Tarinoita tähdistä ©mia

11. elo, 2018

Jaahas.

Radio Rockissa sitten vierailtu... Mielenkiintoista todella. Uusi atmosfääri, sekä uudenlaisia energioita. Itselleni ei haastetta, mutta oli hauska seurata ympärilläni olevaa maailmaa, ja sen sisällä asuvia kenttiä! No, ne oli hyviä, ja se riittää.

Jos tilanne olisi ollut ns juontajien henk.kohtainen sessio kahden kesken, olisin saanut luvan kertoa isompia totuuksia. Heidän oma sielunlähteensä antoi luvan nyt vain nämä eetterissä kerrotut asiat heille. En koskaan ohita noita pyyntöjä. Teen kaiken siinä suhteessa vain oikeudenmukaisesti. Ei olisi ollut heidän parastaan kertoa sellaista, joka on heille niin henkilökohtaista. Ajattelen aina ihmisen omaa parastaan sillä työhetkellä <3 

Ihmisen sisällä todella asuu heidän ihan omat maailmansa. Vaatii silloin tällöin uskallusta astua niistä vanhoista muureista ulos, ja hengittää ihan jotain uutta, sekä raikasta dataa! Nuorille tämä on niin itsestäänselvää. Suuri kunnia onkin saada olla, ja astua juuri heidän tielleen hetkeksi auttamaan. Kiitos siitä. 

Mutta, siis, haastis oli lyhyt, vain pieni jäävuoren huippu osaamisestani. Olin odottanut hieman syvällisempiä, ja todella aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Olen suora. Vastaan aina rehellisesti. Se kuuluu arvomaailmaani, jota kannan sydämmessäni. Se ei resonoi valheeseen, eikä mihinkään, joka ei ole aitoa. Se ohittaa kaikki epäaidot. On ihanaa olla minä :)

Raha ei ole minun arvomaailmassani ykkösenä. Teen hurjasti hyväntekeväisyyttä, sekä autan niitä, joille se on ilmaiseksi tarkoitettua. Mutta, olen yrittäjä, ja minun aikani on kallista. En tuhlaa, eikä kukaan normaali yrittäjä tuhlaa aikaansa mihinkään liipalaapaan. Joten, järki käteen. Olin myös aikonut kertoa, että jenkeissä eräs (siellä on toodella paaaljon) hypnotisoija, joka kulkee pelkästään jetset-piireissä etc, ottaa 40.000 dollaria tunti sessioistaan. Niin. Onko kallista? Mun mielestä ei, jos homma todella toimii, ja ihminen saa mitä tilaa. Samaten Voguella on ainoana maailmassa aito näkijä töissä, joka takaa hyvän ilmapiirin sekä menestyksen. Palkka naisella on ultimaallinen. Mun 300e naurettaisiin pihalle sieltä. Koska menen itse USAan töihin, on minulla oltava normaalit mestaritason hinnat myös sivuillani. Ainoastaan suomessa mollataan rahasta. Muualla maailmassa korkeat hinnat kertovat myös taidoista, osaamisesta, jotain speciaalista, ihanasta ja hyvästä. Eihän Diorin pukuakaan osteta kolmella sadalla?? No, nämä mm jäivät kertomatta. Tosin, olen aina luottanut ihmisten omaan vaistoon, sekä en koskaan aliarvio ketään. Se on suurin virhe, jotka mm median alalla työskentelevät ihmiset nykyään tekevät. Eivät ihmiset täällä kadulla ole tyhmiä! 

Joten, ja olen itse sitä mieltä omista rahoistani, että ne ovat vain minun asioitani. Minulla on myös kuluja, ja käteen jäävä osuus on minun asiani. Rakastan rahaa, ja käytän sitä kuten itse haluan. Keneltähän se on täällä pallolla nyt pois?  Ei koskaan keneltäkään. Heillä on aina omansa. Olen tilannut sitå paitsi rahaa. Jokainen saa tilata täällä Universumissa mitä lystää. Jos ei ole tilannut, ei sekään ole kenenkään vika. Täällä pitää oppia ottamaan vastuu omasta elämästään, sekä omista valinnoistaan, taikka valinnan pois jättämisestä. On tullut aika tulla esiin totuuden kanssa. Liikaa kaikkea valheellisia verhoja, taikka naamioita. Ei enää. Ei minun maailmassani. 

