon. Luovutin osittain myös. Säästin kaiketi voimiani. Luovuttaminen ei koskaan tarkoita, että olisin hävinnyt. Päinvastoin. Tuo toinen pimeä puoli on oikeasti tyhmä. Luottakaa siihen. Sen voittaa viisaudella ja järjellä. Aina. Välillä myös suurella rakkaudella. Niillä energioilla ei ole rajoja. 

Vesa-Matti Loirilla on joitain samoja kokemuksia, mitä itsellänikin lapsena ja nuorena. Olin myös vanhemmilleni suoja. Tiesin, että jos mua ei olisi ollut siinä heidän edessään, he olisivat saaneet nuo iskut. Näkymättömän ja sen näkymättömän suojissa tehdyt iskut, ovat tämän maailman pahimpia hyökköyksiä. Voitte kysyä keneltä tahansa, jotka niitä ovat kokeneet. Tämä on tosi asia. Kukaan ei viitsisi tällaista enää nykyään edes valehdella. On nuoria, jotka kokevat kauhun öitä, koska saavat ns unihalvauksia etc! Harvapa tietää, mistä ne tulevat ja miksi. No, mä tiedän. Olen näkymättömän maailman näkyvä osa, ja silmät. Jonkun on pitänyt olla ensimmäinen, joka tietää, ja puhuu, ja osaa nuo lain väärät puolet, että niitä saa oikaista ja korjata. Olen korjannut satoja ihmisiä jo. Enkä lopeta. 

Se, miten olen selvinnyt, on se energia, jota täällä ei voi milloinkaan tuhota. Se liittyy tuonne alkuperäiseen vaaleanturkoosiin tähteen LightBlue nimiseen, ja se on kovempaa kuin timantit täällä. Se on se pienin murunen, jota kannan sisälläni, ja se on katkeamaton side ylös, ja tähtiin. Olen saanut kunnian myös jakaa tätä aitoa energiaa niille, jotka sitä ovat halunneet. Tosin, siinä on myös aitoa kultaa ja muitakin iloisia, aitoja tähtivärejä! 

Tulen jatkossa puhumaan näistä paljon, ja tarinani on tarkoitus levitä, ja antaa toivoa ympäri planeetan. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Hyvällä on joskus paholainen selän takana, ja se saattaa hämätä, jos ei luota siihen autenttiseen vaistoon. Täällä on sattunut aikoinaan liikaa virheitä, eikä niitä korjata hetkessä. Mutta, hyvällä alulla jo ollaan. Varsinkin Suomi, ja Tampere. Harva tulee koskaan käsittämään, että kaikki alkoi juuri täältä, Tampereelta. Se alkoi Tornista ja hyvästä kahvista! 

 

Kiitos. 

 

4. loka, 2018

Olen aina ollut ihmeellisellä tavalla salaa kateellinen ihmisille, jotka kertovat mulle, että he lentävät öisin!??

Ooh. Myönnän, etten ole ikinä lentänyt missään muualla kuin lentokoneissa!! Ja, noh, heh.. työtehtävissä tottakai. Mutta, se on ihan eri lukunsa.

Kunnes tajusin, ettei se ehkä olekaan ihan hyvä juttu. Tuo outo lentäminen. Sen jälkeen olen taas huokaillut Omilleni Tähtiläisille syvää kiitollisuutta, että olen saanut heidät mukaani tänne viimeiselle kierrokselleni! Niin. Olen nimittäin täällä viimeistä kertaa. Olen nyt saattanut loppuun sen työn, jonka aloitin joskus n yli 700.000 vuotta sitten Atalntiksella. Olin sen paikan ensimmäinen Kuningatar. Hyvä sellainen. Ainahan hyvä kohtaa pahan, ja lopputulos on ollutkin täällä nähtävissä. Isoja virheitä, joita nyt on korjattu, ja suuntaa vaihdettu. Hyvä niin.

