4. loka, 2018

Lentämisen lahja

Olen aina ollut ihmeellisellä tavalla salaa kateellinen ihmisille, jotka kertovat mulle, että he lentävät öisin!??

Ooh. Myönnän, etten ole ikinä lentänyt missään muualla kuin lentokoneissa!! Ja, noh, heh.. työtehtävissä tottakai. Mutta, se on ihan eri lukunsa.

Kunnes tajusin, ettei se ehkä olekaan ihan hyvä juttu. Tuo outo lentäminen. Sen jälkeen olen taas huokaillut Omilleni Tähtiläisille syvää kiitollisuutta, että olen saanut heidät mukaani tänne viimeiselle kierrokselleni! Niin. Olen nimittäin täällä viimeistä kertaa. Olen nyt saattanut loppuun sen työn, jonka aloitin joskus n yli 700.000 vuotta sitten Atalntiksella. Olin sen paikan ensimmäinen Kuningatar. Hyvä sellainen. Ainahan hyvä kohtaa pahan, ja lopputulos on ollutkin täällä nähtävissä. Isoja virheitä, joita nyt on korjattu, ja suuntaa vaihdettu. Hyvä niin.

Kuka tietää, että esim kristusenergia tulee sanasta kristalli, ja se kanavoituu suoraan muinaisesta Atlantiksesta edelleen!! Ei hirveän puhdasta ja hoitavaa energiaa, ei. No, jokainen voikin sitten päätellä uskontojen maan alaiset kanavoinnit itse. Itse en ole onneksi uskonut koskaan mihinkään uskontoon. Huh. Vain tuonne tähtiin kirjoitettuihin sanoihin. Ylipäätään täällä ei saisi pyöriä mitään ns vanhoja sieluja, vaan jokaisen sielun kuuluu päästä takaisin omalle tähdelleen loistamaan ja saamaan voimiaan takaisin, ja sen jälkeen palata tänne. No, täällä on ollut valtavia virheitä, joiden vuoksi vain harvat ovat päässeet kotiinsa vuosien jälkeen takaisin. Onneksi nyt on tullut aika, jolloin voimme jo valita. Kauttani saa tankattua puhtainta tähtivoimaa itselleen, mikäli kokee tarpeelliseksi!

Hieman mm hoidoista. Jotkut luulevat, että kun olen ollut ns auttamassa ilman virallista ajanvarausta, hoitoni olisi jotenkin pysyvää. No, eipä ole ei. Olen yrittäjä. Aikani maksaa. Ethän mene autokorjaamoonkaan, ja jätä volvoasi sinne, ja huikkaat, että jarrut on rikki, ja odotat että miehet fiksaa sen kuntoon..? Vaan, tilaat ajan, ajat auton sisään, pojat korjaa, maksat homman ja asia on kunnossa. Se, että teen ensiapua akuutteihin tilanteisiin, auttaa vain pienen tai tietyn ajan, jonka jälkeen ihminen sitten itse tajuaa, että hänenkin pitää ehkä tehdä jotain? Ainoastaan ajan tilanneilla asia on täysin eri juttu. Homma hoidetaan mitä pyydetään, ja se jää pysyväksi hyväksi oloksi. Eihän kampaajankaan kaveripiireissä hiuksia silitellä kauniiksi ilman aikaa. No, mutta onneksi minulta saa aina kysyä, ihan mitä tahansa. Kannattaakin kysyä sillä silloin ei tarvitse ainakaan arvailla mitään, mikä EI pidä paikkaansa!

Lokakuu on huimaa menoa. Toisille velat lankeavat maksuun, toiset saavat lisää palkkioita. Kumpaan sinä kuulut?

Täällä kuulutaan tuohon jälkimmäiseen isommin kuin kukaan arvaakaan. Kiitos!

Adios amigas °°° Mia