Terveys on myös ajankohtaista. Terveys, tai optimaalinen terveys, sekä yritys optimaaliseen omaan itseen, lähtee aina omasta itsestään. Sairaudet ovat aivan sitten eri lukunsa. Kuten sanoin, lääkärit ovat taivaan lahja, sekä kaikki hoitoalalla olevat. Teen suurtakin yhteyistyötä tiettyjen osaajien kanssa. Minulla oli mm kunnia tutustua erääseen lääkärinaiseen nimeltä Sara tampereella, joka valmistui psykiatriaan ja erikoistui, ja luki enkelikortteja työpaikallaan muille hoitajille, sekä lääkäreille. Olemme siis ihmisiä kaikki. Samalla viivalla. 

Kyseenalaistakaa. Miettikää. Se on tervettä järkeä. 

Kaikkea ihanaa, ja upeaa elokuuta kaikille!!

Mia

Hästäg haloo!! :)

#radiorock #näkijä #mestaritasot #kurssit #light #sielu #soulenergy

7. elo, 2018

Aika. 

Välillä venyvää, odottavaa, välillä sekunnissa kiitävää virtaa. 

Me olemme kehotasossa sidottuja, kellon lailla tikittävään aikaan. Sielumme taas; noh, jokainen voipi päätellä itse!

Ihminen, jokainen elollinen täällä, on suuren suuri kokonaisuus, joka koostuu pienen pienistä soluista, säikeistä, fyysisestä ja psyykkisestä, totuudesta tai harhasta. Usko itseesi. Ole oma totuutesi. Se vie sinut pitkälle. Haasta vanhat kalterit ja asenteet, uskomukset. Pääse vapaaksi. Olet aina ansainnut vain parasta! 

Aika itsessään ei ole pelottavaa, vaan kuinka nopeasti se kuluukaan. Se pelottaa välillä. Mutta, kun antautuu ajan virtaan, pelko hälvenee, sulaa jonnekin pois. Tilalle saapuu ymmärrys. Suurempi kuin odotin. Ehkä hyvä niin. En tiedä. Omasta itsestäni en voi tietää. Riippuu niin monesta tekijästä. Olen itsellenikin arvoitus, koska niin haluan elämäni loppujen lopuksi elää. Mitä järkeä olisi saada tietää kaikki, ja en saisi kokea taikka oppia uutta? 

Olen vain ihminen. Pieni ajan rattaissa, suuri sielunvoimaltani. Kuten me kaikki jos niin tahdomme. 

Oikeasti en pelkää täällä mitään. Jos pitää pelätä, pelkään itseäni. Koska, jos en osaakaan tarttua tilaisuuksiin, jos en näekään lapsenlapsiani, jos en osaakaan hoitaa itseäni viisaasti, jos jos jos. Mitä jos? 

Ilman Jos-sanaa en oppisi olemaan murehtimatta. Murhe lisää vain murhetta. Se mihin keskityt, lisääntyy. Hassu laki, mutta näin se täällä pallolla toimii. Keskity rauhaan, rakkauteen, hyvään tms, alkuun vaikka väkisin, se kyllä lähtee siitä eteenpäin. Rentoudu. Ei ole pakko jännittää. Mitään ei ole Pakko!! Ole utelias. Saat olla uudestaan lapsi. Tai vaikka menninkäinen, jos siltä tuntuu. Se Ei Ole Koskaan Keneltäkään muulta pois!! Kokeile. Mitä menetät?! Mitä ihmettä voit menettää jos kokeilet HYVÄÄ?? 

Kuuntele. Itseäsi, muita. Kuuntele hiljaa. Arvostelematta. Näe ihmisen sisälle. Se huikea viisaus ja kauneus, joka on meissä jokaisessa läsnä. Viisas saa sen toisessa esille sydämensä kautta. 

