19. kesä, 2018

Vehnäkö sairastuttaa, vaiko mieli?

Olen saanut auttaa, jo muutamia satoja ihmisiä oivaltamaan, mm mielen ja kehon yhteyksiä, ja niissä piileviä suuria, sekä pieniä, pahojakin lukkoja!! Ihminen ei oikeasti itse näe niitä. Aavistaa toki, ja osan oppii kantapään kautta.

Nyt vuosia on vellonut käsitys, että vehnä etc tietyt viljat olisivat pahoja keholle, "turvottaen, lihottaen, allergioiden ja vaikka mitä". Totta. Osalle nuo ovatkin niin tehneet, ja he ovat ihan eri asia, ja lääkärin valvonnassa. Osalle taas eivät. Ja nyt puhun vain tästä ryhmästä. Verikokeet osoittavat ne, joilla todella on keliakia, laktoosi-intoleranssa, pähkinä-allergiat etc. Tosin, mielenkiintoista olisi nähdä, mistä nämä alunperin ovat tulleet??! Osaatteko itse aavistaa. Osa arvailee antibiootteja liikaa syötynä, ja takuulla totta. Osa epäilee rokotuksia, lääkkeitä, osa perimää, ja sitten ovat henkiset syyt. Vehnä ja viljat, pähkinät, tomaatit, kaura, voi, kerma, (ilman lisättyjä gluteeneja, glukooseja, haitallisia lisäaineita) ovat kehollemme tarkoitettuja ravinteita, jotka auttavat meitä huuhteleman myrkkyjä mm munuaisista, maksasta, suolistosta, aivoista etc!! Samalla antamaan vahvistusta ruuan energian muodossa. Yksinkertaista vai mitä?

Eipä nykyään tunnu enää olevan. On takuulla hirveän vaikeaa enää tänä päivänä osata, taikka oppia kuuntelemaan juuri omaa kehoaan, ja mitä se haluaa sanoa, kun mieli pomppii kaikenmaailman fitness-gurujen, joogien, taulukkojen viidakoissa. Apua on onneksi olemassa, ja uskonkin että jokaiselle löytyy juuri se oma, joka auttaa. Minulle se oli oma mieli ja intuitio yhdistettynä kokemuksille. Mun piti kokeilla kaikki mitä muka pidin pahoina, huomatakseni, että ne olivatkin jonkun toisen uskomuksia, taikka kokemuksia. Ei omiani!! Suosittelen samaan. Se opettaa.

Kerron nyt tässä vain muutaman jutun, joka on mm vehnän tehtävä kehossamme. Siis, aito, puhdas vehnä! Vehnä on ravinto, joka tukee lisämunuaisia, ja munuaisia suojelemaan stressihormonin vahingollisia vaikutuksia ihmisessä. Ei sitä turhaan tänne maapallolle ole tuotu ravinnoksi!! Vai mitä olette luulleet. Samalla vehnä on ihan ykkönen ihon kosteuttaja. Kuten perunakin. Työni puolesta omat universaalit Valo-auttajat ovat nämä minulle ihan tuoneet, ja näyttäneet, vaikka olen ne itsekin todennut. Öljyjä suomalaiset juovat edelleen liian vähän. Ettehän te autoakaan aja ilman öljyä!?

Suolisto on peilikuva aivoistamme. Jos mieli on jumissa, takuulla on suolistokin. Tai toisinpäin. Jos uskot muita enemmän, kuin omaa vaistosi taikka kehoasi, se alkaa opettamaan sinua kuuntelemaan. Se on sen tehtävä. Täällä ihan jokaisella on aina jokin tehtävä. Piste. Täällä ollaan ja eletään, että oppisimme!! Mitä sinä olet tullut tänne oppimaan, ota selvää jos et sitä vielä tiedä. Se helpottaa huomattavasti kun tiedät. Ole utelias. Ole rohkea. Luota itseesi.

Näkijän suurin tehtävä onkin saada toinen ihminen siivilleen, ja luottamaan omaan vaistoonsa. Aito näkijä ei esim rahasta rahan vuoksi, vaan taitonsa sekä kykynsä vuoksi. Aidot näkijät ovat kullan arvoisia. Onneksi heitä on nykyään enemmän! Ylipäätään näkijän työ on ollut vainottua, sekä aliarvostettua, häpeilyä, jota on ollut aivan hirveä seurata!! Miksi, en voi koskaan ymmärtää. Näkijä ei ole uhka, vaan mahdollisuus. Tosin epäilen juurikin näitä ns selvänäkijöitä, joissa valitettavan usein liikkuu huijareita, ja rahastajia. Mutta, he kyllä paljastavat itse itsensä, koska kaikki epäaito lopulta karisee pois. No, tämä on jo onneksi muuttunut, ja muuttuu koko ajan valoisammaksi tieksi kulkea.

Eli, mikäli sinua kiinnostaa kokea mitä suolistosi, ja mielesi välissä on lukkoja, joihin osaan olla avuksi, kerro toki. Olen enemmän kuin mielelläni avuksi!

Toivon kaikille tasapainoista ja rauhallista kesää! #masterseer #fashionista #healer