2. joulu, 2018

Se kolikon toinen puoli..

.. Eli, minun kokemukseni,  ja todellisuuteni tapahtumista, sekä kohtaamisistani tällä ns upealla ammattinimikkeellä, josta tietyt piirit ovat edelleen kateellisia. 

Sanon suoraan, älkää olko. Tai, jos olette, soittakaa mulle suoraan, ja kysykää! 

Kirjoitan tähän pieniä otteita, tapahtumia, hetkiä näistä vuosien varrella olleista kohtaamisista. Kaikki ovat totta. En ole todellakaan mikään ainut ihminen, joka näitä energioita on kokenut, vaan ympärilläni jokainen ihminen on. Oikeasti. Minä vain olen antanut niille nimet, ja osannut tuoda ne esiin, jotta niistä pääsisi eroon! 

Elämä on aikalailla outoa, ihanaa, monimutkaistakin, vaikeaa, hankalaa, iloa, surua, rakkautta, kokemuksia, oppimista, olemista, Elämää!! Se on tässä, meissä. Jokaisessa joka nyt täällä maapallolla on ja hengittää. 

Kuka sinä olet oikeasti? Tiedätkö vastauksen?! Mistä oikeasti olet tullut tänne?! Tiedätkö jo vastauksen? Mikä on aito elämäntehtäväsi? Tiedätkö sen? 

Minä tiedän. Omani. 

Tieto ja luuleminen on niin kaukana toisistaan, kuin maa ja avaruus. Mutta, kyllä, minkäkin luulin ennen, ja toivoin, mutta maailma riisui luulemisen minusta kuin nakilta kuoret! Sattuu vieläkin. 

Olen kiltti, liiankin kiltti ihminen, ja no, haluan olla se edelleen. Mutta nyt oikealla tavalla. Kuten niin monet muutkin, ja varsinkin me suomalaiset. Siinä ei ole mitään negatiivista, päinvastoin, mutta kuinka sitä käytetään hyväksi maailmalla. Voi luoja sentään. Se on täällä universumissa väärin. Se on. On lakeja, korkeampia ja sitten ei niin korkeita. Minä teen työni ja elämäni korkeimman mukaan. Se antaa toivoa, sekä helpottaa sisintä oloa huikeasti. Kyllä! 

En ole koskaan valehdellut työstäni, taikka osaamisestani. En. Jotkut ihmiset sen sijaan kyllä pilkkaavat, yrittävät asettaa mut aina todella näyttämään ihan paskalta, sanovat vääristyneitä tekoja, sanojani miten sattuu. Se on heidän vastuullaan, ei minun. Olen superälykäs työssäni, ja olen hioutunut siihen saumattomasti näiden kaikkien vuosien aikana, sekä rakastan sitä, sekä samalla myös minua, joka selvisi ensimmäisenä täysin mahdottomasta maailmannostosta kokonaan uuteen 4D. Sekä tre, jossa 5d ja taivas uusi 7!!

Siellä jokainen saa mahdollisuuden, ja heidän sielunsa voi aina hyvin. Tosin, enää sille Ei voi valehdella, taikka huijata. Sorry! Kuten ihmiset ovat ennen tehneet. Hah... No, tarinani on liian syvä, ja kova, sekä vaihteikas, mutta nyt on hyvä aika raottaa sitä täälläkin. 

Olen nyt 53 vuotta. 48 vuotiaana koin melkoisia tapahtumaketjuja, joita kyllä ymmärsin, kuten olen lapsesta asti omannut syvemmän tietoisuuden lukea energioita, sekä ymmärtää niitä, ja tajuta heti, mistä ja miksi ne ovat joillakin ihmisillä. Se oli yllätys, ja shokki, että nämä ihmiset itse Eivät sitä tienneet! Olin todella äimistynyt. Luulin, silloin todella luulin, että täällä kaikki tietävät, ja näkevät samoin kuin minä. Noot!! 