Nämä vuodet ovat, ja ovat olleet ihmisille ns elollisille haasteita täynnä. Jokaisella on oma taakkansa ollut. Takuulla. Kultainen keskitie ja asenne. Ymmärrys. Siinä avaimia eteenpäin. Koska, eteenpäin täällä mennään, haluttiin taikka ei. 

Pohdin paljon ihmisyyttä, elämää, asioita. Olen ajatellut lapsesta saakka. Hiljaa itsekseni. Kuten lapseni, rakkaimpani. Haluaisinkin muistuttaa myös hänelle, että OLE AINA OMA ITSESI, ÄLÄKÄ ALISTU MUIDEN TAHTOON, JOS OMA TUNTEESI KERTOO ETTÄ SINÄ OLET ITSESSÄSI OIKEASSA! Pahinta, mitä vanhemmat, toiset ihmiset voivat lapselle, nuorelle, aikuiselle tehdä, on se, että lyttäävät, nauravat, pilkkaavat tuon henkilön tunteet. Aidot tunteet eivät ole väärässä. Vääristyneistä tunteista taas oppiminen, ja vapautuminen, vaatii ensin vapautta purkaa tuntojaan. Ihminen kyllä itse huomaa kun tunnetta ei enää tarvita, vaan se saa mennä. Luota vaistoosi. 

Lapsi on aina tullut opettamaan vanhemmilleen jotain, mitä heidän on pitänyt oppia ja nähdä. Lapsi ei ole väärässä itsestään tai tunteistaan. Suomessa (toki muuallakin maailmassa on epäoikeutta) ei kunnioiteta lapsia, taikka nuoria niin kuin heitä pitäisi. Toki on myös tottakai perheitä, joissa toimitaan rakkauden rajoilla, ja silloin se on aina oikein. Mutta, jos rakkaus onkin kateissa, tai tallattu, taikka vain kadonnut, takuulla tapahtuu räjähdyksiä. Omakohtaisia kokemuksia nuorisosta on positiivisia. Kun taas mm olen tavannut senioreita, joiden käyttäytyminen ollut huolestuttavaa. Mutta, olemme erilaisia ja siitä selviää kyllä. Periaatteessa emme voi syyttää koskaan mitään ulkopuolista tahoa omista elämämme kokemuksista. Olemme ne itse sillä hetkellä valinneet. Nyt on mahdollisuus vain valita jotain muuta, ja uutta. Jos niin tahtoo. Ei ole pakko. Voi jäädä myös siihen paikoilleen, ja sekin on valinta. Sinun omasi. Katso kerrankin peiliin, ja puhu, keskustele itsesi kanssa. Oletko sinä itsesi paras versio? Ystävä? Käyttäydytkö itseäsi kohtaan niin, kuin haluaisit muidenkin sinua kohtaan käyttäytyvän? Täällä saa miettiä. Kyseenalaistaa. Suomessa tosin vallitsee tietyillä aloilla, tasoilla, kerroksissa ns hyshys maailma. Ei uskalleta sanoa, eikä puhua. Voit menettää työpaikkasi, kotisi, rakkaasi, rahasi, kaiken pahimmassa tapauksessa. Ja joudut pitämään suusi kiinni, vaikka sisin huutaa vääryyttä. Tähän on tultava muutos. Suomessa on sananvapaus. Me saamme olla asioista Mieltä!! Keneltäkään se ei ole myöskään pois. Päinvastoin se herättää, saa aikaan liikettä, keskustelua, pohdintaa. Ainoa keino parantaa asioita on puuttua niihin. Rohkeutta tarvitaan, vai tarvitaanko? Miksi edes pitää olla rohkea Suomessa, jos vain haluaa olla omanlaisensa, taikka sanoa vain omia ajatuksiaan, ilman että ihmiset ovat heti rääpimässä, tai solvaamassa, taikka räksyttämässä? Tehkääpä se sama itse perässä! Miettikää miltä siitä toisesta tuntuu? 