Kuka tietää, että esim kristusenergia tulee sanasta kristalli, ja se kanavoituu suoraan muinaisesta Atlantiksesta edelleen!! Ei hirveän puhdasta ja hoitavaa energiaa, ei. No, jokainen voikin sitten päätellä uskontojen maan alaiset kanavoinnit itse. Itse en ole onneksi uskonut koskaan mihinkään uskontoon. Huh. Vain tuonne tähtiin kirjoitettuihin sanoihin. Ylipäätään täällä ei saisi pyöriä mitään ns vanhoja sieluja, vaan jokaisen sielun kuuluu päästä takaisin omalle tähdelleen loistamaan ja saamaan voimiaan takaisin, ja sen jälkeen palata tänne. No, täällä on ollut valtavia virheitä, joiden vuoksi vain harvat ovat päässeet kotiinsa vuosien jälkeen takaisin. Onneksi nyt on tullut aika, jolloin voimme jo valita. Kauttani saa tankattua puhtainta tähtivoimaa itselleen, mikäli kokee tarpeelliseksi!

Hieman mm hoidoista. Jotkut luulevat, että kun olen ollut ns auttamassa ilman virallista ajanvarausta, hoitoni olisi jotenkin pysyvää. No, eipä ole ei. Olen yrittäjä. Aikani maksaa. Ethän mene autokorjaamoonkaan, ja jätä volvoasi sinne, ja huikkaat, että jarrut on rikki, ja odotat että miehet fiksaa sen kuntoon..? Vaan, tilaat ajan, ajat auton sisään, pojat korjaa, maksat homman ja asia on kunnossa. Se, että teen ensiapua akuutteihin tilanteisiin, auttaa vain pienen tai tietyn ajan, jonka jälkeen ihminen sitten itse tajuaa, että hänenkin pitää ehkä tehdä jotain? Ainoastaan ajan tilanneilla asia on täysin eri juttu. Homma hoidetaan mitä pyydetään, ja se jää pysyväksi hyväksi oloksi. Eihän kampaajankaan kaveripiireissä hiuksia silitellä kauniiksi ilman aikaa. No, mutta onneksi minulta saa aina kysyä, ihan mitä tahansa. Kannattaakin kysyä sillä silloin ei tarvitse ainakaan arvailla mitään, mikä EI pidä paikkaansa!

Lokakuu on huimaa menoa. Toisille velat lankeavat maksuun, toiset saavat lisää palkkioita. Kumpaan sinä kuulut?

Täällä kuulutaan tuohon jälkimmäiseen isommin kuin kukaan arvaakaan. Kiitos!

Adios amigas °°° Mia

16. elo, 2018

From Stars. How to everything start. 

We all came there. All beginnings start from the Stars. 

When will be your time?

Ps. I so need to practise my english!! Sorry about that. But, now in finnish! I want some translater In here <3 

 

Tähdet. 

Yksi minun. Jäätävän kauniin sininen. Light Blue. Missä on kaikki maailman värit sisällä. Sininen on ollut aina minun värini. Niin kauan kuin muistan. Samoin äitini väri. Kaikilla muilla oli ruskeat silmät, paitsi hänellä. Perin silmäni värit sieltä.

Kaikella on todella tarkoituksensa. Hassua onkin, että vain ja vasta jälkeenpäin selviää suuri kysymys: miksi? Se selviää kyllä. 

Me kaikki tulemme tuolta tähdistä. Jokainen omasta universumin, taikka galaksin nurkastaan tänne oppimaan. Jokainen omalla tavallaan, omia juttujaan. 

Täällä on vain historia hieman mennyt joskus sekaisin. Kuten esmes uskonnot, sodat, uskomukset, harhat, ovat sekoittaneet suuriakin totuuksia, sekä yksinkertaisia viisauksia. Elämän ei pitäisi olla yhtään vaikeaa. Kuten, se itseasiassa ei olekkaan. Täällä on vain vähän liikaa kaikkea. 

En ole hirveän hyvä kirjoittamaan. Näen asioita, ja sanoja, mutta en osaa pukea niitä niin tänne kuin tahtoisin. Olen näkijä. En kirjoittaja. En ehkä haluakkaan olla. Mutta, olen kirjoittanut aina. Se on tapa purkaa tuntojaan, ajatuksiaan ulos itsestään. Suosittelen kaikille!! Näen nuo valtavat galaksit, tähdet, planeetat, kiertoradat, tähtisumut, jotka kiemurtelevat käärmeen lailla koko maailmankaikkeuden kosmosta vastaan. Pieni pallommekin on liittynyt suurten voittajien joukkoon. Pieni sininen planeettamme. Rakastan siinä jokaista maan kolkkaa, sekä vesien pisaroita. Sen siirtyminen kokonaan viidenteen ulottuvuuteen on nyt totista totta. Jäinen virtaus muuttuu lämpimämmäksi, ja kuumuus viileämmäksi. Planeetta kokee tasapainon uudella tavalla, jota se on hakenut ja kaivannut jo yli 700.000.vuotta. Kun maanalainen normaali valotiheys on jo ulkona, ja saavuttanut uloimman keskuksen taivaankannella 7:teen ulottuvuuteen, saadaan aikaan jopa uusia puhtaita kerroksia hyvin lyhyessä ajassa. Toki tämä prosessi kestää kauan, ja vaatii tietoa, sekä kärsivällisyyttä sulautumiseen, mutta tämä on planeettamme tarkoitus ja toive. Se on nyt vääjäämätön totuus. 