No, asiaan. Löysin 2012 netistä Kaija Juurikkalan ilmoituksen, jossa haettiin Pro-ryhmään osallistujia, jotka halusivat avaimia työhönsä. Kuulosti huikealta, ja Kaijasta tykkäsin heti! Aivan kuin olisi hyvin vanha tuttu, joka oli ollut kadoksissa liian kauan!? Olin ikionnellinen. Pääsin ryhmään sisälle. Olimme sähköpostitse tekemisissä, ja odotin ensimmäistä tapaamistamme hurjan jännittyneenä. Olihan hän se kuuluisia taiteilija, ja elokuvaohjaaja. 

Näimme Mäntyharjulla studiolla. Koko ryhmä. Aivan huikeaa porukkaa. Pääsin ns omieni joukkoon, ja olo oli kevyt, ja luulin, että vuosien yksinäisyys olisi vihdoin ohi, ja saisin itselleni todellisia ystäviä! 

Ei kannata olettaa täällä mitään. Sain lunta tupaan, ja naamalle moneksi vuodeksi. Jouduin maailmoihin, joista en tiennyt mitään, sekä kohtasin niin tummia, ja synkkiä astraalimaailmoja, joita näkee vain elokuvissa, sekä kauhuleffoissa, mutta siellä olin, eikä ollut ulospääsyä mihinkään. Olin ns Tyhjässä. Olo oli jäätävän hirveä. Sitä kesti muutamia vuosia. Muistan, kuinka Kaija yritti pitää minut ryhmässä, mutta se jokin valtava, iso, suuri seinä työnsi minut pois. Halusin mennä takaisin, mutta en päässyt. Mihinkään. Kaijakaan ei osannut neuvoa. Ei kukaan. 

Olin yksin. Vaistosin kuitenkin että jos luotan omaan älyyn, sisimpääni, se auttaa joskus mut jonnekin, joka voisi olla avuksi. Kolusin suomen, ja ulkomaat apua hakien. Ei löytynyt. Aloin muistamaan omia sanojani, kuinka pyysin Universumilta itselleni tähän työhön ns maailman parhaan Opettajan!!? No. Arvaattekin jo vastauksen. Sain itseni, sekä todellakin tämän koko maapallon. Minulle näytettiin välillä vihjeitä, joita pitkin pääsin aina hetken eteenpäin. Yleensä kyllä menin takapakkia aika vauhdilla. Siellä Kaijan kurssilla nimittäin näin, kun mut ja Kaija pyöritettiin sielunenergioilla yhteen. Tai, nyt sen olen käsittänyt oikein: se tuli siellä esille! Siksi Kaija tuntui niin tutulta. Olimme olleet joskus samoissa tähdissä tekemässä näitä samoja hommia. Silloin en tiennyt sanoja, taikka vastauksia. Toivon että olisin. Olisi säästynyt monta hukkavuotta pelkkään järkytykseen! 

Nyt jo tiedän, mitä nuo oudot voimat olivat välissämme. Aika on hyvä opettaja myös. Tosin, täällä pallolla on ollut älyttömiä, ja vaarallisia virheitä, joita olen nyt siivonnut, ja korjannut. Välillä yksin, välillä kaverini Silmun kanssa. Hän on Tähteläinen.Vain tähdistä suoraan tullut saa tehdä tätä. Muut kyllä yrittivät, mutta saivat aikaan vain suurempaa vahinkoa. Valitan. Jouduin sulkemaan henkikanavia, portaaleja, sairauksia, mustia aukkoja, feikkivaloja, aluksia, maailmoja, miten vaan, kaikki meni pois. Ei täällä kuulu olla mitään henkiä. Eikä ainakaan mitään kuolleita energioita kertomassa, miten täällä kuuluisi elää!?? Eikö? Näin ihan terveellä järjellä ajateltuna. Rakastan tervettä maalaisjärkeä. Näen ihmisistä heti, jos he ns leijuvat. Täällä kuuluu olla jalat maassa. Silloin pää voi olla tähdissä. 