Rakkaus ei satuta. Vaan rakkauden puute. Mikään aito Ei satuta, vaan aina sen Hyvän puute tekee sen ilmentymän. Jos kaipaa rakkautta, se sattuu. Rakkaus on kuitenkin meissä sisällä kaikissa. Älä keskity puutteeseen, vaan löydä sen lähde sisältäsi. Se on kyllä siellä. Ihminen on kuin sipuli. Kuori, itke, naura, ja elä oman näköisesi elämä. Elä päiväsi hymyillen. Nämä sanoi kerran isoisäni. Joka osasi elää. Heidän tiettyjä elämänoppejaan tässä olen seuraillut. Joskus vanha viisaus on parempi kuin pussillinen uusia. Sekin on taitolaji osata nähdä ne mitkä ovat tarkoitettuja toimimaan. 

Näkijän nöyrin tehtävä onkin saada auttaa, näkemään toisessa itsessään se kaikki viisaus, hyvä ja ihana. Sekä löytämään uudestaan sielunsyhteys, taikka sydänyhteys, jos sellainen on katkolla. Ja auttaa kuorimaan sitä sipulia vaikeittenkin hetkien, tapahtumien läpi. Näkijä tuo sinun oman sielusi sinulle esiin ja takaisin, jos olet sen matkoillasi hukannut joskus jonnekin. Näkijän sielu ja voima on valtava. Ja sen pitää olla aitoa. 

Kannattaa myös muistaa, että sinä itse olet vastuussa itsestäsi. Tunteistasi, valinnoistasi. Jokainen on sitä myös, mitä uskoo olevansa. Ajatuksien vaihtaminen nimittäin Ei maksa mitään. 

Täällä on olemassa niin monta totuuden kerrosta, kuin planeetalla on ihmisiä. Eli, aika monta. 

Ja. Joskus käy myös niin, ettei vastausta saa vielä. On vain tyhjä hiljaisuus! Ja, se vasta suuri vastaus onkin. Silloin kaikki on mahdollista. Välillä myös näkijän antama vastaus on vielä niin korkealla, taikka vasta tulossa, joten se saapuu kun oikea aika on edessäsi. Tämä on verrattavissa F1 ajamiseen. Taitoa vaaditaan, sekä luottamusta ihmiseen itseensä. Ajalla on väliä. 

No, nämä nyt ovat omia ajatuksiani tässä päivässä, mitä olen miettinyt jo pitkään. Liian pitkään. 

 

 #näkijä #masterseerness #usavogue #puresoullighr #fashion #passion #vogue #desinger 

 

 

14. heinä, 2018

Rakkaus. Rakastaa. Rakastunut. 

Love. In Love. Loving.

Mistä oikea, aito rakkauden tunne, ja energia tulee, ja mitä se on? Kuka tietää?!

Haluaako joku kenties tietää? Itse en ole edes vaivautunut tätä ennen kunnolla asiaa ajattelemaankaan, vaan olen jotenkin kai pitänyt asiaa täällä itsestäänselvänä! Tosin olen pitänyt monta muutakin asiaa!!

Olemme siis kaikki energiaa. Tiheää ja ei tiheää. Näkyvää ja näkymätöntä. Itse kyllä näen näkymättömänkin osan, onhan se osa kykyäni. Rakkaus on siis näkymätöntä. Mistä siis tiedämme sen olemassaolon? Kuka osaa antaa vastauksia?

Rakkaus tulee osasta sieluamme. Se on kyllä siellä. Sydän liittyy osaksi sielunenergiaa ohuilla säikeillä. Sielunkehäenergia on ympyrän tai munan muotoista sisällämme. Se on yhteydessä eri lähteisiin, jotka ovat ulkopuolellamme jossainpäin ylhäällä, avaruudessa, taivaalla. Joissakin tapauksissa saattaapi olla myös maassa, ja maan alla. Eri kehon osillamme on eri taajuudet. Korkeampia tai matalampia. Jokaisella on omat sävelensä. Pyynnöstä korjaan vanhoja taajuuksia uusilla ja kirkkaamilla.