Jokainen elollinen kokee tämän nousun joko haastavana, utuisena, väsyneenä, etc etc, mutta kun tietoisuus tavoittaa ko ihmisen, eläimen, olo kyllä helpottuu. Kaikelle täällä on selitys ja tarkoitus. Itse kerron näistä aina tapaamisilla asiakkaan kanssa, mikäli hän niin haluaa tietää. Olemmehan osa tätä suurta luontoa, ja näytelmää! 

Tämä on omaa erikoisosaamistani. Tunnen tämän planeetan ja nämä tähdet. Olenhan yksi näistä, jotka tätä olivat uudelleen rakentamassa. Omieni tähtiläisteni rinnalla. 

Maan syvyyksissä piilee ihania salaisuuksia. Niitä on varjeltu kauan. Yhtä lailla tuolla taivaalla on suuria salaisuuksia! Nekin ovat vain odottaneet aikaa tullakseen esiin. Kaikki aina ajallaan. Elokuu lähenee kohta loppuaan, ja niin minunkin aikani suomessa. Olen lähdössä ulkomaille, jossa kuunnellaan jo odottavin mielin mitä puhun. Ei voi mitään, että vaikka pohjoinen on puhdas, ja upea alue, ihmiset tahtovat hieman jumittaa. Silläkin on tarkoituksensa. Ymmärrän sen. Jokaisella on aito tieto, ja se tulee esille kun ihminen on oppinut itsestään taas uutta. 

Syyskuussa tapahtuu isoja kuvioita. Tähtien taival on alkanut. Syyskuu nostaa esille ne vaikeudet, joita on yritetty ns lakaista pinnan alle. Taikka ei ole kohdannut itsestään sellaista, joka on huutanut huomioita. Muista, että sinulla on aina vastauksesi mukanasi. Ole rohkea. Puhu itsellesi. Ja, kuuntele vastaus. Rakkaudella! 

Täällä on aina rakkautta. Keskity siihen. Unohda vanha kauna, viha, katkeruus. Ole lempeä. Armollinen. Olet tärkeä. Opi puhumaan. Opi olemaan hiljaa. Kuule. 

Ole. 

Se riittää. 

Suurella rakkaudella

Mia

 

11. elo, 2018

Jaahas.

Radio Rockissa sitten vierailtu... Mielenkiintoista todella. Uusi atmosfääri, sekä uudenlaisia energioita. Itselleni ei haastetta, mutta oli hauska seurata ympärilläni olevaa maailmaa, ja sen sisällä asuvia kenttiä! No, ne oli hyviä, ja se riittää.

Jos tilanne olisi ollut ns juontajien henk.kohtainen sessio kahden kesken, olisin saanut luvan kertoa isompia totuuksia. Heidän oma sielunlähteensä antoi luvan nyt vain nämä eetterissä kerrotut asiat heille. En koskaan ohita noita pyyntöjä. Teen kaiken siinä suhteessa vain oikeudenmukaisesti. Ei olisi ollut heidän parastaan kertoa sellaista, joka on heille niin henkilökohtaista. Ajattelen aina ihmisen omaa parastaan sillä työhetkellä <3 

Ihmisen sisällä todella asuu heidän ihan omat maailmansa. Vaatii silloin tällöin uskallusta astua niistä vanhoista muureista ulos, ja hengittää ihan jotain uutta, sekä raikasta dataa! Nuorille tämä on niin itsestäänselvää. Suuri kunnia onkin saada olla, ja astua juuri heidän tielleen hetkeksi auttamaan. Kiitos siitä. 

