10. loka, 2018

Tampere ja kahvia

Valoja ja varjoja. 

Tummaa ja hämärää, valoisaa ja aurinkoa. 

Miten vain. Tai kuinka vain. 

Olen monasti, tuhansia, tuhansia kertoja pääni sisällä miettinyt, ja joutunut jättämään kesken ajattelun, joka meinasi tehdä ihan hulluksi! Silti TIESIN, etten suinkaan ole ainoa, yksin, missään nimessä, vaan useilla tuhansilla ihmisillä on ihan samoja, outoja, inhottavia kokemuksia jostain helvetin syvyyksistä tulleita, vääryyksiin meneviä tunkeilijoita, joita täällä EI saisi olla!! Ei. Ja ei.

Mistä ne tulevat? Mitä ne ovat? Miksi?! Luoja, miksi. Synnyin valoon. Vahvaan, aitoon. En muuhun. Olin vain kahden vuoden, kun sain selkääni ensimmäiset mustat jäljet. En ole niistä oikein vieläkään pystynyt kunnolla puhumaan, koska se on ollut liian julmaa, liian väärin. Liian kaikkea. Liian pienelle. Liian iloiselle ja rakkautta täynnä olevalle ihmisalulle. Se olin.

Alkoi elämä. Ehkä väärään aikaan, ehkä liian myöhään, ehkä..? Olen aina tiennyt tietoja, joita täällä ei ole ollut saatavilla niin kuin niiden kuuluisi olla. Kaikille. Että selviytyisimme. Mistä sitten ylipäätään pitäisi selviytyä?! Elämästäkö? Täällä oikeasti kuuluisi saada elää ilman taisteluita, ilman sotaa. Ilman mitään vaikeuksia. Ilman hirviöitä. Tiedättekö lapsen, joka pelkää että sängyn alla asuu hirviö? Mä tiedän. Tai ihmisen, joka alitajuisesti pelkää pimeää, mutta ei välttämättä yötä? Mä tiedän. Ihmisen vaisto EI ole väärässä. Eikä ainakaan lasten!! Vaikka hirviötä ei näy, ei se silti sulje pois sitä energiaa, joka saattaa asua siellä sängyn alla. Paras keino tähän onkin sanoa, että siirrytään johonkin muuhun paikkaan nukkumaan, ja jättää yövalo päälle, taikka vaihtaa vaikka huonetta. Aikuisen sanat parantavat, ja niitä saa käyttää oikein. Pelko ei ole koskaan leikin asia. Se on hänelle totisinta totta. Lapsi on ihminen, huomisen Aikuinen. Nyt, tämän päivän aikuiset, suurin osa on hiukan hukassa, liian kiireisiä ihmisiä. Joiden vaistotkin on tukahdetettu jonnekin autojen, ja markettien hyllyjen väliin. Mutta, sekin on silti ok.

No, asiaan siis. 

Tiedättekö sen selittämättömän tunteen, joka väijyy jossain, ja joka kertoo aivoillesi, että jokin ei ole hyvin. Hyvä jos tiedätte. Vielä parempi jos ette, koska silloin olette säästyneet paljolta. Synnyin tänne ilman ns vanhaa sielua. Sielun energiakin on niin raiskattua satojentuhansien vuosien aikana, että hirvittää. Sitä, miksi niin harvat käsittävät tämän, on mulle arvoitus. Ehkä ihmiset eivät jaksa, tai halua kyseenalaistaa elämää täällä. En tiedä. Mutta sen tiedän, että osaan auttaa todella isosti. Jokainen vastaanotollani ollut ihminen, taikka ns elollinen on voimaantunut aidosti. Jokaisella kohtaamallani ihmisellä on ollut vaikeita kokemuksia astraalimaailmojen kanssa. Emme ole yksin näiden *hysshyss* ilmiöiden kanssa! Uskokaa jo, NÄISTÄ SAA JA VOI PUHUA!!! HYVÄNEN AIKA. Emme elä enää millään hemmetin keskiajalla, vaan vuotta 2018, kohta vuotta 2020!! Haloo! 