No, rakkaustaajuus soi eri asteikoilla. Korkein, eli sielunrakkaus soi ylitse kaiken muun. Se ei ole kateellinen millekkään, ei mustasukkainen, ei katkera, ei surullinen, ei vihaa eikä syyttävä. Se on rauhaa. Se on hyväksyvää. Se on sallivaa. Se ymmärtää. Se antaa eikä ole alhainen. Se on. Tämä on täällä ikuisesti opeista vaikein, ja niin raskaskin tajuta! Voi luoja.

Osa käsittää myös luojan energian osana rakkauslähdettä, ja sielunlähdettä. Luoja on luonut sieluamme. Siinä on myös mukana tähtiaineksia. Ja joillakin edellisestä elämästä jääneitä rippeitä jotka heijastuvat kukin minnekin. Siellä voi periaatteessa löytyä mitä tahansa, jotka on täällä tarkoitettu koettaviksi. Osa ei ole tarkoitettu, ja siinä olenkin oiva apu, koska ne poistuvat hujauksessa, koska eivät kestä uusia energioita, joita kauttani saa. 

Luojan väriskaalaa on kirkkaan puhtaan kirkas, sekä valkoisen valkoinen, tai helmiäisvaalea. Kirkkaan hopeistakin näkee. Sieluilla on ihan omat värikarttansa myös. Rakkaus on helmiäisen punainen, vaaleaa roosaa, vaaleaa punaista etc. Nämä yhdessä saavat aikaan korkeamman rakkausvärähtelyn. Vauvat ovat täynnä tätä. Lapset myös. Eläinlapsetkin kuuluvat tähän. Kaikilla elävillä olennoilla ovat nämä valmiudet.

Rakkaus tuntuu, sanotaan. Jokainen kuitenkin kokee rakkauden henkilökohtaisessa elämässään määrätynlaisina oloina, taikka puutteina, tai kokemuksina. Mikä sitten on se kuuluisa Lähde?

Lähde on portaali kuplaan, taikka kuplan sisällä olevaan valtavaan magneettiseen energia-alueeseen, jossa tietyt taajuudet, värit ovat olleet piilossa ja turvassa. Ne ovat tuotu ja kerätty varta vasten meille kaikille. Synnymme niiden kautta. Siinä on dataa elämäämme varten. Vanhoja datoja saadaan vaihdettua nyt uuteen ja terveellisempiin, sekä kirkkaampiin. Lähteen kautta tulemme ja menemme.

 

25. kesä, 2018

Yleensä ihmiset aina luulevat, olettavat, taikka kuvittelevat näkijän olevan jotenkin "outo", "mystinen", "pelottava" ei-ihminen! 

Olen tavallistakin tavallisempi nainen. 53 vuotias, ja yhden pojan äiti. Yh-äitinä vielä koko poikani lapsuuden ajan. Elän aivan tavallista arkea. Rakastan pyykinpesua, vaatteita, muotia, joka on suuri intohimoni! Lautailua, joka vei kerrasta sydämeni! Samoin ratsastusta, koiria, kissoja, luontoa, ihmisiä ihailen, ja tunnen syvää ihmetystä, välillä tästä koko elämästä täällä. Olen elokuvafani, ja eritoten romantiikan nälkäinen yksilö! Kauhuja en katso, koska ne ovat alemman tason tekijöitä, ja eivät mitenkään tue henkistä hyvää, taikka kasvua hyvään. Samoin en ole koukussa mihinkään, kuten vaikka pelaamiseen. Se on vain ihmisen sielun turruttamista, ja pois kaikesta aidosta hyvästä. 

Tiesin jo syntymästäni asti sisälläni olevaan tietoon, joka vain odotti oikeaa hetkeä päästäkseen irti, ja vapaaksi tänne. Olin aina tuntenut olevani jollain lailla erilainen, kuten nykyään hyvin, hyvin monet muutkin ns Valotyöntekijät kokevat.

