16. elo, 2018

Star.

From Stars. How to everything start. 

We all came there. All beginnings start from the Stars. 

When will be your time?

Ps. I so need to practise my english!! Sorry about that. But, now in finnish! I want some translater In here <3 

 

Tähdet. 

Yksi minun. Jäätävän kauniin sininen. Light Blue. Missä on kaikki maailman värit sisällä. Sininen on ollut aina minun värini. Niin kauan kuin muistan. Samoin äitini väri. Kaikilla muilla oli ruskeat silmät, paitsi hänellä. Perin silmäni värit sieltä.

Kaikella on todella tarkoituksensa. Hassua onkin, että vain ja vasta jälkeenpäin selviää suuri kysymys: miksi? Se selviää kyllä. 

Me kaikki tulemme tuolta tähdistä. Jokainen omasta universumin, taikka galaksin nurkastaan tänne oppimaan. Jokainen omalla tavallaan, omia juttujaan. 

Täällä on vain historia hieman mennyt joskus sekaisin. Kuten esmes uskonnot, sodat, uskomukset, harhat, ovat sekoittaneet suuriakin totuuksia, sekä yksinkertaisia viisauksia. Elämän ei pitäisi olla yhtään vaikeaa. Kuten, se itseasiassa ei olekkaan. Täällä on vain vähän liikaa kaikkea. 

En ole hirveän hyvä kirjoittamaan. Näen asioita, ja sanoja, mutta en osaa pukea niitä niin tänne kuin tahtoisin. Olen näkijä. En kirjoittaja. En ehkä haluakkaan olla. Mutta, olen kirjoittanut aina. Se on tapa purkaa tuntojaan, ajatuksiaan ulos itsestään. Suosittelen kaikille!! Näen nuo valtavat galaksit, tähdet, planeetat, kiertoradat, tähtisumut, jotka kiemurtelevat käärmeen lailla koko maailmankaikkeuden kosmosta vastaan. Pieni pallommekin on liittynyt suurten voittajien joukkoon. Pieni sininen planeettamme. Rakastan siinä jokaista maan kolkkaa, sekä vesien pisaroita. Sen siirtyminen kokonaan viidenteen ulottuvuuteen on nyt totista totta. Jäinen virtaus muuttuu lämpimämmäksi, ja kuumuus viileämmäksi. Planeetta kokee tasapainon uudella tavalla, jota se on hakenut ja kaivannut jo yli 700.000.vuotta. Kun maanalainen normaali valotiheys on jo ulkona, ja saavuttanut uloimman keskuksen taivaankannella 7:teen ulottuvuuteen, saadaan aikaan jopa uusia puhtaita kerroksia hyvin lyhyessä ajassa. Toki tämä prosessi kestää kauan, ja vaatii tietoa, sekä kärsivällisyyttä sulautumiseen, mutta tämä on planeettamme tarkoitus ja toive. Se on nyt vääjäämätön totuus. 

Jokainen elollinen kokee tämän nousun joko haastavana, utuisena, väsyneenä, etc etc, mutta kun tietoisuus tavoittaa ko ihmisen, eläimen, olo kyllä helpottuu. Kaikelle täällä on selitys ja tarkoitus. Itse kerron näistä aina tapaamisilla asiakkaan kanssa, mikäli hän niin haluaa tietää. Olemmehan osa tätä suurta luontoa, ja näytelmää! 

Tämä on omaa erikoisosaamistani. Tunnen tämän planeetan ja nämä tähdet. Olenhan yksi näistä, jotka tätä olivat uudelleen rakentamassa. Omieni tähtiläisteni rinnalla. 

Maan syvyyksissä piilee ihania salaisuuksia. Niitä on varjeltu kauan. Yhtä lailla tuolla taivaalla on suuria salaisuuksia! Nekin ovat vain odottaneet aikaa tullakseen esiin. Kaikki aina ajallaan. Elokuu lähenee kohta loppuaan, ja niin minunkin aikani suomessa. Olen lähdössä ulkomaille, jossa kuunnellaan jo odottavin mielin mitä puhun. Ei voi mitään, että vaikka pohjoinen on puhdas, ja upea alue, ihmiset tahtovat hieman jumittaa. Silläkin on tarkoituksensa. Ymmärrän sen. Jokaisella on aito tieto, ja se tulee esille kun ihminen on oppinut itsestään taas uutta. 

Syyskuussa tapahtuu isoja kuvioita. Tähtien taival on alkanut. Syyskuu nostaa esille ne vaikeudet, joita on yritetty ns lakaista pinnan alle. Taikka ei ole kohdannut itsestään sellaista, joka on huutanut huomioita. Muista, että sinulla on aina vastauksesi mukanasi. Ole rohkea. Puhu itsellesi. Ja, kuuntele vastaus. Rakkaudella! 

Täällä on aina rakkautta. Keskity siihen. Unohda vanha kauna, viha, katkeruus. Ole lempeä. Armollinen. Olet tärkeä. Opi puhumaan. Opi olemaan hiljaa. Kuule. 

Ole. 

Se riittää. 

Suurella rakkaudella

Mia