Mutta, siis, haastis oli lyhyt, vain pieni jäävuoren huippu osaamisestani. Olin odottanut hieman syvällisempiä, ja todella aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Olen suora. Vastaan aina rehellisesti. Se kuuluu arvomaailmaani, jota kannan sydämmessäni. Se ei resonoi valheeseen, eikä mihinkään, joka ei ole aitoa. Se ohittaa kaikki epäaidot. On ihanaa olla minä :)

Raha ei ole minun arvomaailmassani ykkösenä. Teen hurjasti hyväntekeväisyyttä, sekä autan niitä, joille se on ilmaiseksi tarkoitettua. Mutta, olen yrittäjä, ja minun aikani on kallista. En tuhlaa, eikä kukaan normaali yrittäjä tuhlaa aikaansa mihinkään liipalaapaan. Joten, järki käteen. Olin myös aikonut kertoa, että jenkeissä eräs (siellä on toodella paaaljon) hypnotisoija, joka kulkee pelkästään jetset-piireissä etc, ottaa 40.000 dollaria tunti sessioistaan. Niin. Onko kallista? Mun mielestä ei, jos homma todella toimii, ja ihminen saa mitä tilaa. Samaten Voguella on ainoana maailmassa aito näkijä töissä, joka takaa hyvän ilmapiirin sekä menestyksen. Palkka naisella on ultimaallinen. Mun 300e naurettaisiin pihalle sieltä. Koska menen itse USAan töihin, on minulla oltava normaalit mestaritason hinnat myös sivuillani. Ainoastaan suomessa mollataan rahasta. Muualla maailmassa korkeat hinnat kertovat myös taidoista, osaamisesta, jotain speciaalista, ihanasta ja hyvästä. Eihän Diorin pukuakaan osteta kolmella sadalla?? No, nämä mm jäivät kertomatta. Tosin, olen aina luottanut ihmisten omaan vaistoon, sekä en koskaan aliarvio ketään. Se on suurin virhe, jotka mm median alalla työskentelevät ihmiset nykyään tekevät. Eivät ihmiset täällä kadulla ole tyhmiä! 

Joten, ja olen itse sitä mieltä omista rahoistani, että ne ovat vain minun asioitani. Minulla on myös kuluja, ja käteen jäävä osuus on minun asiani. Rakastan rahaa, ja käytän sitä kuten itse haluan. Keneltähän se on täällä pallolla nyt pois?  Ei koskaan keneltäkään. Heillä on aina omansa. Olen tilannut sitå paitsi rahaa. Jokainen saa tilata täällä Universumissa mitä lystää. Jos ei ole tilannut, ei sekään ole kenenkään vika. Täällä pitää oppia ottamaan vastuu omasta elämästään, sekä omista valinnoistaan, taikka valinnan pois jättämisestä. On tullut aika tulla esiin totuuden kanssa. Liikaa kaikkea valheellisia verhoja, taikka naamioita. Ei enää. Ei minun maailmassani. 

Terveys on myös ajankohtaista. Terveys, tai optimaalinen terveys, sekä yritys optimaaliseen omaan itseen, lähtee aina omasta itsestään. Sairaudet ovat aivan sitten eri lukunsa. Kuten sanoin, lääkärit ovat taivaan lahja, sekä kaikki hoitoalalla olevat. Teen suurtakin yhteyistyötä tiettyjen osaajien kanssa. Minulla oli mm kunnia tutustua erääseen lääkärinaiseen nimeltä Sara tampereella, joka valmistui psykiatriaan ja erikoistui, ja luki enkelikortteja työpaikallaan muille hoitajille, sekä lääkäreille. Olemme siis ihmisiä kaikki. Samalla viivalla. 

Kyseenalaistakaa. Miettikää. Se on tervettä järkeä. 

Kaikkea ihanaa, ja upeaa elokuuta kaikille!!

Mia

Hästäg haloo!! :)

#radiorock #näkijä #mestaritasot #kurssit #light #sielu #soulenergy

7. elo, 2018

Aika. 

Välillä venyvää, odottavaa, välillä sekunnissa kiitävää virtaa. 

Me olemme kehotasossa sidottuja, kellon lailla tikittävään aikaan. Sielumme taas; noh, jokainen voipi päätellä itse!

Ihminen, jokainen elollinen täällä, on suuren suuri kokonaisuus, joka koostuu pienen pienistä soluista, säikeistä, fyysisestä ja psyykkisestä, totuudesta tai harhasta. Usko itseesi. Ole oma totuutesi. Se vie sinut pitkälle. Haasta vanhat kalterit ja asenteet, uskomukset. Pääse vapaaksi. Olet aina ansainnut vain parasta! 

