11. elo, 2018

Oletko oman elämäsi haltija?

Jaahas.

Radio Rockissa sitten vierailtu... Mielenkiintoista todella. Uusi atmosfääri, sekä uudenlaisia energioita. Itselleni ei haastetta, mutta oli hauska seurata ympärilläni olevaa maailmaa, ja sen sisällä asuvia kenttiä! No, ne oli hyviä, ja se riittää.

Jos tilanne olisi ollut ns juontajien henk.kohtainen sessio kahden kesken, olisin saanut luvan kertoa isompia totuuksia. Heidän oma sielunlähteensä antoi luvan nyt vain nämä eetterissä kerrotut asiat heille. En koskaan ohita noita pyyntöjä. Teen kaiken siinä suhteessa vain oikeudenmukaisesti. Ei olisi ollut heidän parastaan kertoa sellaista, joka on heille niin henkilökohtaista. Ajattelen aina ihmisen omaa parastaan sillä työhetkellä <3 

Ihmisen sisällä todella asuu heidän ihan omat maailmansa. Vaatii silloin tällöin uskallusta astua niistä vanhoista muureista ulos, ja hengittää ihan jotain uutta, sekä raikasta dataa! Nuorille tämä on niin itsestäänselvää. Suuri kunnia onkin saada olla, ja astua juuri heidän tielleen hetkeksi auttamaan. Kiitos siitä. 

Mutta, siis, haastis oli lyhyt, vain pieni jäävuoren huippu osaamisestani. Olin odottanut hieman syvällisempiä, ja todella aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Olen suora. Vastaan aina rehellisesti. Se kuuluu arvomaailmaani, jota kannan sydämmessäni. Se ei resonoi valheeseen, eikä mihinkään, joka ei ole aitoa. Se ohittaa kaikki epäaidot. On ihanaa olla minä :)

Raha ei ole minun arvomaailmassani ykkösenä. Teen hurjasti hyväntekeväisyyttä, sekä autan niitä, joille se on ilmaiseksi tarkoitettua. Mutta, olen yrittäjä, ja minun aikani on kallista. En tuhlaa, eikä kukaan normaali yrittäjä tuhlaa aikaansa mihinkään liipalaapaan. Joten, järki käteen. Olin myös aikonut kertoa, että jenkeissä eräs (siellä on toodella paaaljon) hypnotisoija, joka kulkee pelkästään jetset-piireissä etc, ottaa 40.000 dollaria tunti sessioistaan. Niin. Onko kallista? Mun mielestä ei, jos homma todella toimii, ja ihminen saa mitä tilaa. Samaten Voguella on ainoana maailmassa aito näkijä töissä, joka takaa hyvän ilmapiirin sekä menestyksen. Palkka naisella on ultimaallinen. Mun 300e naurettaisiin pihalle sieltä. Koska menen itse USAan töihin, on minulla oltava normaalit mestaritason hinnat myös sivuillani. Ainoastaan suomessa mollataan rahasta. Muualla maailmassa korkeat hinnat kertovat myös taidoista, osaamisesta, jotain speciaalista, ihanasta ja hyvästä. Eihän Diorin pukuakaan osteta kolmella sadalla?? No, nämä mm jäivät kertomatta. Tosin, olen aina luottanut ihmisten omaan vaistoon, sekä en koskaan aliarvio ketään. Se on suurin virhe, jotka mm median alalla työskentelevät ihmiset nykyään tekevät. Eivät ihmiset täällä kadulla ole tyhmiä! 

Joten, ja olen itse sitä mieltä omista rahoistani, että ne ovat vain minun asioitani. Minulla on myös kuluja, ja käteen jäävä osuus on minun asiani. Rakastan rahaa, ja käytän sitä kuten itse haluan. Keneltähän se on täällä pallolla nyt pois?  Ei koskaan keneltäkään. Heillä on aina omansa. Olen tilannut sitå paitsi rahaa. Jokainen saa tilata täällä Universumissa mitä lystää. Jos ei ole tilannut, ei sekään ole kenenkään vika. Täällä pitää oppia ottamaan vastuu omasta elämästään, sekä omista valinnoistaan, taikka valinnan pois jättämisestä. On tullut aika tulla esiin totuuden kanssa. Liikaa kaikkea valheellisia verhoja, taikka naamioita. Ei enää. Ei minun maailmassani. 

Terveys on myös ajankohtaista. Terveys, tai optimaalinen terveys, sekä yritys optimaaliseen omaan itseen, lähtee aina omasta itsestään. Sairaudet ovat aivan sitten eri lukunsa. Kuten sanoin, lääkärit ovat taivaan lahja, sekä kaikki hoitoalalla olevat. Teen suurtakin yhteyistyötä tiettyjen osaajien kanssa. Minulla oli mm kunnia tutustua erääseen lääkärinaiseen nimeltä Sara tampereella, joka valmistui psykiatriaan ja erikoistui, ja luki enkelikortteja työpaikallaan muille hoitajille, sekä lääkäreille. Olemme siis ihmisiä kaikki. Samalla viivalla. 

Kyseenalaistakaa. Miettikää. Se on tervettä järkeä. 

Kaikkea ihanaa, ja upeaa elokuuta kaikille!!

Mia

Hästäg haloo!! :)

#radiorock #näkijä #mestaritasot #kurssit #light #sielu #soulenergy