Vaistoan herkästi varsinkin ns sanatonta viestintää. Se on välillä pahempaa kuin mitkään alhaisetkaan sanat. Synnyin todella haastavaan, ja suureen sukuhaaraan, jossa ei ole vältytty huonoilta karmoilta lainkaan! Sain avaimet näihin, jotta selviäisin. Tiesin sen. Enpä muuten istuisi tässä tätä kirjoittamassa teille. Mutta, muuten omassa elämässäni, ja arjessa en siis Näe mitään, mikä kuuluu vain Työni puolesta ajantilauksiin. Tosin, olen antanut sinisilmäisyyttäni ihmisten ihan suruttakin käyttää kykyäni hyväksi. Omaa silkkaa tyhmyyttäni kyllä. Opin nämä kaikki kokemuksien kautta. Oppiläksy tosin oli liian kova hinta edelleenkin koettavaksi, sekä maksettavaksi! Vaikka kertoisin sen tänne, ei sitä vieläkään uskottaisi, paitsi ihan muutamat henkilöt, joille se on näytetty. Näkijän tie on hirveä, ja melkeinpä mahdoton selviytyä, koska tässä ammatissa pitää ensin käydä läpi Kaikki epä-aito ja sen jälkeen kokea aito! Planeetalla epäaidot olivat juurtuneet syvälle, ja siksi kesti 8 vuotta oppia, jonka jälkeen sain tehtäväni tehdyksi. Olen onnekas että sain "omiltani" apua, ja suurta viisautta että selvisin. Siksi ei kannata olla mitenkään kateellinen, ja olenkin sanonut, että jokainen saa tulla saappaisiin, ja kokeilemaan tätä ammattia työnä. Tosin, nythän elämä on jo tasaantunut, sekä ihanan kevyttä. Nuo kokemukset olivat oppirahoja tulevaan, ja että oppisin ihmisiä lukemaan kun kohtaan heitä.

No, miten sitten näen, ja miten ajanvarauksen tulkinta etenee?

Minulla on aina 100% vaitiolovelvollisuus. Aina. Se on yksi arvolupauksistani. Se mitä puhutaan, pyyhitään kyllä myös minun muististani poiskin, koska en tee sellaisella tiedolla itse mitään. Kohtaamani henkilö itse aina tietää, mitä vastauksilla tekee. Ihminen on aina viisas sieluntasolla. Se pitää vain tuoda ja nostaa esiin.

Vastaan kysymyksiin, mitä esitetään. Puhun suoraan sielulle, en mihinkään "henkimaailmaan" tms, koska suoraan sanottuna, ne eivät edes tänne kuulu enää! Yleensä ne energiat ovat jo kuolleita, ja vain sotkevat puhtaan tiedon. Valitan tätä totuutta, koska edelleen jotkut, ja varsinkin selvänäkijät, jotka eivät siis ole Näkijöitä, niitä mielellään kanavoivat. Minun kauttani olen antanut heillekin puhtaampia reittejä sekä kanavia, jotka oikeasti vievät eteenpäin, eivätkä hekään junnaa enää paikallaan! Joten, työni on erittäin vaikeaa, ja nanosekuntien tarkkaa tiedon näkemistä, sekä tajuamista, joihin tällä tasolla pystyy todella, todella harva. Tunnen ja tiedän lisäkseni 3 ihmistä tällä hetkellä. Toimin itse nykyään mestaritasolla, enkä todellakaan minkään vanhojen, vaan aivan uusien, jotka olen itse tänne tuonut mukanani, ja se onkin se juttu, jolla pystyn tekemään ihania mm energianvaihtoja, lieventämään kipuja, poistamaan asioita ja lukkoja mielentasolla, jotka eivät enää sinua auta, taikka palvele. Tuon myös sielusi kotiin takaisin, mikäli sellaisen olet jonnekin menneessä kadottanut. Kaksoisliekkien sammuttamiseen olen saanut avaimet myös. Näen sinulle kaikki vastaukset, mitä itse todella tarvitset! Tämä työ mitä teen, teen aidolla sielun voimalla ja energialla. Luoja on minulla tässä työssä aina mukana. Samoin  siis omat Tähtiläisetkin. Se on puhtainta loistetta ja valoa, mitä ei ennen täällä ole koettu, saati tunnettu. Koska, sen nimittäin tuntee!! Se tuntuu niin ihanalta, hyvältä, lempeältä, kuin kevyt höyhenen kosketus iholla. Ja parasta on, että se jää sieluusi ja kehoosi auttaen isosti eteenpäin, ja voimistaen sinua. Rakkaus on rajaton voima. On vain sinusta kiinni, milloin haluat kokea nämä uudet, puhtaat Valoenergiat itselläsi.

