28. marras, 2018

Kaksi kaverusta

Kukapa uskoisi, jos oikeasti kerron mitä ihan todellisuudessa täällä on nyt tapahtunut? Tuskin kukaan, takaan sen. Koska, minäkään en tahdo uskoa, vaikka itse olenkin ollut tässä mukana! Mutta siis, tähdissä kerran kaksi kaverusta päätti yrittää tehdä maapallosta oikeasti paremman paikan elää, ja asua. Toinen niistä omistaa nimen Silmu, ja noh, taidattekin arvata sen toisenkin, eli minä, Mia. Meillä oli alkujaan kyllä enemmänkin porukkaa tätä uutta energiaa hakemassa, ja nostamassa, mutta kuinkas sattuikaan, se egonpuolikas ottikin heistä isomman korren. Joten, viimeiset vuoden verran ollaan ihan kaksistaan painettu muille hommia. 

Kuten olen jo aikaisemminkin antanut ymmärtää, tarina on liian iso ja valtava tännekään kirjoitettavaksi. Siksi siitä tulee elokuva, kunhan löydän, ja saan uuden osoitteen itselleni. Heh. Muuttaminen on ihanaa. Kaikki saa uuden alun, ja huikeat kuviot. Nythän siis asun Tampereella, ja täältä haen isompaa taloa etc. Toki teen tulkintoja koko ajan. Muutot eivät siihen liity. Sitten on meno Jenkkeihin, joissa ollaan tälle työlleni paljon myönteisempiä, ja siellä oikeasti halutaan itselleen aidosti hyvää, sekä menestystä joka saralla. Suomi tulee hiukan tässä kyllä valitettavasti nyt jäljessä. 

No, mutta siis asiaan; ystäväni Silmun kanssa, joka omistaa Rosenin tähdistön, ja minä Turkoosinsiniset, olemme tehneet työmme, ja luoneet uuden taivaskanavan. Sille, joka siihen energiaan haluaa mukaan, on vapaa tahto, ja tekee itselleen kyllä huiman nousun! Maa oli vielä viime tammikuussa vanhassa 4, mutta nyt olemme nostaneet sen jo uuteen 5D, sekä 7D!! Mieletöntä, eikö totta! Nyt kauttani siis jokaisella on tilaisuus saada itselleen ihan sitä aidointa, ja puhtainta tähtienergiaa, kirkasta taikka kultaista, mitä ikinä sielusi sitten halajaakaan! Huikeaa! 

Tiedättekö sitäs että me ihmiset pystymme ihan mihin vain tahdomme, jos uskallamme yrittää!! Pahinta taitaa ollakin se yrittämättä jättäminen. Elämä on aivan liian lyhyt vain paikallaan olemiseen, sekä sohvalla etc lojumiseen, taikka ns pleikalla pelaamiseen, koska vain yrittämällä saat, ja voit tavoittaa Tähden. 

Toivotan huikeaa, tähtikirkasta viikkoa teille sinne kaikille! 

Pus Mia