4. kesä, 2018

Ruma rakkauden kerjäläinen

Olen erittäin harvoin, tuskin ikinä, kirjoittanut tällaista ulos, pois sisältäni. Puhunut toki olen, ja varsinkin itselleni asian rehellisesti kohdannut. En muuten voisi tietää näitä energioita. Syöpiä pahempia!

Rakkauden kerjäläinen. Raakile. Itseinho koska en jaksanut. Oppiläksy kuolemaa hurjempi. 

Rujo, alas vajonnut. Rukoillen. Anoen polvillaan madellut. Kuka huomaisi aidon minuuteni, sydämmeni, sen kaiken surun ja tuskan alta, jota jo aivan pienestä lapsesta asti olen sisälläni raahannut, ja piilottanut. Toivoen ihmettä. 

Jännä on tuo alentava, huumaava, koukuttava rakkaus. Energiaa vain sekin. Mistä se tulee, ja mihin se menee. Ei mihinkään. Se vain ON. Odottaen, koska kasvat, ja huomaat sen itsesssi. Sinä olet ja sinulla on rakkaus aina taskussasi. Käytä sitä. Jos et käytä, se pysyy hiljaa.

Kerjäsin rakkautta kaikilla mahdollisilla huonoimmilla keinoilla. Auts. Voi luoja ihmisen tyhmyyttä. Tein ne sadat, tuhannet virheet aina uudestaan ja uudestaan. Alensin itseni ja minuuteni alas, vajosin syvyyksiin, jossa hukutaan  Siellä ei ollut ilmaa mitä hengittää. Ei valoa, eikä pimeyttä. Tyhjää. Se kumisi onttona kaikuna sielulleni, joka janosi vastauksia. Sydäntäni ei enää silloin ollut. Sen menetin jo kauan sitten.

Rakkaus kasvaa sisällä sitä vaaliessa, ja hoivatessa. Sitä kuuluu hoitaa. Sinun kuuluu hoitaa itseäsi. Miten arvostat, siten rakastat. Sinun pitää sallia itsesi rakastaa sinua. Aidosti. Ei vääristyneellä kaavalla enää. Se kaikki kasvaa Sinussa itsessäsi. Muut ovat vain peilejä. Eivät he määritä arvoasi tai rakkautesi määrää itseesi, tai mihinkään muuhunkaan. Sinä määräät. 

Vastaa hyvällä kun sataa paskaa niskaan. Ole itsellesi parempi esimerkki ja huomaat nopeasti, kuinka saat voimaa. Ihan uutta ja ihanaa. Ole rehellinen itsellesi. Muille ei aina edes tarvitse, koska hyvin harvat tunnistavat sinun totuuttasi heti. Siihen voi mennä vuosia ja vuosia. Tuhlaat vain omaa aikaasi. Mene kauniisti eteenpäin. Sinä saat. Sinä annat vain itsellesi luvan. Muut antavat myös vain itselleen.

Oivalluksia. Ne ovat avaimet itseesi. Sinä saat kasvaa. Mennä eteenpäin vaikka muut nököttävät asemalla ikuisesti. Ole lempeä. Mutta, muista että ensin itsellesi. Oppi onkin, että vasta kun olet ensin kaikki hyvät energiat itsellesi, sen jälkeen voit olla sitä muille. Kukaan muu ei anna sitä sinulle ensin. 

Tämä on ollut takuulla elämäni vaikein asia ja tunne oppia. Tuskin se koskaan valmiiksi tulekaan. Ihmiset ja tilanteet, asiat kun muuttuvat. Yritä siinä sitten pysyä perässä.

Aika näyttää. Aika on aina armollinen. 

Se, kuinka totta jokin tunne on juuri Sinulle, on sinun sen hetkinen totuus. Ei muiden. Vaatii uskomatonta taitoa osata lukea kaikkia näitä energioita, ja sen jälkeen mm yhdistää se johonkin tapahtumaan, ja saada se muutettua positiiviseksi. Sitä mä teen luonnostani. Siksi minä olen juuri minä. Se tekee minusta sen, joita muut ovat mm kadehtineet, ja olen pienentänyt itseäni, koska en ole jaksanut kateutta, taikka mustaukkaisuutta yhtään enempää! Voin tosi huonosti sellaisten äärellä. 

Aito minäni on ihanan flirttaileva, mustaa huumoria viljelevä, iloinen, erittäin joustava, oikeudenmukainen, lempeä, ymmärtäväinen sielu. Olen tehnytkin kovasti töitä, jotta löytäisi nuo kaikki uudestaan. Ne kyllä ovat minussa! Jännää onkin, että kun olen vuosikymmenien aikana saanut vain puolustaa itseäni joka suhteessa toisiin etc, vedän vieläkin heti suojan päälleni, kun aavistankin tuon alemman energian läsnäolon. Haluan jättää sen nyt kokonaan pois. Ei sellaista saa olla kenelläkään ihmisillä. Täällä saa uskaltaa olla jumankauta oma, villi itsensä! 

Osaa sukuani varjostaa kuningas alkoholi. Pidin lapsuuttani ja nuoruuttani sen suhteen normaalina. Oletin että kaikilla on samat sävelet. Epänormaalista tuli minulle normia. Shokki oli se päivä, kun tajusin, ettei se menekkään niin. Siitä alkoi toipumisen, joka kaiketi jatkuu kunnes saan itselleni tilit selväksi. Työni pelasti minut ja on edelleen pelastava enkeli. 

Suurinta Rakkautta täällä on uskallus puuttua jos näkee, taikka kuulee epäoikeudenmukaisuutta. Ihan missä tahansa. Välittäminen on puuttumista. Suurinta välinpitämättömyyttä on sulkea silmänsä, vaikka tietää ja näkee asioita, joihin voisi jopa liiankin helposti ojentaa auttavaa kättä. Pyysin aikoinani apua. Surullista oli, etten sitä saanut mistään. Hetkellisiä valonpilkahduksia toki oli, mutta jos sisäinen vaistosi tietää, niin siihen auttaa vain totuus. Mikä se kenenkin totuus on, jokainen kaivaa sen itse. Tosin, työni on juurikin auttaa asiakkaitani tässä. Silloin he pääsevät helpommalla! 

Rakkaus on voimakas ja mieletön ase, kun sitä osaa käyttää oikein! Se on paras ase kaikkeen täällä. Ja, rakkauttakin on niin montaa eri lajia, tai tasoa. Itse käytän vai korkeinta. Siellä siihenkuuluuki myös että rakkaus saattaa olla iso opettaja. Rakkauden pelikenttä on aivan oma lukunsa. Siinä pitää ohittaa juuri mustasukkaisuudet, kiristykset, vainoharhaisuudet, likaiset ajatukset, kosto, pelot, vääristymät etc, name it!!

Puhdas rakkaus sallii, hyväksyy, iloitsee toisen puolesta, nauttii, suo toiselle hyvää mieltä, auttaa, nostaa jos kaadut, pyyteettömästi antaa!!! Tunnen näitä ihmisiä vähän, mutta; heitä ON olemassa!!! Olen siunattu, että he hyväksyvät minut joukkoonsa, koska en tiedä mitä tekisin ilman näitä rehellisiä tyyppejä. Osa on jopa niin rehtejä, että jopa muakin pelottaa! Tosin, joskus vaatii rohkeutta osata siinä tilanteessa näyttää, että olen vain ihminen ja inhimillinen. 

Toivon että riitä tällaisena kuin nyt olen. En voi tehdä muutakin yrittää parhaani. 

T. Mia 🌴