Käytän hoidossani mm sielunlähde-energiaa, joka on vasta nyt 2018 mahdollista saada kehotasolle. Kuten olen ennenkin jo kertonut, sain lähteen käyttööni itse 2016 syksyllä. Se on sitä aitoa Luojan energiaa. Sitten toki käytössäni ovat puhtaan kirkkaat tähtienergiat, sekä värit. Näitäkään ei ole täällä ennen ollut tällä tasolla saatavilla. Vasta nyt 2018 tammikuun 21 pv jälkeen tämä mahdollistui kehotasolle. Silloin maapallon navat vaihtoivat paikkaa, mihin ne kuuluivat, sekä planeetta itse vaihtoi suuntansa oikeaan päin, sen ollessa väärin yli 700.000 vuotta. Suomi oli tässä avaintekijä. No, tämä onkin aivan eri tarina sitten myöhemmin, mutta takuulla kuulemisen arvoinen. Siihen osallistui joukko hurjia auttajia sekä näkijöitä. 

Tulkinta etenee aina sinun tahtiisi. Oppaat näyttävät ja kertovat sanoin, taikka kuvin mitä minä kerron sinulle. Samalla autan ja hoidan automaattisesti. Mitään ei tapahdu ilman sinun omaa lupaasi, tai suostumustasi. Sielua kunnioitetaan tällä tasolla aina. Kohtaamme aina ensisijaisesti ihmisinä. Myös fyysisen puolen tunnot ja kokemukset voidaan pyyhkiä pois, jos niin on tarkoitettu. En puutu milloinkaan oppiläksyihin, jotka oikeasti pitää kokea. Se on jokaisen omaa elämää ja kokemuksia!

Tulkinta päättyy kun varattu aika on lopussa. Voit olla kanssani turvassa, koska mitään sellaista ei ole, jota et halua että tiedän, tai näen. Olet arvokas! Teen aina kaiken suurimman rakkauden kautta. Se on arvolupaukseni laki. Rakkautta on monenmoista lajia sekä tasoa. Itse käytän puhtainta. Se parantaa. Usko pois, sinä itse olet ihme. Usko itseesi, ja autenttiseen vaistoosi. Meidän pää voi olla joskus hukassa, mutta sielun viisaus ei koskaan. Se että saan sinulle aitoja vastauksia, sekä hoitoenergioita, johtuu siitä, että tila, jossa tapaaminen tapahtuu, taikka puhelimen välityksellä, minun kauttani se tila tehdään täysin neutraaliksi. Siellä ei ole silloin mitään ylimääräistä sen aikana. Se onkin ainut iso edellytys tälle aidolle näkemiselle. Kerron myös tulkinnan aikana avoimesti kaikesta työhöni liittyvästä, mitä kukin haluaakin sitten tietää. 

Toivottavasti sait tästä jotain irti itsellesi. 

 

Ihanaa viikkoa kaikille, ja tavataan!

Mia

19. kesä, 2018

Olen saanut auttaa, jo muutamia satoja ihmisiä oivaltamaan, mm mielen ja kehon yhteyksiä, ja niissä piileviä suuria, sekä pieniä, pahojakin lukkoja!! Ihminen ei oikeasti itse näe niitä. Aavistaa toki, ja osan oppii kantapään kautta.