Aika itsessään ei ole pelottavaa, vaan kuinka nopeasti se kuluukaan. Se pelottaa välillä. Mutta, kun antautuu ajan virtaan, pelko hälvenee, sulaa jonnekin pois. Tilalle saapuu ymmärrys. Suurempi kuin odotin. Ehkä hyvä niin. En tiedä. Omasta itsestäni en voi tietää. Riippuu niin monesta tekijästä. Olen itsellenikin arvoitus, koska niin haluan elämäni loppujen lopuksi elää. Mitä järkeä olisi saada tietää kaikki, ja en saisi kokea taikka oppia uutta? 

Olen vain ihminen. Pieni ajan rattaissa, suuri sielunvoimaltani. Kuten me kaikki jos niin tahdomme. 

Oikeasti en pelkää täällä mitään. Jos pitää pelätä, pelkään itseäni. Koska, jos en osaakaan tarttua tilaisuuksiin, jos en näekään lapsenlapsiani, jos en osaakaan hoitaa itseäni viisaasti, jos jos jos. Mitä jos? 

Ilman Jos-sanaa en oppisi olemaan murehtimatta. Murhe lisää vain murhetta. Se mihin keskityt, lisääntyy. Hassu laki, mutta näin se täällä pallolla toimii. Keskity rauhaan, rakkauteen, hyvään tms, alkuun vaikka väkisin, se kyllä lähtee siitä eteenpäin. Rentoudu. Ei ole pakko jännittää. Mitään ei ole Pakko!! Ole utelias. Saat olla uudestaan lapsi. Tai vaikka menninkäinen, jos siltä tuntuu. Se Ei Ole Koskaan Keneltäkään muulta pois!! Kokeile. Mitä menetät?! Mitä ihmettä voit menettää jos kokeilet HYVÄÄ?? 

Kuuntele. Itseäsi, muita. Kuuntele hiljaa. Arvostelematta. Näe ihmisen sisälle. Se huikea viisaus ja kauneus, joka on meissä jokaisessa läsnä. Viisas saa sen toisessa esille sydämensä kautta. 

Nämä vuodet ovat, ja ovat olleet ihmisille ns elollisille haasteita täynnä. Jokaisella on oma taakkansa ollut. Takuulla. Kultainen keskitie ja asenne. Ymmärrys. Siinä avaimia eteenpäin. Koska, eteenpäin täällä mennään, haluttiin taikka ei. 

Pohdin paljon ihmisyyttä, elämää, asioita. Olen ajatellut lapsesta saakka. Hiljaa itsekseni. Kuten lapseni, rakkaimpani. Haluaisinkin muistuttaa myös hänelle, että OLE AINA OMA ITSESI, ÄLÄKÄ ALISTU MUIDEN TAHTOON, JOS OMA TUNTEESI KERTOO ETTÄ SINÄ OLET ITSESSÄSI OIKEASSA! Pahinta, mitä vanhemmat, toiset ihmiset voivat lapselle, nuorelle, aikuiselle tehdä, on se, että lyttäävät, nauravat, pilkkaavat tuon henkilön tunteet. Aidot tunteet eivät ole väärässä. Vääristyneistä tunteista taas oppiminen, ja vapautuminen, vaatii ensin vapautta purkaa tuntojaan. Ihminen kyllä itse huomaa kun tunnetta ei enää tarvita, vaan se saa mennä. Luota vaistoosi. 