Näkymätön maailma on täällä. Halusit tai et. Se on. Se ei kysele kenenkään mielipiteitä, taikka uskottele mitään. Se on, ja sillä on monet kasvot. Halusit taikka et. Näkymättömään kuuluu tiettyjä lakeja. Lait, joita ei näe, mutta se ei sulje pois niitä. Siksi meille on annettu VAISTO. Hyvänen aika, käyttäkää sitä! Ihminen on nerokas rakennelma. Kunnioita omaa kehoasi ja varsinkin vaistojasi. Pää ei ole aina todellakaan oikeassa, jos sitä ja mieltä ei ole valjastettu aitoon vaistoon. Monet ovat näinä päivinä täällä ihan hukassa. Liikaa infotulvaa, liikaa kaikkea mihin uskoa. Aloita sillä, että uskot vain ITSEESI! 

Tai, voit soittaa mulle, ja keskustellaan mikä on agenda. 

No, mutta, jatketaan.. Lapsena siis sain selkääni ns hyökkäyksiä. En voinut mitään. Uskoin ja luotin kuitenkin johonkin valtavaan hyvään, ja suureen, josta olin tullut. Vuosia, vuosia kului ja paskan määrä vain jatkoi kasvuaan. Olin kai liian hyvä tänne. Alistuin tuohon valtavaan harmaanmustaan verkkoon. Luovutin osittain myös. Säästin kaiketi voimiani. Luovuttaminen ei koskaan tarkoita, että olisin hävinnyt. Päinvastoin. Tuo toinen pimeä puoli on oikeasti tyhmä. Luottakaa siihen. Sen voittaa viisaudella ja järjellä. Aina. Välillä myös suurella rakkaudella. Niillä energioilla ei ole rajoja. 

Vesa-Matti Loirilla on joitain samoja kokemuksia, mitä itsellänikin lapsena ja nuorena. Olin myös vanhemmilleni suoja. Tiesin, että jos mua ei olisi ollut siinä heidän edessään, he olisivat saaneet nuo iskut. Näkymättömän ja sen näkymättömän suojissa tehdyt iskut, ovat tämän maailman pahimpia hyökköyksiä. Voitte kysyä keneltä tahansa, jotka niitä ovat kokeneet. Tämä on tosi asia. Kukaan ei viitsisi tällaista enää nykyään edes valehdella. On nuoria, jotka kokevat kauhun öitä, koska saavat ns unihalvauksia etc! Harvapa tietää, mistä ne tulevat ja miksi. No, mä tiedän. Olen näkymättömän maailman näkyvä osa, ja silmät. Jonkun on pitänyt olla ensimmäinen, joka tietää, ja puhuu, ja osaa nuo lain väärät puolet, että niitä saa oikaista ja korjata. Olen korjannut satoja ihmisiä jo. Enkä lopeta. 

Se, miten olen selvinnyt, on se energia, jota täällä ei voi milloinkaan tuhota. Se liittyy tuonne alkuperäiseen vaaleanturkoosiin tähteen LightBlue nimiseen, ja se on kovempaa kuin timantit täällä. Se on se pienin murunen, jota kannan sisälläni, ja se on katkeamaton side ylös, ja tähtiin. Olen saanut kunnian myös jakaa tätä aitoa energiaa niille, jotka sitä ovat halunneet. Tosin, siinä on myös aitoa kultaa ja muitakin iloisia, aitoja tähtivärejä! 

Tulen jatkossa puhumaan näistä paljon, ja tarinani on tarkoitus levitä, ja antaa toivoa ympäri planeetan. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Hyvällä on joskus paholainen selän takana, ja se saattaa hämätä, jos ei luota siihen autenttiseen vaistoon. Täällä on sattunut aikoinaan liikaa virheitä, eikä niitä korjata hetkessä. Mutta, hyvällä alulla jo ollaan. Varsinkin Suomi, ja Tampere. Harva tulee koskaan käsittämään, että kaikki alkoi juuri täältä, Tampereelta. Se alkoi Tornista ja hyvästä kahvista! 

 

Kiitos.