Nyt vuosia on vellonut käsitys, että vehnä etc tietyt viljat olisivat pahoja keholle, "turvottaen, lihottaen, allergioiden ja vaikka mitä". Totta. Osalle nuo ovatkin niin tehneet, ja he ovat ihan eri asia, ja lääkärin valvonnassa. Osalle taas eivät. Ja nyt puhun vain tästä ryhmästä. Verikokeet osoittavat ne, joilla todella on keliakia, laktoosi-intoleranssa, pähkinä-allergiat etc. Tosin, mielenkiintoista olisi nähdä, mistä nämä alunperin ovat tulleet??! Osaatteko itse aavistaa. Osa arvailee antibiootteja liikaa syötynä, ja takuulla totta. Osa epäilee rokotuksia, lääkkeitä, osa perimää, ja sitten ovat henkiset syyt. Vehnä ja viljat, pähkinät, tomaatit, kaura, voi, kerma, (ilman lisättyjä gluteeneja, glukooseja, haitallisia lisäaineita) ovat kehollemme tarkoitettuja ravinteita, jotka auttavat meitä huuhteleman myrkkyjä mm munuaisista, maksasta, suolistosta, aivoista etc!! Samalla antamaan vahvistusta ruuan energian muodossa. Yksinkertaista vai mitä?

Eipä nykyään tunnu enää olevan. On takuulla hirveän vaikeaa enää tänä päivänä osata, taikka oppia kuuntelemaan juuri omaa kehoaan, ja mitä se haluaa sanoa, kun mieli pomppii kaikenmaailman fitness-gurujen, joogien, taulukkojen viidakoissa. Apua on onneksi olemassa, ja uskonkin että jokaiselle löytyy juuri se oma, joka auttaa. Minulle se oli oma mieli ja intuitio yhdistettynä kokemuksille. Mun piti kokeilla kaikki mitä muka pidin pahoina, huomatakseni, että ne olivatkin jonkun toisen uskomuksia, taikka kokemuksia. Ei omiani!! Suosittelen samaan. Se opettaa.

Kerron nyt tässä vain muutaman jutun, joka on mm vehnän tehtävä kehossamme. Siis, aito, puhdas vehnä! Vehnä on ravinto, joka tukee lisämunuaisia, ja munuaisia suojelemaan stressihormonin vahingollisia vaikutuksia ihmisessä. Ei sitä turhaan tänne maapallolle ole tuotu ravinnoksi!! Vai mitä olette luulleet. Samalla vehnä on ihan ykkönen ihon kosteuttaja. Kuten perunakin. Työni puolesta omat universaalit Valo-auttajat ovat nämä minulle ihan tuoneet, ja näyttäneet, vaikka olen ne itsekin todennut. Öljyjä suomalaiset juovat edelleen liian vähän. Ettehän te autoakaan aja ilman öljyä!?

Suolisto on peilikuva aivoistamme. Jos mieli on jumissa, takuulla on suolistokin. Tai toisinpäin. Jos uskot muita enemmän, kuin omaa vaistosi taikka kehoasi, se alkaa opettamaan sinua kuuntelemaan. Se on sen tehtävä. Täällä ihan jokaisella on aina jokin tehtävä. Piste. Täällä ollaan ja eletään, että oppisimme!! Mitä sinä olet tullut tänne oppimaan, ota selvää jos et sitä vielä tiedä. Se helpottaa huomattavasti kun tiedät. Ole utelias. Ole rohkea. Luota itseesi.

Näkijän suurin tehtävä onkin saada toinen ihminen siivilleen, ja luottamaan omaan vaistoonsa. Aito näkijä ei esim rahasta rahan vuoksi, vaan taitonsa sekä kykynsä vuoksi. Aidot näkijät ovat kullan arvoisia. Onneksi heitä on nykyään enemmän! Ylipäätään näkijän työ on ollut vainottua, sekä aliarvostettua, häpeilyä, jota on ollut aivan hirveä seurata!! Miksi, en voi koskaan ymmärtää. Näkijä ei ole uhka, vaan mahdollisuus. Tosin epäilen juurikin näitä ns selvänäkijöitä, joissa valitettavan usein liikkuu huijareita, ja rahastajia. Mutta, he kyllä paljastavat itse itsensä, koska kaikki epäaito lopulta karisee pois. No, tämä on jo onneksi muuttunut, ja muuttuu koko ajan valoisammaksi tieksi kulkea.

Eli, mikäli sinua kiinnostaa kokea mitä suolistosi, ja mielesi välissä on lukkoja, joihin osaan olla avuksi, kerro toki. Olen enemmän kuin mielelläni avuksi!

Toivon kaikille tasapainoista ja rauhallista kesää! #masterseer #fashionista #healer