25. kesä, 2018

Kohtaamisia

Yleensä ihmiset aina luulevat, olettavat, taikka kuvittelevat näkijän olevan jotenkin "outo", "mystinen", "pelottava" ei-ihminen! 

Olen tavallistakin tavallisempi nainen. 53 vuotias, ja yhden pojan äiti. Yh-äitinä vielä koko poikani lapsuuden ajan. Elän aivan tavallista arkea. Rakastan pyykinpesua, vaatteita, muotia, joka on suuri intohimoni! Lautailua, joka vei kerrasta sydämeni! Samoin ratsastusta, koiria, kissoja, luontoa, ihmisiä ihailen, ja tunnen syvää ihmetystä, välillä tästä koko elämästä täällä. Olen elokuvafani, ja eritoten romantiikan nälkäinen yksilö! Kauhuja en katso, koska ne ovat alemman tason tekijöitä, ja eivät mitenkään tue henkistä hyvää, taikka kasvua hyvään. Samoin en ole koukussa mihinkään, kuten vaikka pelaamiseen. Se on vain ihmisen sielun turruttamista, ja pois kaikesta aidosta hyvästä. 

Tiesin jo syntymästäni asti sisälläni olevaan tietoon, joka vain odotti oikeaa hetkeä päästäkseen irti, ja vapaaksi tänne. Olin aina tuntenut olevani jollain lailla erilainen, kuten nykyään hyvin, hyvin monet muutkin ns Valotyöntekijät kokevat.

Vaistoan herkästi varsinkin ns sanatonta viestintää. Se on välillä pahempaa kuin mitkään alhaisetkaan sanat. Synnyin todella haastavaan, ja suureen sukuhaaraan, jossa ei ole vältytty huonoilta karmoilta lainkaan! Sain avaimet näihin, jotta selviäisin. Tiesin sen. Enpä muuten istuisi tässä tätä kirjoittamassa teille. Mutta, muuten omassa elämässäni, ja arjessa en siis Näe mitään, mikä kuuluu vain Työni puolesta ajantilauksiin. Tosin, olen antanut sinisilmäisyyttäni ihmisten ihan suruttakin käyttää kykyäni hyväksi. Omaa silkkaa tyhmyyttäni kyllä. Opin nämä kaikki kokemuksien kautta. Oppiläksy tosin oli liian kova hinta edelleenkin koettavaksi, sekä maksettavaksi! Vaikka kertoisin sen tänne, ei sitä vieläkään uskottaisi, paitsi ihan muutamat henkilöt, joille se on näytetty. Näkijän tie on hirveä, ja melkeinpä mahdoton selviytyä, koska tässä ammatissa pitää ensin käydä läpi Kaikki epä-aito ja sen jälkeen kokea aito! Planeetalla epäaidot olivat juurtuneet syvälle, ja siksi kesti 8 vuotta oppia, jonka jälkeen sain tehtäväni tehdyksi. Olen onnekas että sain "omiltani" apua, ja suurta viisautta että selvisin. Siksi ei kannata olla mitenkään kateellinen, ja olenkin sanonut, että jokainen saa tulla saappaisiin, ja kokeilemaan tätä ammattia työnä. Tosin, nythän elämä on jo tasaantunut, sekä ihanan kevyttä. Nuo kokemukset olivat oppirahoja tulevaan, ja että oppisin ihmisiä lukemaan kun kohtaan heitä.

No, miten sitten näen, ja miten ajanvarauksen tulkinta etenee?

Minulla on aina 100% vaitiolovelvollisuus. Aina. Se on yksi arvolupauksistani. Se mitä puhutaan, pyyhitään kyllä myös minun muististani poiskin, koska en tee sellaisella tiedolla itse mitään. Kohtaamani henkilö itse aina tietää, mitä vastauksilla tekee. Ihminen on aina viisas sieluntasolla. Se pitää vain tuoda ja nostaa esiin.