Lapsi on aina tullut opettamaan vanhemmilleen jotain, mitä heidän on pitänyt oppia ja nähdä. Lapsi ei ole väärässä itsestään tai tunteistaan. Suomessa (toki muuallakin maailmassa on epäoikeutta) ei kunnioiteta lapsia, taikka nuoria niin kuin heitä pitäisi. Toki on myös tottakai perheitä, joissa toimitaan rakkauden rajoilla, ja silloin se on aina oikein. Mutta, jos rakkaus onkin kateissa, tai tallattu, taikka vain kadonnut, takuulla tapahtuu räjähdyksiä. Omakohtaisia kokemuksia nuorisosta on positiivisia. Kun taas mm olen tavannut senioreita, joiden käyttäytyminen ollut huolestuttavaa. Mutta, olemme erilaisia ja siitä selviää kyllä. Periaatteessa emme voi syyttää koskaan mitään ulkopuolista tahoa omista elämämme kokemuksista. Olemme ne itse sillä hetkellä valinneet. Nyt on mahdollisuus vain valita jotain muuta, ja uutta. Jos niin tahtoo. Ei ole pakko. Voi jäädä myös siihen paikoilleen, ja sekin on valinta. Sinun omasi. Katso kerrankin peiliin, ja puhu, keskustele itsesi kanssa. Oletko sinä itsesi paras versio? Ystävä? Käyttäydytkö itseäsi kohtaan niin, kuin haluaisit muidenkin sinua kohtaan käyttäytyvän? Täällä saa miettiä. Kyseenalaistaa. Suomessa tosin vallitsee tietyillä aloilla, tasoilla, kerroksissa ns hyshys maailma. Ei uskalleta sanoa, eikä puhua. Voit menettää työpaikkasi, kotisi, rakkaasi, rahasi, kaiken pahimmassa tapauksessa. Ja joudut pitämään suusi kiinni, vaikka sisin huutaa vääryyttä. Tähän on tultava muutos. Suomessa on sananvapaus. Me saamme olla asioista Mieltä!! Keneltäkään se ei ole myöskään pois. Päinvastoin se herättää, saa aikaan liikettä, keskustelua, pohdintaa. Ainoa keino parantaa asioita on puuttua niihin. Rohkeutta tarvitaan, vai tarvitaanko? Miksi edes pitää olla rohkea Suomessa, jos vain haluaa olla omanlaisensa, taikka sanoa vain omia ajatuksiaan, ilman että ihmiset ovat heti rääpimässä, tai solvaamassa, taikka räksyttämässä? Tehkääpä se sama itse perässä! Miettikää miltä siitä toisesta tuntuu? 

Rakkaus ei satuta. Vaan rakkauden puute. Mikään aito Ei satuta, vaan aina sen Hyvän puute tekee sen ilmentymän. Jos kaipaa rakkautta, se sattuu. Rakkaus on kuitenkin meissä sisällä kaikissa. Älä keskity puutteeseen, vaan löydä sen lähde sisältäsi. Se on kyllä siellä. Ihminen on kuin sipuli. Kuori, itke, naura, ja elä oman näköisesi elämä. Elä päiväsi hymyillen. Nämä sanoi kerran isoisäni. Joka osasi elää. Heidän tiettyjä elämänoppejaan tässä olen seuraillut. Joskus vanha viisaus on parempi kuin pussillinen uusia. Sekin on taitolaji osata nähdä ne mitkä ovat tarkoitettuja toimimaan. 

Näkijän nöyrin tehtävä onkin saada auttaa, näkemään toisessa itsessään se kaikki viisaus, hyvä ja ihana. Sekä löytämään uudestaan sielunsyhteys, taikka sydänyhteys, jos sellainen on katkolla. Ja auttaa kuorimaan sitä sipulia vaikeittenkin hetkien, tapahtumien läpi. Näkijä tuo sinun oman sielusi sinulle esiin ja takaisin, jos olet sen matkoillasi hukannut joskus jonnekin. Näkijän sielu ja voima on valtava. Ja sen pitää olla aitoa. 

Kannattaa myös muistaa, että sinä itse olet vastuussa itsestäsi. Tunteistasi, valinnoistasi. Jokainen on sitä myös, mitä uskoo olevansa. Ajatuksien vaihtaminen nimittäin Ei maksa mitään. 

Täällä on olemassa niin monta totuuden kerrosta, kuin planeetalla on ihmisiä. Eli, aika monta. 

Ja. Joskus käy myös niin, ettei vastausta saa vielä. On vain tyhjä hiljaisuus! Ja, se vasta suuri vastaus onkin. Silloin kaikki on mahdollista. Välillä myös näkijän antama vastaus on vielä niin korkealla, taikka vasta tulossa, joten se saapuu kun oikea aika on edessäsi. Tämä on verrattavissa F1 ajamiseen. Taitoa vaaditaan, sekä luottamusta ihmiseen itseensä. Ajalla on väliä. 

No, nämä nyt ovat omia ajatuksiani tässä päivässä, mitä olen miettinyt jo pitkään. Liian pitkään. 

 

 #näkijä #masterseerness #usavogue #puresoullighr #fashion #passion #vogue #desinger