14. heinä, 2018

Mistä aito rakkauden tunne tulee? Mikä rakkaus on

Rakkaus. Rakastaa. Rakastunut. 

Love. In Love. Loving.

Mistä oikea, aito rakkauden tunne, ja energia tulee, ja mitä se on? Kuka tietää?!

Haluaako joku kenties tietää? Itse en ole edes vaivautunut tätä ennen kunnolla asiaa ajattelemaankaan, vaan olen jotenkin kai pitänyt asiaa täällä itsestäänselvänä! Tosin olen pitänyt monta muutakin asiaa!!

Olemme siis kaikki energiaa. Tiheää ja ei tiheää. Näkyvää ja näkymätöntä. Itse kyllä näen näkymättömänkin osan, onhan se osa kykyäni. Rakkaus on siis näkymätöntä. Mistä siis tiedämme sen olemassaolon? Kuka osaa antaa vastauksia?

Rakkaus tulee osasta sieluamme. Se on kyllä siellä. Sydän liittyy osaksi sielunenergiaa ohuilla säikeillä. Sielunkehäenergia on ympyrän tai munan muotoista sisällämme. Se on yhteydessä eri lähteisiin, jotka ovat ulkopuolellamme jossainpäin ylhäällä, avaruudessa, taivaalla. Joissakin tapauksissa saattaapi olla myös maassa, ja maan alla. Eri kehon osillamme on eri taajuudet. Korkeampia tai matalampia. Jokaisella on omat sävelensä. Pyynnöstä korjaan vanhoja taajuuksia uusilla ja kirkkaamilla.

No, rakkaustaajuus soi eri asteikoilla. Korkein, eli sielunrakkaus soi ylitse kaiken muun. Se ei ole kateellinen millekkään, ei mustasukkainen, ei katkera, ei surullinen, ei vihaa eikä syyttävä. Se on rauhaa. Se on hyväksyvää. Se on sallivaa. Se ymmärtää. Se antaa eikä ole alhainen. Se on. Tämä on täällä ikuisesti opeista vaikein, ja niin raskaskin tajuta! Voi luoja.

Osa käsittää myös luojan energian osana rakkauslähdettä, ja sielunlähdettä. Luoja on luonut sieluamme. Siinä on myös mukana tähtiaineksia. Ja joillakin edellisestä elämästä jääneitä rippeitä jotka heijastuvat kukin minnekin. Siellä voi periaatteessa löytyä mitä tahansa, jotka on täällä tarkoitettu koettaviksi. Osa ei ole tarkoitettu, ja siinä olenkin oiva apu, koska ne poistuvat hujauksessa, koska eivät kestä uusia energioita, joita kauttani saa. 

Luojan väriskaalaa on kirkkaan puhtaan kirkas, sekä valkoisen valkoinen, tai helmiäisvaalea. Kirkkaan hopeistakin näkee. Sieluilla on ihan omat värikarttansa myös. Rakkaus on helmiäisen punainen, vaaleaa roosaa, vaaleaa punaista etc. Nämä yhdessä saavat aikaan korkeamman rakkausvärähtelyn. Vauvat ovat täynnä tätä. Lapset myös. Eläinlapsetkin kuuluvat tähän. Kaikilla elävillä olennoilla ovat nämä valmiudet.

Rakkaus tuntuu, sanotaan. Jokainen kuitenkin kokee rakkauden henkilökohtaisessa elämässään määrätynlaisina oloina, taikka puutteina, tai kokemuksina. Mikä sitten on se kuuluisa Lähde?

Lähde on portaali kuplaan, taikka kuplan sisällä olevaan valtavaan magneettiseen energia-alueeseen, jossa tietyt taajuudet, värit ovat olleet piilossa ja turvassa. Ne ovat tuotu ja kerätty varta vasten meille kaikille. Synnymme niiden kautta. Siinä on dataa elämäämme varten. Vanhoja datoja saadaan vaihdettua nyt uuteen ja terveellisempiin, sekä kirkkaampiin. Lähteen kautta tulemme ja menemme.