Vastaan kysymyksiin, mitä esitetään. Puhun suoraan sielulle, en mihinkään "henkimaailmaan" tms, koska suoraan sanottuna, ne eivät edes tänne kuulu enää! Yleensä ne energiat ovat jo kuolleita, ja vain sotkevat puhtaan tiedon. Valitan tätä totuutta, koska edelleen jotkut, ja varsinkin selvänäkijät, jotka eivät siis ole Näkijöitä, niitä mielellään kanavoivat. Minun kauttani olen antanut heillekin puhtaampia reittejä sekä kanavia, jotka oikeasti vievät eteenpäin, eivätkä hekään junnaa enää paikallaan! Joten, työni on erittäin vaikeaa, ja nanosekuntien tarkkaa tiedon näkemistä, sekä tajuamista, joihin tällä tasolla pystyy todella, todella harva. Tunnen ja tiedän lisäkseni 3 ihmistä tällä hetkellä. Toimin itse nykyään mestaritasolla, enkä todellakaan minkään vanhojen, vaan aivan uusien, jotka olen itse tänne tuonut mukanani, ja se onkin se juttu, jolla pystyn tekemään ihania mm energianvaihtoja, lieventämään kipuja, poistamaan asioita ja lukkoja mielentasolla, jotka eivät enää sinua auta, taikka palvele. Tuon myös sielusi kotiin takaisin, mikäli sellaisen olet jonnekin menneessä kadottanut. Kaksoisliekkien sammuttamiseen olen saanut avaimet myös. Näen sinulle kaikki vastaukset, mitä itse todella tarvitset! Tämä työ mitä teen, teen aidolla sielun voimalla ja energialla. Luoja on minulla tässä työssä aina mukana. Samoin  siis omat Tähtiläisetkin. Se on puhtainta loistetta ja valoa, mitä ei ennen täällä ole koettu, saati tunnettu. Koska, sen nimittäin tuntee!! Se tuntuu niin ihanalta, hyvältä, lempeältä, kuin kevyt höyhenen kosketus iholla. Ja parasta on, että se jää sieluusi ja kehoosi auttaen isosti eteenpäin, ja voimistaen sinua. Rakkaus on rajaton voima. On vain sinusta kiinni, milloin haluat kokea nämä uudet, puhtaat Valoenergiat itselläsi.

Käytän hoidossani mm sielunlähde-energiaa, joka on vasta nyt 2018 mahdollista saada kehotasolle. Kuten olen ennenkin jo kertonut, sain lähteen käyttööni itse 2016 syksyllä. Se on sitä aitoa Luojan energiaa. Sitten toki käytössäni ovat puhtaan kirkkaat tähtienergiat, sekä värit. Näitäkään ei ole täällä ennen ollut tällä tasolla saatavilla. Vasta nyt 2018 tammikuun 21 pv jälkeen tämä mahdollistui kehotasolle. Silloin maapallon navat vaihtoivat paikkaa, mihin ne kuuluivat, sekä planeetta itse vaihtoi suuntansa oikeaan päin, sen ollessa väärin yli 700.000 vuotta. Suomi oli tässä avaintekijä. No, tämä onkin aivan eri tarina sitten myöhemmin, mutta takuulla kuulemisen arvoinen. Siihen osallistui joukko hurjia auttajia sekä näkijöitä. 

Tulkinta etenee aina sinun tahtiisi. Oppaat näyttävät ja kertovat sanoin, taikka kuvin mitä minä kerron sinulle. Samalla autan ja hoidan automaattisesti. Mitään ei tapahdu ilman sinun omaa lupaasi, tai suostumustasi. Sielua kunnioitetaan tällä tasolla aina. Kohtaamme aina ensisijaisesti ihmisinä. Myös fyysisen puolen tunnot ja kokemukset voidaan pyyhkiä pois, jos niin on tarkoitettu. En puutu milloinkaan oppiläksyihin, jotka oikeasti pitää kokea. Se on jokaisen omaa elämää ja kokemuksia!

Tulkinta päättyy kun varattu aika on lopussa. Voit olla kanssani turvassa, koska mitään sellaista ei ole, jota et halua että tiedän, tai näen. Olet arvokas! Teen aina kaiken suurimman rakkauden kautta. Se on arvolupaukseni laki. Rakkautta on monenmoista lajia sekä tasoa. Itse käytän puhtainta. Se parantaa. Usko pois, sinä itse olet ihme. Usko itseesi, ja autenttiseen vaistoosi. Meidän pää voi olla joskus hukassa, mutta sielun viisaus ei koskaan. Se että saan sinulle aitoja vastauksia, sekä hoitoenergioita, johtuu siitä, että tila, jossa tapaaminen tapahtuu, taikka puhelimen välityksellä, minun kauttani se tila tehdään täysin neutraaliksi. Siellä ei ole silloin mitään ylimääräistä sen aikana. Se onkin ainut iso edellytys tälle aidolle näkemiselle. Kerron myös tulkinnan aikana avoimesti kaikesta työhöni liittyvästä, mitä kukin haluaakin sitten tietää. 

Toivottavasti sait tästä jotain irti itsellesi. 

 

Ihanaa viikkoa kaikille, ja tavataan!

Mia