Olin sidoksissa Kaijaan pitkään. Liian pitkään. Etsin aidosti ja hädissäni ulospääsyä. Kaijan asenne minua kohtaan muuttui kylmäksi, enkä ihmettele. Minut suorastaan mustamaalattiin näyttämään joltain mitä en todellisuudessa ollut. Kaija näki minut myös noitana, jolloin tosissani pelästyin. Se oli liikaa herkälle sielulleni. On edelleen. Parin vuoden jälkeen hiukan puristus jo hellitti. Tein työtä 24/7. Jouduin sulkemaan jokaisen Kaijan maalaaman maalauksen, koska sieltä valui outoa liisteriä minuun joka päivä,  ja yö. Yritin kirjoittaa sähköposteja Kaijalle,  ja varoittaa, sekä pyysin lopettamaan tuon maalaamisen, koska tiesin, että jollain tasolla se venyi liian pitkäksi. Se ei ollut täällä alunperin se korkein tarkoitus. Sitten oli ainut mahdollisuus pyytää ns Omilta tähdiltä sellaista apua, että se loppuisi, taikka ainakin se loppuisi minun elämästäni. Kaija maalasi minulle 2 taulua, jotka poltin ja tuhosin heti. Vieläkään en saata käsittää tuota valtavaa vastavoimaa, joka nyt on tuhottu, ja onneksi pois! 

Halusin pois nuo hirveät harhojen maailmat koska niitä täällä oli, ja paljon!! 

Tietyllä tavalla osa elämääni on ollut kammottavaa, ja pelkkää selviytymistä. Mutta niin on monen muunkin. Iso kiitos kuuluu asiakkailleni, joilla on huikea vaisto hyvään, ja älyä vaikka muille jakaa. He näkivät minut sellaisena kuin olen. Ihminen, joka pystyy muuttamaan maailman. Tiedän sen. Tunnen sen. Pyysin satoja kertoja mukaan tyyppejä, jotka toimivat tällä alalla, ja aina sain kieltävän vastauksen. Näin egoja, vallan kahvasta ei haluttu luopua, vaikka yhteistyöllä olisi saatu huikeampi lopputulos. No, sitten tein yksin, ja kesti 2 vuotta pitempään. Tosin sain, ja löysin ihmeellisen ystävän, josta oma tarina tulossa. Lopputyön teimme yhdessä, joka kesti vajaan vuoden! 

Sanotaan, että elämäsi on omassa kädessäsi. Hyvin pitkälti totta. Tosin myös ei ole totta. Riippuu sielusi matkasta, mistä tulet, ja ennenkaikkea, mitä tahdot?! 

Näkijäksi synnytään. Se lahja annetaan vain omata Tähdeltä. Selvänäköisyys on puhdasta harhaa! Samoin meediot, ns enkelikanavat etc etc. Tiedän mistä puhun. Kävin nuo tasot itse alusta loppuun asti läpi!!! Jos joku epäilee, tee perässä! Sen jälkeen saat tulla sanomaan mitä ikinä haluat. Tämä planeetta ei ole aina sitä, miltä se Saattaa näyttää, taikka Tuntua! 

Mutta, todellakin tiedän ja ymmärrän, että jokaisen kuuluu käydä myös sitä omaa tietään läpi, ja oppia asioita. Tottakai!! Mutta, minun kauttani saa vain niin ison harppauksen hyvään, sekä eteenpäin, että soisin sitä jokaiselle, suurella tähtirakkaudella. Sielulla kun ei ole hintaa. 

Vai, onko sinulla? 

 

 

#kaijajuurikkala #sielunmaalaukset #art #love #universumi #kolikontoinenpuoli #minuntarinani #truestory #life #näkijä #seerness